305

Гения на 21-ви век

преди 2 години

бако Бил е пълен с готини идейки. Една такава е да запали отпадъчния уран, искаше да засенчва Слънцето, да охлажда морето, ще прави нова архитектурни стандарти - жилищни сгради с малки прозорченца, подобни на килии, ето сега ни ваксинира. Как да не му се възхищава човек! Евала бако!

304

= Лупи vs Луна =====

преди 2 години

Ваксинирана България кани всички антиваксъри от белите държави и РСМ на гости! Заповядайте, купете си апартаменти, къщи тук! Добре сте дошли! Тук никой няма да ви тормози с ваксини, защото на никого не му пука.

303

RIDKO M.D.F..K

преди 2 години

До Бил Гейтс -ХВАЛА ТИ БРАТО НЕ СИ БЕЗГРЕШЕН -АМА СИ ИСТИНСКИ.

302

До “до 328”

преди 2 години

Да допуснем че си прав. При 28% процентна ваксинираност и 5млн население ако от 10умрели 1 е ваксиниран (официална статистика) от 1.4 млн ваксинирани (5млн х 28%) умира 1 а от 3.6 млн неваксинирани (5млн х 72%) умират 9. Избери си групата която по ти харесва

301

Не точно

преди 2 години

До Ден за траурАз лично съм в траур за изгорелите живи, безпомощни възрастни хора, граждани на Република България.

300

Почемучка, Джанън?

преди 2 години

82,15% от заразените за денонощието са хора без ваксина. Този процент много рязко взе да дава задна... ментят нещо и ваксинираните ще го отнесат.

299

До “shefa”

преди 2 години

Прав си че всички имаме право ба мнение и времето ще покаже. Това което знам е че реанимацията ни е препълнена, че планираните операции са отменени за да можем да пренасочим персонала да лекуваме предимно неваксинирани. Заради тях отново има локдауни в лошите държави с висока ваксинираност. Тъжно.

298

Методи

преди 2 години

До 328 Уважаеми господине или госпожо. Докато смятаме цифрите на ваксинирани и не ваксинирани нека обърнем внимание и на нарастващия апартейд, дигиталния контрол, парализата на реалната икономика, огромната и ежедневно нарастваща безработица, последици от което ще са икономически и финансов срив и много по страшно изземване на земя и активи и дигитално управление. Това ще се случи с помощта на хаос и мнимата пандемия.

297

До “тук спрях да че”

преди 2 години

Такива държави има. Погледни португалия, израел, ирландия. Около 90% от населението над 18 г е ваксинирано. Дори и в случай че 50% от умрелите дневно са ваксинирани това само потвръждава изгодата от това да си ваксиниран. Ако не разбираш помоли учителката по математика на двцата ти да ти го обясни.

296

Бил Гейтс

преди 2 години

"В света днес има 6.8 млрд души. Скоро ще бъдат 9 млрд. Сега.. ако свършим ИСТИНСКИ ДОБРА работа с нови ваксини, здравеопазване и репродуктивни здравни мерки, може да намалим това! Вероятно с 10-15 процента." - Бил Гейтс, 2010

295

SHEFA

преди 2 години

До До всички антивакси-ЕМИ ЩОМ СИ КАЗВАШ ТАКА Е.-НО УВАЖАВАЙ И ДРУГИТЕ МНЕНИЯ.НИЕ НЕ СМЕ ТУК ЗА ДА СЕ КАРАМЕ-ВСЕКИ СИ ИМА МНЕНИЕ ГРЕШНО ИЛИ ПРАВИЛНО-ТО ЩЕ СИ ПОКАЖЕ СЛЕД ВРЕМЕ КОЙ Е БИЛ ПРАВ.

294

Ден за траур

преди 2 години

Днес сме в траур, защото вчера в катастрофа починаха 47 МЛАДИ, ЗДРАВИ и ПРАВИ хора. Запазвам една минута мълчание!

293

тук спрях да чета

преди 2 години

Да допуснем че има държава с 90% ваксинираност

292

Анонимен

преди 2 години

страдаме за измрелите по катастрофи, но не и за починалите от ковид.

291

До всички антивакси

преди 2 години

За тези които оплюват ваксините. Да допуснем че има държава с 90% ваксинираност и 5 милиона жители. Дневно умират 100 човека от които 50% са ваксинирани. Т.е. от 4.5 милиона ваксинирани умират дневно 50 а от 0.5 милиона неваксинирани умират също 50. Т.е. смъртността при неваксинираните е около 10х по висока. А всъщност статистиките (на които антиваксърите не вярват) сочат че 90% от смъртните случаи са неваксинирани. Т.е. от 4.5 млн ваксинирани умират 10 човека а от 0 5млн неваксинирани 90.

290

70

преди 2 години

Съвсем не! По-скоро ми изнася, когато го каже някой учен от MIT, а когато някой абсолютно случаен зевзек, но с пари тръгне да ми обяснява неща, започва да ми светка червената лампичка.

289

Анонимен

преди 2 години

До 70 Значи когато не ти изнася, "лъжат", но иначе "всичко е точно"?

288

70

преди 2 години

До Анонимен - защото бако Бил послъгва мълинко.

287

Анонимен

преди 2 години

До 70 Защо така в модерната графика населението продължава да расте до 2100 а във великата графика на МИТ, тя се срутва около 2030?

286

Анонимен

преди 2 години

До АнонименА ВИЕ, ВАКСЪРИТЕ, НЕ СХВАЩАТЕ, че заради биг харма ще ви земат свободата, гордостта, честа, достойнството и близките хора. Плюс сека радост от общуването лице в лице.ЖИВИТЕ, ШЕ ЗАВИЖДАТЕ НА МЪРТВИТЕ, КАКТО Е ПРЕДРЕЧЦЕНО!УБИЙ ВАКСЪР, ТОРПИЛИРАЙ БИГ ХАРМА, СПАСИ СВЕТЪТ!