245

Свръх-популация

преди 2 години

Бил Гейтс дали няма думата? Аз директно обявавам че Бил Гейтс иска да намали популацията на Земята, ти ме наричаш конспиратор. А това са негови идеи и стремежи от доста години. Не го казвам аз. Той го казва. И после аз съм конспиратор. Ами нормално е да вържеш 2 и 2.

244

Анонимен

преди 2 години

До Вай вай вай Интересувам се да ми покажеш графиките от 70те години за демографията на населението. Давай ги. :)))

243

Анонимен

преди 2 години

До До 267/275 "Абе къде ви "правят" такива "умници"..." НА същите места където всички останали. Друг е въпроса, че после от нас стават мислещи хора, а от вас стават "инстинктивни". Това е "малката" разлика. Гледай си там ФеЙсО, и не се тормози.

242

Вай вай вай

преди 2 години

Ако ти покажа 3д анимация от 80-те години, колко пари ще ми дадеш?

241

Въй въй въй

преди 2 години

До Анонимен - бреее. Айди бе. Ами ако ти покажа клип на компютърна графика НА ДИСПЛЕЙ от 70-те? Колко пари ще ми дадеш?

240

Анонимен

преди 2 години

До Свръх-популация "Ще ти кажа простичко - хора които искат да изтребят населението на Земята има." Но това не означава, че тези хора имат думата за каквото и да било, включително и за Ковид ситуацията. Това е логическа връзка, която такива като теб не можете да направите. Не разполагате с такава информация и затова се вкарвате в конспиративни теории.

239

До 267

преди 2 години

Да бе, не ги "сънуваш", гледаш ги по Интернет и телевизора "икономиките"... И стигаш до извода, че неваксинираните са "виновни"! Абе къде ви "правят" такива "умници"...

238

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 270 "Не може никъде да отиде и никакви "лични" проблеми не могат да бъдат оправдание, когато си на такава длъжност и има уж "пандемия"! Нищоправенето от Кунчеффф е доказателство, че може и без такава калинка!" Може, защото не е нужно да е физически присъствен. Когато отиваш в отпуска работата ти не спира да се изпълнява, ОСОБЕНО ако е свързана с методически указания, които могат да се дават в реално време от всяка точка на света. Време е да излезете от 19 век. В 21 век е друго.

237

Свръх-популация

преди 2 години

Не ми се влиза отново в този спор. Писна ми. Ще ти кажа простичко - хора които искат да изтребят населението на Земята има. Те съществуват и са напълно реални. Историята познава мракобесни диктатори, избивали милиони НАКУП. Историята познава грозното лице на човека и сега ще го види отново. През 2022 популацията ще стигне критични нива. След това приключва мача. СКОРО. Хайде с мир! Бъдете Здрави!

236

Анонимен

преди 2 години

Възхищавам се на ваксинираните. За пожизнени роби на файзер успяват все още да съхранят присъствие на духа и да не полудеят напълно. Браво момчета, дръжте се, ние сме с вас.

235

Анонимен

преди 2 години

До 253 Всъщност през 70те е имало графики. Не в сегашния вид, често са били разпечатки на принтер, но е имало. У нас едва ли са ги виждали тогава- правени са на най-скъпите супер компютри. Примерно през 90те Тера Вижън(немци фенансирани от Дойче телеком) правят гугъл ърт, даже след 2011 съдят гугъл за патента. Ползват Силикон графикс за незнам колко милиона за рендриране, когато тук не сме чули, че има такава станция. 2011 чак е на рс. Фрактални графики на принтер Манделброт прави още 70те...

234

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите искат гаранция и че няма да стават катастрофи в следващите 5 години, иначе няма да слагат колани. :)))))

233

Анонимен

преди 2 години

"Кунчев си има и лични здравословни проблеми, тъй че ако му трябва почивка и на Луната ще отиде ако може и това му помага."Не може никъде да отиде и никакви "лични" проблеми не могат да бъдат оправдание, когато си на такава длъжност и има уж "пандемия"! Нищоправенето от Кунчеффф е доказателство, че може и без такава калинка!

232

Анонимен

преди 2 години

До Свръх-популация Нищо не "искаш". Ти си като сектантите, които предсказват края на света, и когато не се случи просто си избират нова дата някъде в бъдещето. Всичките сте еднакви. :)))

231

Свръх-популация

преди 2 години

До Анонимен 261 - ще оставя на времето да ти докаже. Не ти се сърдя. Просто следи събитията през 2022. И искам след 1 година пак да си говорим.

230

Анонимен

преди 2 години

До До 255/263 "Не знам какви "икономики" сънуваш?!" Знам, че не знаеш. Нали това казах.

229

До 261

преди 2 години

Спокойно приятел! Никой няма да ви убива. Мъртви сте безполезни. Нужни сте живи и зависими.

228

Анонимен

преди 2 години

До До 251/257 "Няма логика главния здравен намкъф си в разгара на "пандемия" да е на моренце!?" Какъв "разгар"? България премина относителния пик без сериозни мерки, затова и смъртността ни е рекордна в световен мащаб. Сега следва естествено понижаване, преди пак да ни тресне яко (ако продължавате така, а вие ще продължавате, ако не ви принудят). Кунчев си има и лични здравословни проблеми, тъй че ако му трябва почивка и на Луната ще отиде ако може и това му помага.

227

Анонимен

преди 2 години

БИЛ ГЕЙТС е пуснал вируса за да изтепа п.pocтолюдието! Умникът е знаел, че ще се вържат за конспирацииките и няма да се ваксинират!

226

До 255

преди 2 години

Ако имаше Интернет и телевизор щеше да знаеш, че в 80 процента боцнати държави, отново затварят всичко, щото са претоварени болниците и интензивните им отделния... Не знам какви "икономики" сънуваш?!