309

Анонимен

преди 2 години

Не може да се отрече, че ГЕРБ печелят и на двата тура ... в троленето по сайтовете. Имат видимо надмощие. Съвсем друго е в избирателните секции. Там народът наказва ГЕРБ, тихо, кротко, демократично.

308

Яница

преди 2 години

Чак такова ЧУДО и по-турско не е било!!!

307

Анонимен

преди 2 години

България винаги е била проруска от 1878г. насам с изключение на няколко години по времето на Стамболов (убит). Затова силно се изненадах като приеха БГ в ЕС - като да си вкараш троянски кон. Преизбиpането на Радев е очаквано, при положение че над 90% от българите са проруски настроени и българите масово мразят Запада. България е най-русофилската страна в света. Повече от Беларус и Сърбия. "Курица не птица, Болгария не задграница".

306

Анонимен

преди 2 години

В Блиц публикуват информация за хода на зборите за президент.

305

АНОНИМЕН

преди 2 години

До Анонимен Когато спечели Герджика и Бойко ще ни присаединят към Турция . Гответе фесовете .

304

Айде бе

преди 2 години

Който и да "спечели" президент ще е Херо Мустафа

303

Анонимен

преди 2 години

След като си разчисти пътя, през втория си мандат Радев ще гради президентска республикa (гyберния). А онова потомствено комунистче с изтъняло гласче Кирчо Петков ще му приглася.

302

Вацо

преди 2 години

Радев, разбира се! Вотът е анти-ГЕРБ. Гарджо няма никакъв шанс!

301

Анонимен

преди 2 години

До РЕАЛНОСТТА ЕС си има негови интереси,ние наши! Не виждаш ли,че заради ЕС оставаме без производство на ел.енергия,селско стопанство,икономиката едва крета и се превърнахме от производите в скъп пазар на некачествени чужди стоки?

300

Стига вече...

преди 2 години

Аз много се надявам да посрещна Нова Година с химна и речта на Истински президент, а не да ми се налага да изключвам звука на телевизора вече 5-та поредна година за да не слушам траурните речи на Радеф. Не искам повече да пускам тази омраза в дома си.

299

Я па Я

преди 2 години

И да избере тъпия народ Радев ,голия му русофилски *** лъсна пред света,а с тая визитка дълго няма да изкара на Дондуков!

298

Анонимен

преди 2 години

Герджиков няма ли капка срам,да твърди,че нямал нищо общо с ГЕРБ и Борисов?Е,как тъй стана политик за една вечер бе господин ректор?Как така прецени,че ще имаш качества на лидер,който ще ще може да води правилните политики за България в международен план? Ами тебе на Женския пазар всяка една продавачка може да те излъже и да ти продаде,калпава стока или да ти каже,че тиквите растат по дърветата.

297

РЕАЛНОСТТА

преди 2 години

България заби нож в гърба на ЕС и САЩ като преизбра Радев, който призна Крим за руски. Въпроса е, какво прави България в ЕС и НАТО? Вероятно западняците си задават същия въпрос, а Турция и Украйна привикаха посланниците на България. Американското правителство поиска обяснение от амер. посланник Херо Мустафа за пламенната проруска позиция на Радев относно Крим.

296

НЯМА СПОР!

преди 2 години

Със сигурност ще победи оня, за когото машините са програмирани и това е кандидатът за президент, противник на НАТО, ЕС и Свободния свят. Досещате се кой е...

295

ЧЕСТИТО

преди 2 години

Поздравявам Избирателите на Възраждане - те бяха подведени от лидера си .С една дума - Шарани .

294

РЕАЛНОСТТА

преди 2 години

Радев го докараха Нинова и Решетников. България ще си преизбере руски агент - единствения лидер на страна членка на НАТО и ЕС, който призна Крим за руски. "Крим е руски, какъв да е!?" гневно реагира радев в момента в който опонента му намекна за аншлуса на Крим от престъпния режим на Путин. България никога няма да стане цивилизована и нормална държава след като в такъв момент на свръхобтегнати отношения между Запада и Русия избира страната на Русия като преизбира русофил.

293

Анонимен

преди 2 години

Единственият въпрос е с каква разлика Радев ще бие Герджиков. Първият тур беше 27%. Днес ще е някъде между 20 -30%. При 20% Герджиков може да каже, че се е представил достойно, при 30% и нагоре Радев ще размазал не толкова опонента си, а онези дето стоят зад него - клептократите Бацо и Доган!

292

Анонимен

преди 2 години

Хвърчилото е гаранция че БМБ ще бъде в затвора.Не можеш да лъжеш че прявителственият Фалкон не лети примположение че лети и да искашнот най-бедният народ в Европа да ти купува чисто нов Лиърджет за 40 млн. в комбина с Авиоотряд 28 които са за уволнение

291

Анонимен

преди 2 години

Древните гърци още са казали жената и робът нямат мозък затова трябва мъжът да ги управлява

290

Анонимен

преди 2 години

Ако на някого,който не е гласувал днес,не му харесва довечера резултата,да се сърди сам на себе си!!!-:)))