329

Анонимен

преди 2 години

Дори и всички, които НЕ гласуваха за Радев, се да гласуват и за Гиржекоф, пак нема да стани

328

абв

преди 2 години

Цивренето на " единствените носители" на западните ценности - герболяците е започнало от ранна сутрин и ще продължи цял ден. Какъв тъжен ден за тях :((

327

ЬЬЬ

преди 2 години

Днес България ще избере между незачитащият конституцията на РБ и върховенството на закона, между руския ботуш и западната демокрация, между тоталната ни изолация откъм инвестициите и излизането ни от кризите. Но в крайна сметка ще ни настигне това, което сме си заслужили.

326

Анонимен

преди 2 години

Който и да спечели от двамата, не е достоен за този пост, просто се сервираха две развалени манджи, затова - не подкрепям никого

325

МОСАД

преди 2 години

Русия и Германия отдавна се разбраха да си поделят Източна Европа на сфери на влияние заради северен поток и други проекти. България влиза в руската сфера, но българчетата са като албански реoтани "Правилните" взеха властта, а прозападното герб отива в историята. Бойко го пенсионират да си гледа внуците и да кротува и срещу това няма да му търсят сметка. С Гешев също се разбраха. Честито и на добър час хахаха

324

Б. Г.

преди 2 години

Който обижда, показва себе си колко струва...А да обиждаш тук, е голяма смелост... Браво!...

323

Анонимен

преди 2 години

Гласувате за Радев = получавате военна хунта, тотална изолация от цивилизования свят и аншлус с Русия. Тя и без това е завладяла Черноморието. Последния път като бях на черно море само руски знамена видях и никой не говореше на български. Влизам в магазин и някаква тьотa ми заплещи на лигав северноазиатски диалект. Радев се гордее с мултикултуризма по черноморието.

322

Яница

преди 2 години

Най-интересно е, колко гласове ще дойдат эа турчина от южната ни съседка!!!

321

Алчо Мастиката

преди 2 години

Наздрави за нашту президент! За него ше пия един мастика сега.

320

Shark

преди 2 години

Ще победи този, който не е зависим от крадци на евросредства, чекмеджета, мутри и турци. Ще победи този, който няма кукловоди и няма да е проводник на нездрави чужди интереси в България. Ще победи този, който уважава Националните празници и ги почита, а не този, чийто началник ходеше точно тогава да се кланя на Ердоган! След малко отивам да гласувам точно за този човек!

319

431 е ВОЕНЕН

преди 2 години

ЛИЧИ МУ....

318

Анонимен

преди 2 години

България е единствената страна в Европа и света, чийто вожд (Живков) искаше доброволно да ни прави съветска република. Дори самите руснаци са били шокирани и тактично са си замълчали. България е най-русофилската страна, българите ходят на Запад за пари, но сърцето им бие към Москва.

317

ДЕМОКРАЦИЯТА-СВЪРШИ

преди 2 години

УПРАВЛЯВАТ ВОЕННИ.... ПРЕЗИДЕНТ... МИН.ПРЕДСЕДАТЕЛ.....МВР..........А КОЙ ЩЕ РАБОТИ...?

316

Анонимен

преди 2 години

Единият от тези господа не знае изобщо какво върши и ще ни вкара направо не във война, но в изолация което вече се вижда от намалелите инвестиции с 1 млрд. както и рекордно ниския растеж от 0.4% което за развиваща се страна е просто убийствено.

315

докога ще чакаме ?

преди 2 години

Радев и Киро ни показват нагледно, какво е корупция и дебелоочие на най-високо политическо ниво, както и тотално незачитане на Конституцията на РБ. Те дори са горди и продължават да се чувстват недосегаеми от закона ........ Кога най-после ще се самосезира прокуратурата срещу Кирил Петков и ментора му за престъпление по чл. 313 и чл.308 от НК ???.....Конституционния съд окончателно се произнесе по казуса !!!

314

Анонимен

преди 2 години

Професорът е специалист по мъртви езици, а напоследък се е хванал и с една умираща партия, нелечимо болна от беззаконие, корупция и лапачество.

313

Българин

преди 2 години

Аз като българин се гордея с тези двама мъже на този балотаж. Те могат да бъдат еталон и пример дори за великия САЩ, в сравнение с личностите на техния балотаж! Който и да победи, най-накрая експертността ще възтържествува. Гласувайте!

312

Анонимен

преди 2 години

Тук избора е дали фашиста радев ще върлува еднолично в президентство, НС и съдебна система или ще изберем науката и прогреса.

311

Анонимен

преди 2 години

Блиц и Пик си съчиняват разни проценти, за което получават пари. Миналата седмица правиха същите съчинения, а накрая излезнаха съвсем други резултати.

310

Пабеда!

преди 2 години

Под командването на генерал Радев и на генералусимус Владимир Влодимирович - напред към светли бъднини и към руско-българска дружба! Ура!