289

Анонимен

преди 2 години

Румен "Крим и руски" Радев е руско мeкере. На тези избори ясно ще си проличи България проевропейска или проруска е. Света наблюдава. И си записва.

288

Анонимен

преди 2 години

Що за въпрос?Генералски жезъл срещу розов чорапогащник. Кого мислите ще изберем?

287

Тодор Живков

преди 2 години

21 век. Интернет, изкуствен интелект, деца на 14 години свалят правителствени сайтове когато пожелаят. Българска народна приказка-"В 21 век България гласува с машини, който никой не може да манипулира".

286

българин

преди 2 години

Излезте и Гласувай масово българино! Тук и да се плюем,не решаваме нищо! Излезте и гласувайте и довечера ЩЕ СЕ ПРЕБРОИМ ,КОЙ ЗА КОГО Е!!!-:)))

285

хахах

преди 2 години

Гейджиков го няма на картата бе,къде е тръгнал тази смешка... Радев поне има визия и ясни цели като президент! БРАВО на фигуранта ВИ ,аз гласувах за него!

284

МНЕНИЕ

преди 2 години

Голяма съпротива срещу България и нейния Избор . Група хора плюят срещу новите лица и политики . Всички ги знаем тези юнаци и юначки - Държавната Администрация е все още пълна с шпиони и агенти на ГЕРБ . Новото Правителство ясно заяви че ще прекъсне тази вена към Тумора Корупция . Трябва да има масови уволнения на тези *** и да бъдат съдени - ще има Електронно Правителство .

283

Анонимен

преди 2 години

Герджиков се похвали, че в 11 клас чел Достовски на руски. Особено е наблегнал на един от романите му, дето заглавието му с пет букви, започва с И и завършва на Т. Днес професора е полезният за ГЕРБ и ДПС и ... т!

282

Анонимен

преди 2 години

Досега мислихме 12 г преди да шутираме мутри.Сега ще помислим още 12 г и ако и този не се справи,ще го шутираме.

281

Анонимен

преди 2 години

Румбата сега ще бъде избран, а февруари изхвърлен с ритници и псувни. Ние българите първо гласуваме-после мислим. Утре много от радевите поддръжници ще започнат да връзват две и две и ще се отрекат от измамниците Радев, Петков и Василев. Ще е късно обаче, а покрай тях ще страдат и нормалните българи, за жалост.

280

анонимен

преди 2 години

Прави впечатление,четейки коментарите тук оплюващи генерал Радев че пишат много млади българи!Едва ли имат 18 г и едва ли ще ги срещнем в урните! Всеки има глава на раменете си и отдавна знаят своят избор! -:)

279

Анонимен

преди 2 години

В тая държава само генерали, фуражки и ушеви си избираме да ни управляваат . Типично за страна от 3тия свят. Инженери и трябват на тази страна ,хора с мозък .

278

Дико Сашев

преди 2 години

Бил съм и в Университета, бил съм и в казармата. Предпочитам да съм в Университет.

277

Б. Г.

преди 2 години

Българите имат все още огромна нужда от железен ред!!!! За това са нужни водачи с военно мислене. После народа ще остане благодарен.А що се отнася до университетските знания, Румен Радев, ако има нужда, ще наеме кой да го съветва или да му припомня Достоевски...Ред, ред и само ред, иначе става хаос, и най-големия мозък няма да може да се справи с буламача от разпуснати хора и престъпността...

276

Анонимен

преди 2 години

зеления чорап е пленил вображението на българите.мечтаят си да ги води към светлите бъднини.

275

Анонимен

преди 2 години

Отчаянието на герберите е страшно. В Бургас дори откраднали картите на машините, за да се гласува с бюлетини и да сработят практиките на проф. Мишо Шашмата. Той караше мъртвите да гласуват, а действителните бюлетини да стават недействителни. Нека журналистите да обърнат особено внимание на тази секция.

274

Изнервен

преди 2 години

Който и да спечели съм сигурен в едно - народът ще продължи да бъде тотално разединил и да се мразим още повече. Нищо добри не ни чака.

273

Анонимен

преди 2 години

Беновска , раздавачката на спаружени ябълки, е изръсила поредната си нелепица. На една нормална държава са необходими и казарми и университети. И там да са подходящите хора. Навремето през казармите минаваха всички здрави млади хора, а през университетите около 10%. Сега са повече (около 30%) и това влече надолу качеството на университетското образование. Дори СУ вече е част от печатниците на дипломи.

272

Анонимен

преди 2 години

До 422, ЛЪЖЕШ! Нинова и БСП бяха против - ораничението падна с гласовете на ИТН, ДБ, Мутрите на Манолова и ДПС! Велизар Енчев от БСП до ден днешен остро критикува тези национални предатели!

271

Анонимен

преди 2 години

Слави да подкрепя Радев, разбирам, баджанаци са... Но ДБ?! Какви демократи са тези, щом подкрепят този ярко червен комунист?!

270

Тодор Живков

преди 2 години

Не е важно кой как гласува, важно е кой и как брой.