349

Сатир

преди 2 години

До АнонименВнимавай какво си пожелаваш!!!!

348

Маке

преди 2 години

Черкезинот ке падне.

347

Анонимен

преди 2 години

А ако спечели Радев ще е редно да върнат задължителната казарма. Като народа иска военни и ги смята за велики, то не е ли редно на всички български момчета да им се даде шанс да пробват униформата?!

346

Анонимен

преди 2 години

Две неща са а сигурни че герджика много плямпа като зубър или като амбулантен търговец и второто е че които много лямпа казва и много непретеглени слова

345

Роко2

преди 2 години

В парламента имаме партия която открито и ясно заявява излизане от ЕС и НАТО и призидент,който прави подобни изказвания как ви звучи ако сте голям инвеститор ...Ще възраждаме нещо ама кво ????

344

Форекс

преди 2 години

Има да чакаме сега милярдите от ЕС ...Сега ще има наблюдение и изясняване на некой неща поне няколко години докато "слезем от облаците"...

343

WTF

преди 2 години

До ОмгСвободния ум и интелект от край време се приема за невъзпитаност от *** свикнали да стоят мирно пред бригадира и кмета...

342

Казино

преди 2 години

Ицо поне да им начеше крастата и да уреди бензин за Астрата.

341

Анонимен

преди 2 години

Спокойно пичове,Радев печели!

340

Анонимен

преди 2 години

След като гласувал Мустафа Карабудалъ не отговорил на въпросите на журналистите. Загубил дар слово, дори и паметта си загубил и не можел да си спомни коя е неговата родина-майка!

339

Антрополог

преди 2 години

Преди вота влязоха на обиск в Софийския университет (по-сигнал на двама студента) Не ,не е заради изборите ...ГЕРБ-СДС единствени в 1350 годишнта ни история арестуваха кланове от олигархията и изгониха шпионите и сега срешу тях се изправиха огромни пари -стотици милиони кешовица за всякакви мероприятия. От пари за махленска агитаця от местни шмекери до пари за медии и елитни шпионки клас ала Мата Хари - дамския 007 .

338

губим си времето

преди 2 години

изборите са предрешени след военният преврат се знае кой ще е новият стар президент .

337

Стамболов

преди 2 години

Герджиков е политик ,Радев войник толкоз.И знаем ,че когато комунистите управляват евро фондовете спират.Спрат ли фондовете икономиката спира.От Украйна идват туристи,а Турция е втория по големина търговски партньор на България след ЕС.Като търговския баланс е в полза на нас. България е на + с търговията с Турция с над един милярд евро -повече изнасяме отколкото внасяме .

336

Анонимен

преди 2 години

Като победи пак чорапа, направо да приемем казармения устав като конституция

335

Анонимен

преди 2 години

По принцип не ме интересува. Аз най-имам право да говоря от името на народа, защото съм от над 60те% дето не се занимават с тоя предрешен фалш.

334

Герпдъпъс

преди 2 години

Решаващо е Радев или Карадаьо. До сега Доган решаваше с неговият манталитет ,стандарта и начина ни на живот но има надежда да станем малко по-европейци.

333

мдаа

преди 2 години

Демокрацията работи само при общества, които се състоят от образовани и осъзнати граждани. Там, където хората скачат да гласуват всеки път за различни нови подставени лица на всеки 2 месеца, демокрацията не работи. Затова ядете и ще ядете дървото всеки път - защото толкова ви е акълът. Добре, че не завися финансово от тази държава.

332

му-ха-ха

преди 2 години

Напред към ЕврАзия и Путин!Там заплатата е 300 лева ама е евтин хляба!

331

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен370 А ако гласувате за герджиков, получавате хунтата на мафията. Отново. Е!!! Коя злина избирате? Аз избирам по-малката а именно военната хунта.

330

Омг

преди 2 години

Невъзпитаният и инфантилен до мозъка на костите си Герджиков няма никакви шансове.