369

Анонимен

преди 2 години

Чуйте ме сега, герберски тролчета. От утре напред ще трябва да работите! Яко, с пот на чело. Както много хора. Но вие сте *** герберунгели и това не го можете. И ще умрете. И за нас това ще е добре!

368

БРЦК

преди 2 години

На кого е президент радев-Предател на едно село хора ***. С камъни ще го бием.

367

Ямболски цървул

преди 2 години

Днес не гласувах.Миналата седмица направих каквото можах.Днес за мен беше безсмислено.

366

Герджиков

преди 2 години

Еххх МиГ поспри..

365

Анонимен

преди 2 години

Е как кой?Много ясно кой.

364

Анонимен

преди 2 години

До 418. Впрочем, казусът много прилича със случая с Поерто Рико -окупиран на времето от САЩ.Нищо общо няма с Пуерто Рико ,защото САЩ не дават пълни права на тази територия ,въпреки желанието на пуерториканци ,да станат щат на САЩ ,това многократно им е отказвано,въпреки проведените референдуми в Пуерто-Рико.

363

Анонимен

преди 2 години

Русия окупирала Крим. Е, как може да окупираш собствената си територия и собствения си народ? Кримчани още 1991 г. на референдум заявиха, че искат да се върнат в Русия. Впрочем, казусът много прилича със случая с Поерто Рико -окупиран на времето от САЩ. Но за Пуерто Рико и Голандските възвъшения може, а за Крим и Тайван не може

362

Анонимен

преди 2 години

Герджиков е моралния победител според един трибуквен сайт. И щял да получи служебна благодарност от Бацо, както и бонус - ритник отзад!

361

Анонимен

преди 2 години

Диктатурата на Радев ще бъде тотална. Разрухата на България е в действие. Сбогом родина, вече няма смисъл да те има като държава.

360

все пак

преди 2 години

Май онзи проостак от бсп говореше верно че 80% са тъппаци. 65% са директни и 15% са за гъби! Айде честито излизане от Европейския съюз и не чакайте милиардите за ковида.

359

тошко африкански

преди 2 години

Аз май се обърках. Генералът наруши конституцията с Кирчо ,ама ще го преглътна. Свикнал съм .

358

българин

преди 2 години

Та... ДА ПОПИТАМ ! Другарю президент, КРИМ РУСКИ ЛИ Е ???Кирчо нарушили конституцията???... знаеш ли отговорите, другарю президент???

357

Крюшо Котака

преди 2 години

Комисията вече е готова с крайните резултати~ Изчакв,а все пак, хората да гласуват!!!! ВЕНСЕРЕМОС!!!

356

Анонимен

преди 2 години

Моите уважения към професор Герджиков, затова, че знаейки че ще загуби - достойно се опита!

355

Анонимен

преди 2 години

Ей така от глупост ще се затрием!

354

Анонимен

преди 2 години

Българите обичат да ги хокат и водят под строй в бъдещето. Стадни инстинкти

353

анализатор

преди 2 години

Да бе,за кого ли ще гласува изберателя?Вероятно за избранника на Туквуний Банкянски?Идва затвора,гнусен крадец,банкянски ишебек!И няма да се разминеш с него.След години ще се изучава в училище,как глупостта и невежеството на един народ,може да доведе един уличен невеж разбойник,години наред да бъде начело на държавата.Това ще се изучава,за да не се повтаря повече.

352

Анонимен

преди 2 години

Явно на повечето хора им харесват надгробните слова за Нова година.:)

351

Асен

преди 2 години

Ако победи Радев които казва окираната ураиска териториа Крим за кои имаат ист став во НАТО каде е сме членка и ЕС каде сме членка да всички кои гласуваа за Радев да трсат работа в Русиа а не во западно европиеските штати като Германиа, Австриа, Англиа и други зашто подкрепиха президен кои подкреапа дава на окупациата на Русиа на Крим....и затоа не право да трсат во државо работа кои не подржаваат този проруска окупациа....тук да идват в Русиа.... харесва и се окупациата на Крим

350

Анонимен

преди 2 години

Радев 65%, Герджиков 32% и 3% не избират никого!