249

Анонимен

преди 2 години

Тази не се накраде. Символ е на корупцията и измамата. Истина не казвала никога през живота си!

248

Анонимен

преди 2 години

до 261 (Бг-гражданин) ; Не им обръщай внимание на 80 %-овите мозъчни концентрати ,те си са изпаднали в делириум тременс , но не от спирането на алкохола , а от спирането на папкането.Нищо друго не им остава освен да изпитват първосигнално блаженство от бълнуванията си по адрес на ПП и всичко друго , що не е ГЕРП ! Усещат , че всъщност Кирчо и Кокорчо за тях постепенно стават *** и Натопорчо и вече усещат натопорчения любовен мускул , оттам и неистовия им бяс !А не знаят ,че това е началото ...

247

Анонимен

преди 2 години

В понеделник и Радев ще има това чувство като твоето!

246

баба Дора

преди 2 години

импексова , в болниците набират санитарки . заплашането е добро , не е депутатска заплата но ти и без това казваше че заплатата ти като депутат е много висока .

245

ЕМО

преди 2 години

2007год Иван Костов ти беше виновен, след туй Бойко, а себе си не виждате и КОЛКО ПЪТИ ФАЛИРАХТЕ БЪЛГАРИЯ.

244

Анонимен

преди 2 години

Ами нашия Бойко един по един ви елиминира! Остана му Радев за обяд!

243

Анонимен

преди 2 години

другаря румен гадев е бил доносник на ВКР, за да си осигури изпращането в САЩ, за това е толкова предпочитан от всички партии на протестите, да не забравяме чичо Васко каза, че руските другари ще помагат в свалянето на Бойко от власт.... сега БСП ще даде възможност на Държавна сигурност да си има правителство

242

Анонимен

преди 2 години

Ниновче, че то сега господаря е Радев! И да, от няколко месеца всички имаме усещането че се управлява с диктатура. Лошото е че усещането е за фашистка диктатура, а лично аз съм готова на доста за да не позволя никога нацизъм в държавата ми. Та не е зле да се разберете с Радев той сега от кои е и за какво се бори, че доста народ се чувства объркан.

241

Анонимен

преди 2 години

Хубаво ти е усещането!

240

Крас

преди 2 години

Като излезеш от БСП няма да ти се налага да усещаш каквото и да е.

239

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 265 "Не е Бойко,той е само лицето (фронтмена), зад него са руски и турски олигарси и агенти на ДС" Хахахахаха. Затова ли цялото ДС се е наредило зад Радев (избран от руски офицер и издигнат ор проруската партия БСП),, дясната му ръка в "разчистването" е Рашков от ДС, а дясната му ръка в политическия Кабинет е ДС агента Майстора? Дезинформационната кампания на кремълските тролеи вече взема комични пропорции.

238

Анонимен

преди 2 години

Пак Боко виновен!Ай сиктир!И Радеф и тази правеха политика на омраза на гърба на Боко!

237

Анонимен

преди 2 години

Радевите прокопиеви ***, този път са насъскани срещу Нинова, невероятно.

236

Някой

преди 2 години

Корнела така и ще си остане с усещанията! Тя така и не разбра ,че всъщност Борисов и беше най-добрият приятел, защото призоваваше да се гласува за "системните "партии, защото другите са непредсказуеми! Ама къде у нея толкова акъл! Превратаджията Радев кара наред, и у него няма инстинкт кога да спре...Как беше..."Революцията изяжда собствените си деца"!

235

Отговор

преди 2 години

До Бг-гражданин...Докопа ББР и набързо раздаде 200 милиона необезпечени кредити! След това "случайно", проведоха заедно с Кокорчо най-скъпата кампания! Да не си помислиш, че е случайно?

234

Анонимен

преди 2 години

Що ги подкрепяш кокорчовците!Ти май искаш да загасиш осветлението на Позитано?!

233

Анонимен

преди 2 години

Нали с Радеф в едно гърне.....Кво стана?Радеф мина през трупа ти!Ти това го знаеше!А сега се вайкаш!Радеф е безцеремонен!Няма сантименти!

232

БГ Гражданин

преди 2 години

До Гербажийския Лъжекоментатор "Ами Кирчо конската усмивка е доказан мошеник и измамник, качества които при него граничат с престъпление с оглед на поста който заемаше и подадената деклапация с невярно съдържание, което го доказа и КС". ............................Аз за 30 години видях Доста Лъжци и Мошеници включително и Вожда ти , Включително и Калинките му с Фалшивите Дипломи. Ако ги сложим на един Кантар с "Кирчо", който наистина незнам с един лев да е ограбил някой??? Кво праим а ???

231

Анонимен

преди 2 години

На тази властолюбива жена няма ли кой да й затвори устата и да я постави на място. От година насам се чуди как да злепостави Радев. Не може да му прости, че е популярен и хората го харесват. Ами той застана с името си срещу мафията, на страната на протестиращите хора. Нинова къде беше тогава. Една дума не е казала за Пеевски, Доган, Гешев. А да сте чули сериозен упрек на Борисов срещу удобната опозиционерка Нинова??? Те пър.дят в едно гърне.

230

хахахаха

преди 2 години

добре де,това политиците нямате ли усещане кога се излагате и ставате за посмешище или целта оправдава средствата?