229

Анонимен

преди 2 години

Браво на Нинова, че каза НЕ на Истамбулската конвенция. Това няма да и го прости Радев. Правителството на ПП трябва да свърши 2 неща - да пусне РСМ за ЕС и да приеме конвенцията, може и някоя нова база на НАТО да разреши.И после ще бягат, кой от къде е дошъл.

228

неангажиращо мнение

преди 2 години

Аз пък имам усещането че Нинова работи срещу Радев от както той обяви че ще се кандидатират за втори мандат.

227

Анонимен

преди 2 години

До Пепи "Леле ,тая имала и усещания.При положения,че човекът,който тя предложи за президент от година управлява сам държавата.Нямам думи !" Мдааа, на Ниновица не, че изведнъж и се е събудила съвеста. Личи си по това, че мълчи за свввинщините на Радев въпреки всичко. Просто вижда, че Кремъл я избутва в канавката на историята и явно се надява като вдигне малко шум да я върнат по един или друг начин (затова и си прави устата, че пак могат да я изберат за лидер на БСП), което е ОЩЕ ПО-ГНУСНО.

226

Анонимен

преди 2 години

Ама га яздеше белият кон и раздаваше кифтета от Билла от по 29 Ст. ни рива

225

Гиб Мелсън

преди 2 години

Ко и стана на таз жена? Тя съвсем полудя. Вигенин да я успокои. Ако може.

224

анонимен

преди 2 години

Да 238, Радев излезе по-лош от Борисов, но хората ще го разберат след 2 месеца, явно сметките още не са ни притиснали! А тези в чужбина гласували за Радев и ПП си живеят добре, искат някаква промяна, но направиха подмяна! Ще страдат обаче техните близки, живеещи тук, в този кошмар!

223

Анонимен

преди 2 години

Корнелке, играеш ли на с.вирк.ата на козяците така ще е.

222

Пепи

преди 2 години

Леле ,тая имала и усещания.При положения,че човекът,който тя предложи за президент от година управлява сам държавата.Нямам думи !

221

Анонимен

преди 2 години

Как отново ще дойдат на власт Кацамунски, Бойкикев, децата на неуспелите през годините сътрудници на ДС. Те са най-удобните лица за някои фондации, които да наложат неприемливи за хората решения - военни бази, наличие на 3 пола, отказ от бг историята и приемане на Македония без никакви условия в ЕС...После Кирето и Кокорчо ще си продължат търговията зад океана...

220

анонимен

преди 2 години

Нинова, Нинова? Радев те смачка, заедно с БСП, а ти отново припяваш: Борисов, та Борисов! Колко ти платиха за тази "служебна загуба"? Беше ми жал за теб, обаче явно си голема играчка!

219

преди 2 години

Алооо Корни защо издигна човека,който ти събори партията?Ти мазохистка ли си?

218

Стоян

преди 2 години

Престанете с лъжите си на,престанете да си миете мръсотията с Борисов.Диктатора е Радев-на всичко отгоре-некадърник,лъжец,интригант слуга на ченгета, олигарси,мафиоти.Защо премълчаваш това Корнелия ?или те е страх?

217

Анонимен

преди 2 години

Боко не ти е виновен!Спри със свир..ките на Радеф!

216

Анонимен

преди 2 години

Курнелака и Бочко са двете дтрани на една монета

215

Анонимен

преди 2 години

До Картофчо "Това че някой не знае езика, не означава че не е "правилно" политически ориентиран!" Това, че не знае езика означава, че няма как да е завършил нищо престижно, другарю. Също както преждеизброените господа Шнорхела и Кирчо няма как да са завършили престижните институции, които твърдяха че са, с посредствените им знания по езика. Ако беше учил нещо сериозно на чужд език, щеше да го знаеш, но се съмнявам, че изобщо си припарвал близо до университет, дори и български (камо ли чужд).

214

Няма изненади

преди 2 години

Нямаше дисиденти преди 1989, след това нямаше и лустрация. Никъде нямаше и такава щура приватизация за "наши хора" , нямаше толкова много кредитни милионери, както и милиардери за 1 година.

213

Анонимен

преди 2 години

До Картофчо "Сега очаквайте от правителството на Румбата безусловно разрешаване на РСМ да влиза в ЕС .. Като гледам все руски интереси и политики?!?!" Приемането на РСМ и Сърбия в ЕС е ОСНОВЕН приоритет на Русия: така се сдобива не с една, не с две, а с ТРИ страни в региона, чрез които може да дестабилизира ЕС. Явно си гол и бос за руската политика. Или се правиш на такъв. Залагам на първото, тъй като тук се върза на възел с теории, коя от коя по смехотворна и лъжлива.

212

Анонимен

преди 2 години

Нинова всъщност казва, че Радев е същия като Борисов. Аз ще добавя, че Радев е много по-лош.

211

Матилда

преди 2 години

Нинова май не разбира, че само Боцко може да я освободи от Фърчилото.

210

Картофчо

преди 2 години

Това че някой не знае езика, не означава че не е "правилно" политически ориентиран! Така че тази теза с незнанието на перфектен англшсщи език издиша тотално! Важното е къде са го учили, и че там не попадат непроверени хора!