269

Нормално е:

преди 2 години

КОМУНИСТ - - -,ДА ЧЕГЪРТА КОМУНИСТИ...ТОВА Е - - - "СТАЛИНСКИЯ СИНДРОМ"....!!!!!ВИНАГИ СЕ ТЪРСИ "ВРАГЪТ С ПАРТИЕН БИЛЕТ".... ХАХАХААА..... 76666

268

Анонимен

преди 2 години

Другарите изчегъркаха нинова и сега зяпа като Тошко на 10 ноември

267

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно права е!

266

мдааааа

преди 2 години

имам усещане ,че нямате усещане !

265

Грипен Гаменов Ветов

преди 2 години

Здраствуйте паляци! Как ва пошъндръцах,начело с дрогарката С,атанинова?Май още не и се вярва,че и го подадох отзад,а тя се си мисли,че Поженкаря и има мерак!Не ***,аз съм ти мераклията и как съм загрял с Майчето,директно ша мина на многопрофилна дрогарка!Сига ша и напраим на ***,велийка шведско разпитване,та да си плати за сичките мъки дет ми причини да са крия и от поженкаря и от нея кат са срещах с дрогарката Херо М,стафа!Ей ама как ги извъртях сички?!Сига ша *** търпити ощи 5,па шъ видим посли

264

Анонимен

преди 2 години

Да бе , как не ! - даже извънземните му казват какво да прави.От време на време го водят на друга планета и му дават нареждания как да съсипе БСП то !

263

ХП

преди 2 години

Нинче, мъ, да не би да си придобила Шведски Синдром!? -))))))

262

обичаш го ти

преди 2 години

Бацееее....привижда ти се.

261

Анонимен

преди 2 години

Спасението е да се гласува за костовистите и да се търси стратегически съюз с Америка, Англия и Австралия, строеж на американска база в Черно Море и на английска в Кърджали да ни пазят от прищявките и емоционалните изблици на сатрапии като Русия и Турция. Строеж на американска АЕЦ, Ф-16ки, танкове Ейбрамс, противоракетни системи Пейтриът. Никой няма да смее след това да ни каже дума на криво, дори еврогейовeте.

260

Анонимен

преди 2 години

Искала е да каже, че фигуранта е по-зле от ГЕРБ и ББ, за който не може да чете през редовете да му преведа, че сте доста простички определено. Според мен в него има черти на Хитлер и Сталин, но вие и това не забелязвате и то няма как да стане, понеже не ги усещате хората.

259

бай Вълчо от Хисара

преди 2 години

Нинова заслужава най-голямото презрение на БГ народ.Да се бе изкъпала поне един път за да прилича на жена,а то .....!

258

Анонимен

преди 2 години

Корнелия е повратлива. Скоро ще скочи в ГЕРБ-СДС, пък и не трябва да се забравя, че е тръгнала в политиката като седесарка. Няма да се учудя да затане редом с НаДеница Сачева. Лика-прилика са си. Пък и Бойко отдавна я влече. С името му ляга и става.

257

БГ Гражданин.

преди 2 години

"Необезпeчените Крeдити" май са специалитет на Магистрaлния Герoйко, който си раздава Магистрални Порции на всeки Клoшaр с фирма а после що Шкaфчето било пълно с Кюлчeта и Пaчки ?!?!?! Кога Другаря Гeшeв ще си спомни че нe e Гepбаджийски Слyга нает да работи в Офиса на Бистришкия ТигАр а Прoкурор на България??

256

Ти да видиш!

преди 2 години

Навсякъде и на всички им се привижда Борисов?!?!?!

255

Лорд Маймунчев

преди 2 години

До в бсп е такаИван Костов я създаде,Станишев я уволни , заедно с Пеевски за злоупотреби.Затова Корнелия недолюбва Сергейко...

254

Joe

преди 2 години

И ти ,и Ицко и Учиндолското селянче се наиграхте сами. Да не говорим за онези тримата от цирка, че те вече никога няма да помиришат Парламента. Не знам Бойко дали има пръст в потапянето ви, но Радев със сигурност здраво ви изпързаля и дълго няма да се освестите.Единствената печеливша партия е ГЕРБ. Почти нямат загуба в проценти, няма да управляват в несигурни времена, а в същото време управляват най- богатите общини. Самоизчегъртахте се здраво всички.

253

Анонимен

преди 2 години

Радев минава през трупове...в правия и преносен смисъл. Тези които той толерира ги назовава по имена - Петков, Асен, Янев, Рашков, Зарков, Йотова, Божков (Черепа), а такива като Нинова, Манолова, Слави Трифонов, Бабикяните, Христо Иванов,...които открито му се мазнеха, Радев ги регистрираше, оставяше ги да му правят имидж, но ги игнорираше докато не му се изпречат на пътя. Всички виждаха как подлеца Радев издърпваше килимчето на Нинова !

252

Гроби Таласъмо

преди 2 години

Ние пък не само имаме чувството че никой от българите не управлява тази колония а Синагогата ....

251

БГ Гражданин.

преди 2 години

Продължение!Ако ги сложим на един кантар Стотиците *** грaбили Бългaрия и Раздавaли "Порции" със "Кирчо", трябва по Витошка на всяка лампа да има по трима Обeсeни като почнеш с "Доктoра на Науките" Магистралния Герoйко и Бистришки тигaр от село Банкя с цялата му Орда Гладни Калинки и после по всички Партии от Соколчетата Раздавачи на Порции до Шкембе Войвода ПатреЙота.

250

в бсп е така

преди 2 години

Първанов създаде Станишев а той му би шута , Станишев създаде корниту тя го прецака . кой ли би шута на корниту ?!