309

Мдаа

преди 2 години

Това е така

308

Алекс

преди 2 години

26 депутати за БСП.Имам усещането за голям изборен провал.Корнелия трябва незабавно да напусне политическата сцена и да не ни занимава с усещанията си.

307

Голямата измама

преди 2 години

от друга страна пък се плисна агитацията , че видите ли БСП,ДПС,ГЕРБ били "статукво" от хора и партии, които са статукво , но какво означава "статукво" , нищо не означава, просто искаха да изолират тези партии, да не реагират, докато ни превземат държавата отвътре и смажат БСП!

306

Голямата измама

преди 2 години

До Болнично състояние Всичко е било един голям театър, за да се смаже БСП, самото странно изчезване на стотици хиляди гласове за БСП само за няколко месеца, просто ей така, вероятно преляни в друга партия по сигнал или чрез натиск от някой, след това Слави *** и въртя , не състави правителство, но поиска да се гласува в чужбина и Турция, накрая и Радев ,вероятно също притиснат да работи срещу България и БСП, от друга страна пък се плисна агитацията , че видите ли БСП,ДПС,ГЕРБ били статукво о

305

Анонимен

преди 2 години

Цитат от Уикипедия: "Сивите вълци виждат основните си врагове в Кюрдската работническа партия (известна като ПКК), евреите, алевиите, кюрдите, комунистите, гърците, българите, арменците, персите, Ватикана, САЩ, Русия и Европейския съюз"........ В България тези партии са три-четири , търсете може би там проблема, защо бяхте сринати на всеки следващ избор и защо ИТН не състави правителство, а само прие закон за секциите в чужбина и Турция, водят ли битка турците срещу евреите?

304

Анонимен

преди 2 години

Нинова, вероятно си много разочарована и те боли, вероятно загубата на гласове те е съсипала и ти е много тежко, вероятно ти е гадно, че си получила удар от твои хора, но ако сега отстъпиш от подкрепата за ПП, Радев, надали ще е добре, съмнявам се. По-добре направи коалиция с тях.

303

Анонимен

преди 2 години

Бесепарите от вътрешната опозиция в БСП срещу Нинова, която вътрешна опозиция беше с Бойко, сега е зад Радев, интересна ситуация. И част от дружките на баце има в новата партия

302

Анонимен

преди 2 години

Нинова, обединете се с партиите от ПП и не спирайте да подкрепяте Радев! Ако има нещо друго или ново да се случи, то ще се случи, но засега е по-добре да сте с партиите от ПП !

301

Анонимен

преди 2 години

Нинова и аз разбрах преди 2 дена, че партията не е лявоцентристка, както официално я представят, а са десни партии, плюс стари съмишленици на ГЕРБ и приятеля на Баце и ваш член на БСП - Гергов.Обаче нямате друг избор, освен да се съюзите с ПП, ако пак останете извън властта, пак ще ви мачкат, десните партии са много, а само вие сте леви и донякъде лил авите!По-добре се обединете с ПП, според мен,но разбира се,вие знаете по-добре какво да направите, защото имате повече информация какво се случва

300

Анонимен

преди 2 години

Нинова ти отвращаваш от себе си, просто си гнусна и не се търпиш

299

Анонимен

преди 2 години

Значи ... Всичките фенове на Борисов ... Да гласуват за Радев ..

298

Бахур

преди 2 години

Крушовската *** като ресне ше ни избие сичките .

297

хахаха

преди 2 години

а добър ден, радев е подставено лице на борисоов сега ли се усетихте както *** е маша на костов

296

...

преди 2 години

Каката се беше засилила да закрива БСП-то,но "здравите сили" я спънаха.Жалко...

295

Пустиняка

преди 2 години

Абре,сестро щом усщаш нещо начи има лебоще у тебе.

294

Анонимен

преди 2 години

Кой заведе пенсионерът Радев в президентството? Нима не знаеше, че е злобен и неблагодарен кариерист? Да беше питала колегите му!

293

роб на влаЗта

преди 2 години

Изгледай началото на "Шменти Капели " и ще разбереш че ако не си Ти която си отиваш е Някой друг ......

292

Анонимен

преди 2 години

Проф. Герджиков трябва да е новият Президент на България !!

291

Анонимен

преди 2 години

Кака Нинова в кой свят живее?

290

izh

преди 2 години

Toй, червения бизнес отдавна чака сгода да зачеркне връзката с комунопартията на тати и дядо. Пука им за партията. Те тяхното си го вземаха и сега се плашат да не им се търси сметка. Затова финансират всякакви схеми и мераклии блюдолизци и медийни пропаганди в огромен мащаб и постни лъжи. Няма те на картата вече .И ти и партията вече сте резервна гума. Ако нещо се обърка и Бат'Бойко , въпреки пропагандната помия и изборните машинации събере достатъчно гласове - ти си първа, ама между шамарите