289

ЦИК

преди 2 години

Нинова си написала оставката, ама я изяла.

288

Болнично състояние

преди 2 години

-обсесията към Борисов на Мая,с крясъците,хулиганщината на мутрите и и излъганите и изоставени от нея "убити от системата",доведе до изхвърлянето и от активната политика.Обсесията на Нинова към ББ,доведе до катастрофата на БСП на изборите, а "злите езици"твърдят,че Нинова е сключила сделка-зарязва БСП,дава я на Крумчо Зарков да я превърне във втора президентска партия,а тя ще става председател на НС.Ще видим до какво ще доведе обсесията към ББ на други двама-Рашков и "баща" му Радев.

287

Анонимен

преди 2 години

Абе социалисти нещастни, Вие знаете ли че фигурирате на политическата сцена, след издънките на ватмана Станишев, само благодарение на Нинова. Тя ви преведе след погрома на тройната коалиция. Неблагодарници.

286

Анонимен

преди 2 години

Имам усещането, че тази е ***, нагла, арогантно поведение, уродливата мисирка, пропаднала в политиката!

285

Байчо

преди 2 години

Тази госпожа сигурно като си ляга, пак вижда ББ в леглото си.

284

Анонимен

преди 2 години

Дръж се Корнелия! Ти устоя толкова години на ББ, че сега ли няма да се справиш. Успех момиче!

283

Малко за политика

преди 2 години

Това, което Георги Гергов не можа да направи (а получи 43 милиона лева от Бойко за една дупка в центъра на Варна) го направиха Антон Кутев и дружинката му. Сега старите "вечни депутати" ще се появят отново. Но няма да ги бъде, а Корнелия Нинова ще я изберат пак.

282

опетков

преди 2 години

До Анонимен "Абсолютно права е", но е късно либе за китка.

281

Нищо ново

преди 2 години

В БСП предстоят избори, така че ще приказват по адрес на Корнелия Нинова какво ли не, в това число и най-елементарни спекулации. Не че и преди това не са го правили.

280

опетков

преди 2 години

До Тая Не си разбрал какво е искала да каже нещастната женица, но не е намерила достатъчно смелост, а то е: И Радев е същият като Борисов. А аз бих добавил, че е още по-зле. ББ беше и е добър човек, каквото и да се говори за него, докато московския е изпълнен със злоба и отмъстителност. Но, какво да очакваш от един *** по душа, макар и добрал се до генералски пагони. За Нинова може да се каже също, че каквото сам си направиш, никой не може да ти направи. Макар и под диктовката на Москва.

279

Анонимен

преди 2 години

:D Нинова е развила Борисофобия. Не можа да стане премиер. Докато е жива това ще и бъде фикс идея.

278

от село

преди 2 години

Колкото и да не харесвам Нинова е права , с нейните камъни по нейната глава .Сега няма да гласувам за полит президента Радев ,а за Герджиков .Щом Заркова и онова недоносче сина и са му фаворити ми е ясно какво ни чака.

277

Тая

преди 2 години

тотално е изтрещяла...Какви хапчета пие, та да е толкова неадекватна?

276

Анонимен

преди 2 години

Давай път на младите, стига ти толкова.

275

олд

преди 2 години

Нинова не си ходила в казармата и не знаеш че нма по подла прослойка от зелените чорапи.

274

хахаха

преди 2 години

Критическата зле и влияе на тази. Да влезне в магазина и да погледне цените, да се повози и да види по пътищата строи ли се или ремонтира нещо, да пробва да си купи пелети или дърва за отопление... къде видя прилика с миналата година управлението на Борисов не знам . Тези които не успеят да намерят и купят пелети или друго за отопление в мразовитите дни ще ги грее това ,че някой ги е спасил от краденето

273

Недостоен РР

преди 2 години

Днес Радев предаде партията която го направи президент. Утре би предал ндържавата ни на Евразийския съюз. Тоя фат=мак спирачки няма.

272

Зевзек

преди 2 години

Да си пие хапчетата!

271

Бай Гроздан

преди 2 години

Проблем с диоптрите ли има,,та Радев няма обиколката на Борисов.

270

Тая

преди 2 години

Вече я мъчи яко параноята !