114

Доктор Хаус 2

преди 2 години

... Сега някой 100 процента ще ми отговори , че в тези Държави с над 80 процента Ваксинирано Население има КОВИД , но няма толкова СМЪРТ ..... Обаче НЕ Е точно така , Дами и Господа ! Там смъртността НЕ Е висока , защото ЗДРАВНАТА ИМ СИСТЕМА Е НА СУПЕР НИВО!!! Имат Качествен Медицински Персонал. Имат нужната апаратура. Имат нужните лекарствени средства ! Имат всичко! По много ! А тук е като в - ФИЛМ НА УЖАСИТЕ ...... Един малък пример - Вижте КОВИД ОТДЕЛЕНИЕТО във Видин... Имаше заснет клип !!!

113

От запад

преди 2 години

Познавам ваксинирани семейства, които не успяват да заченат дете. При някои се получи чак, когато включиха жена в опитите си.

112

SHEFA

преди 2 години

А ДЪРЖАВАТА МОЖЕ ЛИ ПО ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЯ ДА ПРАВЯТ БРОЕНЕ НА БЪЛГАРИТЕ?-ПРАЩАХА ХОРА ОТ КЪЩА НА КЪЩА ДА ГИ ПИТАТ ДАЛИ ИМАТ БОЙЛЕР?-И ТО ПРИ ПАНДЕМИЯ!

111

Доктор Хаус

преди 2 години

Защо да е ..."Благодатна"?!?!... Хората просто мислят с главите си. Преценят. Искат по няколко мнения. Четат. Да не са като тия "Стада" по Норвегия , Дания , Швеция... Където е ваксинирано над 85 процента от Населението. И пак има "Ковид Вълни". И вече се приема да им слагат трета,четвърта,пета доза... Дори някъде четох , че вече има Държави където Ваксинацията против КОВИД ще става - ВЕЧНА. Всяка година ! Чисто и просто - Интересите на ФАРМАЦЕВТИЧНИТЕ ГИГАНТИ СА ВЕЧНИ. И Милиардите ще текат!!!

110

Анонимен

преди 2 години

До KenЕ той не е ваксиниран. Естествено че ще бъде в списъка с неваксинирани. Ваксиниран е 14 дни след 2-ра доза

109

Анонимен

преди 2 години

Няколко мои познати, които се опитват да забременият, получават "препоръка" от лекарите си да изчакат с ваксинацията. Ей така, "за всеки случай". Какви изводи могат да се направят от това?

108

Анонимен

преди 2 години

Пълни лъжи,всички на Балканите имаме нужните ваксини,изпитани години наред. Антиваксъри няма на Балканите.

107

Ваксите

преди 2 години

да си размърдат малко ако имат гънки между ушите и да чуят какво им говорят специалистите - ваксинацията по време на епидемия води до нови още по-устойчиви щамове.С две думи кратко и ясно - новите щамове ги създават и ръсят ВАКСИНИРАНИТЕ.Така че да не излиза оня по-долу с номера, че той бил отговорен щот бил надуп(ч)ен, а аниваксърите ръсели зарази.

106

Анонимен

преди 2 години

Там ,където произходът на населението е български, отказват да се ваксинират. България на три морета !

105

ха ха

преди 2 години

Моите уважения, обаче да говорят за антиваксърски настроения в Турция като лош пример при положение, че там 80 % от населението е ваксинирано, а в Германия и Австрия е около 65 %, е проява на лош вкус. Турция се оказа по-прогресивна и интелигентна в това отношение от редица европейски държави. За нас тука да не говорим. Казвам го с дълбоко съжаление.

104

Ken

преди 2 години

На човек се поставя първа доза от ваксината. След няколко дни той се разболява. PCR-тестът му е положителен. След това процедурата е следната: ваксинацията за него приключва, данните му влизат в списъка със заболели, но не и в тези с ваксина. Броят на заболели неваксинирани се увеличава.Някой може ли да даде достоверна информация така ли е в действителност ?

103

Анонимен

преди 2 години

До До Локдаун за Антива Нещо си се объркал. За тези, които см се ваксинирали няма противопоставяне "или" се ваксинираш за едно, "или" за друго. Ваксинацията помага от ВСЯКА гледна точка, затова няма конфликт защо да го направиш. Антиваксърите имате нужда от смяна на чипа, защото мисленето ви е увредено от многото напъване какво да измислите (смешното е, че е независимо дали го правите по собствени убеждения или заради нещо друго).

102

българин

преди 2 години

Дрън-дрън, та пляс! - Българска народна поговорка! Или... как беше точно? Дрън-дрън, ярина! Балканите - "благодатна почва"??? Хайде моля ви се! На Балканите единствените попадащи в категорията "антиваксъри" са етническите малцинства, и не, не визирам турското, а онова другото, дето корените му са от Индия! Истинските антиваксъри са в държави като САЩ! Те още вярват, че Адолф Хитлер е жив. Хеле пък за коронавируса да не говорим. Те са убедени че всички ваксини предизвикват аутизъм, и т.н.

101

Посмали манго

преди 2 години

До Алтерниращ веганистКъде се е показал Кунчев.Пише някой постове от негово име във сураттефтеря.Не ти ли се струва малко длъжко боледуване месец и половина при лека форма на ковид.Колкото и да крият какво му е състоянието все ще трябва да си признаят накрая.Ама чакат да мине и балотажа поне.

100

До шефа

преди 2 години

Ваксинираните изобщо не се броят за живи, защото животът вече не е техен, а на някаква корпорация. Те са просто нейни марионетки.

99

До Локдаун за Антива

преди 2 години

Не познавам някохй да се е ваксинирал заради "другите". Едни се ваксинират просто защото са казали по телевизора, друго защото искат да пътуват без проблем, трети защото са го натиснали работодателите... Не се изкарвахте жертви, ваксари! Смешно е.

98

SHEFA

преди 2 години

А 2 000 000 БЪЛГАРИ ДЕТО СА ВАКСИНИРАНИ-ТЕЗИ ДЕТО ЖИВЕЯТ ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ-БРОИТЕ ЛИ ГИ БЕ????????????

97

До 111

преди 2 години

Айде много моля хора, чийто живот вече принадлежи на фармацефтична компания, да не дават много акъл, да не им спрем бустера!

96

Анонимен

преди 2 години

Кунчев да се покаже наживо по ТВ, така както го правеше преди месец, а не от фалшив фейсбук профил. Къде е, какво става с него.

95

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТО Такъв ти е бил късметът. Аз го изкарах с температура 37,2, нищо не ме болеше и не кашлях. Дори имах обоняние и вкус