74

Анонимен

преди 2 години

Понеже съм естествен имунитет и не се интересувам много от новите порядки, та да попитам: Бустерите ще празнуват ли Рождество Христово, или вече нямат право да почитат друг бог освен файзер, шмайзер и камшик тодора? Нали вече друг определя живота и съдбата им, та да знам дали да каня такива изобщо?

73

Анонимен

преди 2 години

До Леда "Къде?" В България.

72

Анонимен

преди 2 години

По цял свят хората са настроени против експерименталните препарати, незнайно защо наричани в момента "ваксини". Просто тук има информационно затъмнение и не се излъчват репортажи от ежедневните многохилядни протести в Италия, Австралия, Германия, Дания, Франция. Хора, търсете и ще видите, че у нас всъщност сме най-кротки. Хората вече и въоръжено протестират против ковид фашизма и геноцида на зелеВите сертификати.

71

Убиват с холограми

преди 2 години

Лично провеждам тестове на ваксинирани ..Вкл с две дози .Следят ги поименно !!!Ползват дигитално холограмни оръжия монтирани в лични документи./ В паспорт прочетох че трябва да се внимава заради 32 дигитално холограмни уреда в него..експерти да проверят /Ето данни от днес.Ваксинирана влиза в обсег на холограмно оръжие на рецептурна книжка и е облъчена обемно режещо в стомашно чревен тракт като "ВАКСИНИРАна" ограбвана ежемесечно с около 66 лева вече повече от 20 години от мед мафиотите.

70

Бил Гейтс

преди 2 години

На балканите сте диваци и малко по бавно ще се получат нещата,но ще ви притисна и вас в ъгъла..няма къде да ходите!!

69

Анонимен

преди 2 години

Тьпигьозите от Щаба на Тиквата даваха противоречиви сигнали, Кантарджиев се правеше на май муна, и на тоя фон как искате хората да приемат опасността на сериозно? Да споменавам ли, че всички политици се "разболяваха" само със загуба на обоняние, а самата Тиква отказа да се ваксинира, за да имало ваксини за другите.

68

Анонимен

преди 2 години

До Реалист Преди ви прибираха за зимата в психиатриите, сега ви оставят да щъкате сред хората.

67

Реалист

преди 2 години

Страхливите продажници ми трият коментарите, защото знаят, че написаното е истина и това ги изобличава.

66

JJIvanov warnings

преди 2 години

ЗАСЕГА ВЪРВЯТ ТЕСТОВИ ПРОУЧВАНИЯ вкл на ВАКСИНИРАНИ С РАЗЛИЧНИ ВАКСИНИ>>НИТО ЕДНА ФИРМА НЯМА ДОКУМЕНТИ ОТ ЕКСПЕРТИ ЗА БЕЗВРЕдНОСТ>РИСКА Е ОГРОМЕН ОТ ПОРАЗЯВАНЕ НА ЦЯЛАТА ПОПУЛАЦИЯ ОТ ДОМАШНИ ХОРА РАЗВЪЖДАНИ С ЦЕЛ УКРЕПВАНЕ НА БИОСФЕРНАТА ОХРАНА СЛЕД ПОСЛЕДНИЯ ОСТЪР ЛЕДНИКОВ ПЕРИОД ..Автоматизирани системи следят над 99 % от ваксинираните като пострадали от нагла диверсия родени като домашни хора..

65

Леда

преди 2 години

До 59 Къде? Намерете си статията за Холандия във Факти. 45% от хоспитализациите са на ваксинирани.

64

Анонимен

преди 2 години

За съжаление, това е резултата от прехода. Който може да се спасява някъде в нормални държави, защото за България надежда няма. След 30 години тука ще останат само хора с IQ под 60.

63

Алън Грант

преди 2 години

Пич сериозно отиди на психиатър, за всеки случай!

62

Еврейска мъдрост

преди 2 години

"Когато ти предлагат нещо безплатно, знай, че стоката си ти."Кой по-добре от тях ги знае тези неща.

61

dsadas

преди 2 години

100-то населението е PRO-100

60

Факт

преди 2 години

Сатаниста Гешев поръчва убийства и терор срещу неудобни на Пернишки мафиоти и полицаи

59

Анонимен

преди 2 години

До Реалист Тебе щото не те следят :D

58

Реалист

преди 2 години

Всички ваксинирани са чипирани чрез вкаран с инжекцията наноинтерфейс. С помощта на технология, изобретена лично от сатаниста Ротшилд, която използва Bluetooth Low Energy, всички инжектирани ще бъдат тотално следени и контролирани до края на живота си. "Теориите на конспирации" станаха реалност!

57

Анонимен

преди 2 години

Броят на протестиращите, антиваксърите и конспираторите във всяка страна съответства почти 1:1 на необразованото и население. Та така и за нас и съседите ни.

56

Случаен минувач

преди 2 години

"Ако и вие вярвате..." В нищо от това не вярвам. Знам, че Кунчев е ярко доказателство за ефективността на ваксината. А ти, Калкулаторке, в какво вярваш?

55

м,да

преди 2 години

На запад, хората са коне с капаци! Ние не сме антиваксъри, а противници на ГМО ваксините!