134

Анонимен

преди 2 години

До Галин Костов Ми, започвайте да събирате подписи за референдум бе, какво се мотате. Нали сте много, за нула време ще ги съберете? А после да няма реване, че няма места в болниците!

133

Галин Костов

преди 2 години

Поредната доза лъжи и манипулации. От къде на къде само 26% от българите били категорично против ваксините? Защо не направят един референдум ако им стиска за ваксините и зелените сертификати? Да не се окаже само че 3/4 от българите са твърдо против експерименталния бълвоч на Бигфарма?

132

Анонимен

преди 2 години

До До 151/153 "Теквиз кат тебе ги думкам без везелин и гума" А такива, които "думкат" такива от същия пол как се наричат?

131

Анонимен

преди 2 години

До *** "започва да им мирише на комунизъм.В З. Европа няма как да разберат, определят го като фашизъм, нещо с което човечеството се е сблъскало преди от 80 г" Не позна. Страни като Чехия, Полша, Унгария и т.н. бяха под същия гнет като нас и реагираха различно. Испанците бяха дълго време под ботуша на Франко, реагираха различно, Гърците, под ботуша на военните, реагираха различно. Не е причината липсата на знание или историческа памет, ами нещо съвсем друго.

130

Анонимен

преди 2 години

До Леда "За смъртността е така, горе-долу, но това е резултат от множество фактори. Аз живея в София и не познавам човек починал от ковид, свекърва ми - в малък град познава 7 човека, т.е. медицинската грижа е възловият фактор тук." Извода ти е неверен. Умиращите ваксинирани спрямо неваксинирани са над 1:15. Твоите "наблюдения" са без значение. Аз живея в София: починаха леля ми и вуйчо ми, на 72 и 78. И двамата неваксинирани, и двамата от пневмонии и двамата позитивни за Ковид.

129

Тъпанар

преди 2 години

Не, хората на Балканите, не са гл.1.пави, антиваксъри, не вярват в измислени теории за чипове и прочее булшити. Просто огромна част от тях са живели преди 30 и повече години и моделът, който сега се налага, им е до болка познат - започва да им мирише на комунизъм.В З. Европа няма как да разберат, определят го като фашизъм, нещо с което човечеството се е сблъскало преди от 80 г. - т.е. почти няма живи свидетели на този геноцид и затова им се вижда ала-бала.

128

Име

преди 2 години

До Леда,Аз ще Ви отговоря. Не, няма да Ви разберат!

127

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

Щом прапагандният натиск е толкова голям, значи нещо не е наред. Инстинктът ми за самосъхранение ми казва да не се ваксинирам, особено след като изкарах ковида само като лека хрема. Смятам да го послушам. Досега не ме е подвеждал и затова съм още жив и здрав.

126

Анонимен

преди 2 години

До KenДа кажат експертите. Нали това им е работата?

125

Анонимен

преди 2 години

от всички ваксини познати на човечеството и на НАУКАТА (в която вярват ваксърите) - Магарешка кашлица, дифтерия, тетанус, едра шарка, морбили, рубеола, паротит, хепатит, менингит, туберкулоза, няма такава при която кара вируса да се разпространява след ваксинация, да дискриминира толкова хората, да застрашава отнешния в смейство и приятели, да те кара да се чувстваш глупав, която да застрашава препитанието, работата или училището, няма такава която да я поставят в магазини и паркове

124

Евро-Либераст

преди 2 години

Не ви ща ваксини БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! стига с тая пропаганда! още повече засилвате нежеланието на хората

123

Анонимен

преди 2 години

"Ако и вие вярвате, че ваксините са опит за промяна на човешката ДНК, че чрез тях се извършва микрочипиране" Не, бе душо, не вярваме в такива глупости, нито в НЛО, нито в чипове. Просто виждаме процента заболеваемост в Германия, както и в 100% набоден Сингапур и констатираме очевидния факт че експерименталните бълвочи са безполезни. После виждаме тъпата ви пропаганда за "умрели от ковид с прдружаващо заболяване черепно мозъчна травма" и ни е ясно че лобирате ваксините само за да се гуши Файзер.

122

Марсел Попов

преди 2 години

На балканското мaгaре всеки ден му изнасят факти, но то продължава да се инати и да тропка с краче!

121

Доктор Хаус 3

преди 2 години

..... КОВИД ще стане нещо подобно на ... СПИН. Пуснаха ги и двете. И за двете - супер скъпи лечения...... Ще се живее така. Това е истината. Света стана доста гадно място...... И всичко заради МЕГА АЛЧНОСТ ОТ МЕГА ГИГАНТИ - КОРПОРАЦИИ С МЕГА ИНТЕРЕСИ. Де факто - с ВЕЧНИТЕ ВАКСИНИ ЗА КОВИД И ВЕЧНИТЕ ЛЕКАРСТВА ЗА СПИН - ТЕ СИ ОСИГУРЯВАТ ВЕЧНИ МИЛИАРДИ ПРИХОДИ. И като за накрая - още един пример за високата смъртност тук - Майката на моя много близка - почина в линейка - след 6 часа "ЧАКАНЕ" !!!!!

120

Годжи

преди 2 години

Дрън,дрън та пляс,пак пропаганда.КЪДЕ Е КУНАТА

119

Ken

преди 2 години

До 131 --- Тези антитела същите ли са като другите, за които експертите твърдят, че не можело да се използват за издаване на сертификат ? Просто питам.

118

Антиваксър

преди 2 години

Един аналгин има опаковка и листовка в нея пише нежелани рреакции съдържание и т.н., а ваксата какво има една ампулка,без съдържани за някаква ампулка на епидемия от 2 години, за спин ваксина измислиха ли , просто ковиТа така мирише на пари и нечисто, че нямам думи.

117

Шъ видите вий

преди 2 години

Като измрат всички ваксинирани и направим Българо-Румънската империя ;)

116

Буре барут

преди 2 години

Ваксините са егаси далаверата. Няма да го спрат тоя вирус докато не се нагушат.Не са познали с Балканите,ние сме гърмян заек.

115

до 125

преди 2 години

Имунизиран и ваксиниран са различни неща- след първа доза трябва да се води ваксиниран, а след втора- имунизиран. Евентуално- Защото без проверка на вида и нивото антитела няма гаранция за това.