154

Анонимен

преди 2 години

Последни данни, които окончателно развенчават тъпотиите, които местните папагали повтарят с професорски титли. 38% шанс да се заразиш ако не си набоден и 25% шанс ако си. След като индивида се зарази, няма абсолютно никаква разлика в протичането и възпроизвеждането на вируса. Т.е. глупостите, че заболяването протича по-леко и че пазят околните е пълен фарс. Оказа се, че единствения плюс е, че бъркочите намаляват шанса на зараза с 13%, а в същото време уврежданията са колосални.

153

.

преди 2 години

Сериозно? А какво да кажем за доводите: Четене на научни публикации, гледане на световната статистика, задаване на въпроси, които са логични и очевидни, и липса на отговори? Тези доводи къде ги забравийхте, защото това са основните доводи на хората, които не се вакснинират. Как да се получи диалог, като ти го питаш за страничните ефекти и какъв е смисълът, след като пак се заразяваш, а то ти отговаря "Ти си антиваксър и мислиш, че Земята е плоска"

152

ГМО

преди 2 години

Защото сме против ГМО.

151

Анонимен

преди 2 години

За последен път. Антиваксър е човек който е против ваксините. Анти Ковид Ваксините е човек, който чака да мине истинско одобрение на ваксините, не да ги бият с "разрешение заради спешност". Когато имаме пълния списък със страничните ефекти, когато се знае за кого е по-рисково и за кого не е да си сложи ваксина тогава ще си сложим. С ковид ваксините въпроса е на приоритети. Някои хора ги е страх повече от КОВИД отколкото от ваксините, другите повече от ваксините отколкото КОВИД. ТОВА Е!

150

3M

преди 2 години

До ИнтересноТрабва да ги водят на БИК

149

3M

преди 2 години

На балканите освен лепа брена и много други простотии управляват, в това число и антиваксърите

148

Интересно

преди 2 години

До Анонимен"Няколко мои познати, които се опитват да забременият, получават "препоръка" от лекарите си да изчакат с ваксинацията. Ей така, "за всеки случай". Какви изводи могат да се направят от това?"==Хора, които се обръщат за ин витро към турски клиники не са приемани ако са ваксинирани и не са минали 4-5 месеца.Защо ли?!?

147

Анонимен

преди 2 години

На запад дебат няма. Това е недопустимо за научен въпрос. Достатъчно дълго съм живял в европа и зад океана. Следя какво се случва там. Ковид мерките не се смянат а се усилват въпреки постоянно доказващата се неефективност. Ако недоверието е в резултата на руска или китайска онлайн пропаганда, каква е целта? При положение че починалите са основно възрастни, неработеши и хронично-болни хора как това ще навреди на икономиката ако това е целта? На мен ми се струва, че мерките съсипват икономиката.

146

наблюдение

преди 2 години

Родителите на мъжа ми и брат му се ваксинираха Засега са добре, но ми прави впечатление колко много побеляха, отслабнаха, състариха се и някак си гледат без блясък в очите8

145

noFreeman

преди 2 години

скоро това ще бъде истина и горго ви където ви срещнем убийци ш,и..ба,.и - особено докторчетата - другите за сега са с имунитед!

144

Анонимен

преди 2 години

До некой "В западна Европа, мнение, различно от официалното, не се предава по медиите" Явно си нямаш никаква представа. На Запад има дискусия от всички страни. Друг е въпроса, че не се допуска дезинформация, но това вече си е проблем на тези, които разчитат на такава, за да си защитават позициите.

143

хахахаха

преди 2 години

до "некой",значи да разбирам ,че тук имаме много повече медийна свобода отколкото на запад ,виж май си объркал реда на хапчетата

142

некой

преди 2 години

Това не е така точно. В западните страни аниваксърите са също толкова много, но там медиите са с властта и няма независими медии..въпреки, че твърдят това за Балканите. В западна Европа, мнение, различно от официалното, не се предава по медиите

141

Тъпанар

преди 2 години

До Анонимен, ненамсикойномер. Страни като Чехия, Полша, Унгария и т.н. бяха под същия гнет като нас.Младеж, да ми говориш, че Чехия, Полша и Унгария са били под същия гнет, говори за трайно политическо незнание. А също и за географско, защото посочените от теб страни никога не са се намирали на Балканите. Испанското ти изхвърляне изобщо няма да го коментирам.

140

до ...

преди 2 години

По света е пълно с антиваксъри- наш Костя им диша прахта, в Руската федерация също хората не се ваксинират. Нещо принципно не е наред с науката и политиката и последиците са тези- масово недоверие към властта. А и версията за пазара в ухан кърти мивки по своята научност и убедителност. Нещата изглеждат много зле.

139

...

преди 2 години

И у нас антиваксите си имат партия в парламента-Възраждане.Под маската на патриотизма русофилът Костя Копейкин прокарва радикалните идеи анти:анти ЕС,анти НАТО,анти еврото,анти зеления сертификат...

138

Анонимен

преди 2 години

Там където шетат руските тайни служби безнаказано е пълно с антиваксъри. Антиваксърството е елемент от руската хибридна война срещу демократичния свят.

137

Анонимен

преди 2 години

Ние на Балканите сме живели в тоталитаризъм и затова можем да го надушим от разстояние. Западните демокрации, потънали в самодоволство, нямат този нюх.

136

Анонимен

преди 2 години

Да си по-напред не означава че си в по-добра позиция. Имам едно питане. Защо другите народи не се сравняват с нас, а българският народ, иска винаги да е като другите. Или поне част от него?

135

до 147

преди 2 години

интелЕгентни...леле, каква липса на грамотност...пък и сте критични към необразованите. хаххаа