14

Антиваксър

преди 2 години

Пак ли почвате с измамата ковиТ.

13

Анонимен

преди 2 години

До 7Исторически Балканите винаги са били най-изостаналата част на Европа! Щото не знаеш каква беднотия е било през Средновековието в по-голямата част от Европа.Западните общества дръпнаха напред след средата на 19век ,когато се развиха образователно и технологично.Ние в момента по тези показатели кретаме със 100години след тях.

12

конспиратор

преди 2 години

Кунчев е умрял! Докажете ми противното! Изкарайте го по бтв! В студиото да дойде!

11

Анонимен

преди 2 години

Това е люлката на цивилизацията. Не случайно сме оцелявали толкова хилядолетия и то на пук на природа и хора. Ние знам как това се прави.

10

Анонимен

преди 2 години

Къде е Кучев?

9

Помните ли

преди 2 години

Конспиратори от Здравното министерство в Япония намериха реагиращи на магнит частици в псевдоваксините и върнаха милиони дози. Големи конспиратори са японците.

8

Анонимен

преди 2 години

7 майора, ти тая история къде я чете? В коминтерма? Сега очаквам да ми цитираш и Чърчил как Балканите трябва да се сринат със земята и после да ми обясниш, че имам задължението да вярвам на неговите наследници че ми мислят доброто. Айде, жив и здрав да си!

7

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да се опитвате да обвинявате целият регион в антиваксарство реалността е съвсем друга!Единствените общества с по-силни позиции на антиваксари са в България и Румъния ,в другите държави ваксинираните са с 20-30% повече,а в Турция достигат 80%!

6

Анонимен

преди 2 години

Балканите, най прецакваните хора от векове насам. Кой от където мине все ни е..бава, като се започне от кръстоносци и се стигне до 1ва и 2ра световна война. Няма да забравяме и комунизма. Ние сме вряли и кипяли. Познаваме фалшивите, виждаме отвъд пропагандата и за това не се хващаме на плиткоумните им лъжи. Не сме антиваксъри, но не сме и наивници, които ще бодат в името на спасението ни. Хиляди години никой не ни е спасявал. Нямаме никакво основание да вярваме, че сега точно ще го направят.

5

Анонимен

преди 2 години

Гледам Турция за 2020 г има 20 000 умрели с ковид, 2021 г има 54 000 умрели с ковид. Голям успех на ваксите.

4

Анонимен

преди 2 години

Не бе, не е генна терапия. Само дето шефа на Тоше го каза в прав текст-ако преди две години бяхме направили допитване за приложение на генна терапия щяхме да получим 95% против. Сега обаче имаме пробив с рнк ваксините.

3

Анонимен

преди 2 години

Нормално. Балканите винаги са били извор на цивилизация и духовен прогрес за Европа. Защо сега да е различно?

2

Майстора

преди 2 години

Айде пак същата латерна. Даже няма да чета дали се адресират реалните проблеми - многобройни ужасни странични ефекти, нищожна краткотрайна ефективност, набодените са точно толкова заразни колкото нормалните хора.

1

Анонимен

преди 2 години

Един дол дренки. Глупаците на Европа.