101

Гражданин

преди 2 години

България живее върху вода и ако имахме държавници, а не политици-еднодневки, мислещи за джоба си, отдавна щяха да разберат, че вода, ток, пътища, подземни богатства и т.н, са национална сигурност и трябва да се управляват от бългалската държава. Тогава нямаше да плащаме тези цени на вода, ток и т.н.

100

Анонимен

преди 2 години

Не мога да разбера защо ни налагат някакви световни модели в държава която си има вода...Всъщност ясно ми е че е за едни пари, за една превзета екология, но е меко казано грозно и гротескно

99

У бре Дю бре

преди 2 години

Е па и вие много вода хабите бре,кво е това да се къпете всеги ден и да разхищавате толкова вода. Трябва да се къпете само по избори и когато е дъждовно или пък грабвате кърпата,шампоана и бегом към градският фонтан.

98

Анонимен

преди 2 години

5 кубика.3 е малко.оставка на Радев

97

Grom

преди 2 години

5 кубика на човек е нормата от години. Това е базата за таксуване, когато няма монтирани водомери и т.н. Как така сега станаха 3?По колко пъти се къпят тези, които го мислят това?

96

Анонимен

преди 2 години

Когато измислят да плащаме за въздуха, да не забравят да ни задължат да си сложим индивидуални оксиметри. Който има повече кислород в кръвта, да плащат на по-висока тарифа. Така ще е по-справедливо.

95

Анонимен

преди 2 години

Няма трите кубика да са по-евтини, те ще се най-малкото на сегашната цена. Другите, над трите кубика ще са по-скъпи. Само че не върви да ви кажат, че ще плащате три кубика скъпо, а другото още по-скъпо.

94

Анонимен

преди 2 години

Закъсняха с предложението. Трябваше още в началото на пандемията да забранят на хората да се къпят и да си мият ръцете. Щеше да мине като част от мерките в роден контекст.

93

бургас

преди 2 години

Водата на душовете се пускаше и спираше с *** да л на пода

92

Бургас

преди 2 години

В Бургас имаше баня номер 6( Новата баня) на улица Странджа. Водата на душовете се пускаше и спираше с *** на пода и така се намаляваше разхода и на топлата и на стъдената вода. Съвременната техника позволява да се монтира над душа устройство, позволяващо при влизане под душа да тръгва водата и при отдръпване да спира.Крановете за топла и студена вода да се отворят и настрои желаната температура на водата на душа преди къпане Защо казват малкотърновци водата да БРУХТИ(тече силно)напразно?

91

Анонимен

преди 2 години

не можете да ги накарате да си плащат данъците , консумираната ел.енергия и вода , глобите , таксите , билета в обществ.транспорт , не можете да ги интегрирате . ето това е проблемът за следващите 20 години , вие сте се хванали за една вода .

90

Анонимен

преди 2 години

Опитват се да накарат хората да не се къпят. Необичайно е в държава от третия свят хората да поддържат хигиена - на това трябва да се сложи край.

89

Анонимен

преди 2 години

в нашия край има една махала , като се натрупат 30к за плащане фактурите се разпределят между съвестните платци и така няколко пъти в годината .

88

Анонимен

преди 2 години

И при нас консумираната вода е половината от тази, която плащаме по водомер. Другата половина идва от вода, която водоснабдяване разпределя служебно на потребителите, заради някакви разлики между общия водомер и всички останали или по някакви причини, които само те си знаят. Дори да спреш напълно водата, пак ще имаш разпределени повече от 3 кубика месечно.

87

Анонимен

преди 2 години

Тя водата не се губи при битовото потребление, а при преноса и нерегламентираното използване за примишлени нужди. Остава и водомери на казанчетата на тоалетната чиния да ни задължат да сложим. Това е криворазбрана екология. Няма как намаляването на разхода сега да реши бъдещ проблем - тя водата се върти в природата, и дори да спрем да се къпем от утре, ако ни очаква суша в бъдеще, няма как да я избегнем. Залесяването по-може да помогне.

86

Анонимен

преди 2 години

Цитирам фактура от юни - септември 21г Обща консумация по приходни водомери 2270 м3 Фактурирана консумация в етажна собственост 1902 м3. Общо потребление за разпределение 368 м3. Индивидуално за имота за три месеца се прибавят 13.5 м3.ЗАЩО???? Кой гарантира каква е консумацията на имотите без водомери???

85

Кюстендилският

преди 2 години

У Кюстендил се къпем ,не се подмиваме като КЪРДЖАЛИЙСКАТА проста КУТКА🇹🇷

84

Anon

преди 2 години

"Почти една четвърт от нея, а на места дори около 60%, се губи в градските райони." - ВиК дружествата да си оправят загубите, а не да компенсират с вдигане на цената. По този начин ще се подмени инфраструктурата, ще има реално повече питейна вода в системата, цената на водата за крайния потребител ще остане същата...

83

Българин

преди 2 години

Тези 3куб. вода измерени със загубите на ВиК мрежата или без, да попитам?

82

Христо Христов

преди 2 години

Само за безродните про-стаци е важно какво става със световното население. Нека първо видим населението в нашата си страна. Нека първо на него осигурим чист въздух и природа, вода и реки. Пък нека филанкишиите си правят техните си статистики.