121

Пияния помак

преди 2 години

Едно време къпане само в неделя, но не всяка неделя. За това беше евтина водата. Сега всички големи гъзари станаха, всеки ден се къпят, перални пускат. Пране на ръка вече не знаят какво е.

120

Зайо Байо

преди 2 години

Ако ще пестим вода, при ВиК в които загубите по мрежата са от 50 до 80 процента, не е ли по добре първо да се спрат загубите по мрежата?

119

80%плоскоземец

преди 2 години

4 недели по 30 литра по 4 чиляка - ей ти 1 кубик на месец, евтино и икономично.... ама няма да стане!

118

Анонимен

преди 2 години

Тези 3 кубика как да ги разбираме? Може би 3 кубика на човек по 20 лева и за всеки следващ кубик по 50 лева на кубик. Едно двучленно семейство пенсионери с 12 кубика вода на месец, ще трябва да плати 420 лева за вода на месец. Така ли? Ако спрат да се къпят и свалят потреблението до 3 кубика на очвек на емсец,ще платят само 120 лева за вода на месец

117

Реалист

преди 2 години

Пак ни манипулират. България не е в пустинята, за да я сравняват с държави, където водата е малко. Първо от нашите данъци направиха язовори по времето на соца, а сега ще плащаме на частници, които ползват тези язовири. Водата би трябвало да е едва ли ен безплатна за нас. Колкото до тези 3 кубика, то излиза, че в София потребелнието е почти 4 кубика на човек, а още по около 10 кубика на човек изтичат от неподдържаните водопроводи и това е престъпление, за което сега ще ни карат да плащаме

116

Виц

преди 2 години

Пристига един служител на международна фирма на работа с гипсиран крак.Какво стана, интересуват се колегите му.Подхлъзнах се в банята.Взе ли застраховката,пита американеца.Нямаше ли жена с теб да те подхване, пита французина.Ти какво правиш във вторник в банята,бе - пита българина.

115

Анонимен

преди 2 години

До Grom"По колко пъти се къпят тези, които го мислят това?" --Къпят се само по големите празници.

114

Само питам

преди 2 години

А к'во ще правим с нормативно признатите загуби по мрежата и те как ще се ашладисват към сметката на редовия гражданЯ и и Илекторат? Щото едно е 3 кубика + официално признати калкулирани загуби, което прави поне 4.5 кубика реално, а друго е 3 кубика общо, от които 1.5 м3 са фира при 50% теч.

113

да...

преди 2 години

До Смешно...и подчертават същите тези медийни работници, че, цитат: У нас се ползва израелския опит. ИзраелскиЯ.

112

Реалист

преди 2 години

Да живее комунизма, но без комунистите. При комунистите всичко беше евтино и достъпно. Сега дори водата се опитват да я вкарат в графа лукс.

111

Смешно...

преди 2 години

Хората били "харчили" водата... вие акъл имате ли бе? Ако къпането е "харчене" - да, харчим я... ако да си измием ръцете е харчене - да, прави сте. Аз до колкото съм запознат това е използване, а не харчене. Не мога да повярвам колко неграмотен народ има, че и се блъска да работи в медии...

110

до аа

преди 2 години

Щом плащате по 10-12лв вода, явно доста намирисвате у вас? А?

109

хмм...

преди 2 години

До Математик - явно си много мръсен, да се къпеш с 1.5 куб. вода !!!! Си е сериозна работа ...

108

аа

преди 2 години

Даваме всеки ден за литър вода левче !!!! Но когато става въпрос за ВиК кубик вода ни е много скъпо !!!! Ние плащама на месец 10-12 лв. вода без която неможем и ден. Оставям на вас да си направите извод....

107

Математик

преди 2 години

Едно къпане в София е вече над 5 лева - 1 лев за ***, 4 лева за 1.5 кубика, топла + студена вода! и това без бръснене, миене на зъбите, пране на дрехите!!

106

Муахаха

преди 2 години

на Никой, щото Разлика от Общ Водомер ми пишете по 8 Кубика - такса Хелзински Комитет за Избирателите на Фастъкова!

105

Анонимен

преди 2 години

До Gromспоред наредбата кубиците са 6

104

Таня

преди 2 години

*** и без това рядко се къпят. Това е и причината да не ползвам градски транспорт от години и да ми се налага да плащам всеки ден синя зона.

103

...

преди 2 години

Не знам кой ви е излъгал, че България е богата на водни ресурси.Прочетете малко повече по темата преди да пишете глупости.

102

Идеятя е...Чия идея?

преди 2 години

В колко жилища у нас има само по 1човек?Предимно в тези със самотни стари хора,чийто спътник в живота си е заминал.Значи само те отговарят.Другите ще продължаваме да сме донори на ВиК,продадени на чужденци,защото доказахме, че не можем да стопанисваме имотите си.Е,чужденците ще ни продават нашата вода и по цени,сякаш сме в пустиня,в Израел.Как не са се сетили от ВиК да искат и такси:канализация,когато е препълнена от дъждовни води;суша;порой;водомер?Нищо,ще ги оправдаят като Вальо Топлото.