122

Мили хора

преди 2 години

Ще докажат,че гласувайки за промяната и без ГЕРБ ще постигнат промяната на пРезидентските правителства, рекордна Ковид заболеваемост и смърт, безбожна галопираща скъпотия, спиране на строителство на всичко поето от държавата, пълна международна изолация, дефицит и задлъжнялост с нови заеми.Да ви е честита "промяната".

121

Анонимен

преди 2 години

Аз съм твърдо зад Харвардите, па вие се оправяйте

120

Х

преди 2 години

Тия прогнози на шише ракия ли са правени?

119

Анонимен

преди 2 години

Боко,Кирчо и Кокорчо-еднакво лъжливи и еднакво вредни за България!

118

Анонимен

преди 2 години

ИТН е доста под 10% осъзнайте се.

117

Време за промяна

преди 2 години

Не се хабете в прогнози. До изборите има седем дни. Едно е сигурно - Бойко и ГЕРБ вече Министерският съвет само отвън ще го гледат.

116

ля ля

преди 2 години

Не знам какво мили хора трябва да покажат и докажат още от служебното правителство за да спрът да гласуват за Гроб! излъгани и окрадени и продадени земи и защо продължавате да вярвате на ГЕРоб!!!това е абсурдно!!!

115

Анонимен

преди 2 години

До Бай Гроздан---че ти изобщо вярваш лш на тия?

114

Анонимен

преди 2 години

До Народен човек=====и защо да го правят, като в момента са първи?! иначе, според теб, ще паднат на последно място!

113

Бай Гроздан

преди 2 години

Никога не са ме питали,но ми прави впечатление,че тази анкета е от 23.10 до 31.10,а на "Совата" е от 27.10. до 02.11 и при нея Радев печели на първи тур с 56%,а опонентът му получава 23,50%.Доста различни хора са питали от всяка агенция или пък Радев е преодолял негативите от мерките на МЗ,а може и да са позитиви.

112

сал

преди 2 години

гербавите калинки имат още малко до местните избори. След като загубят и властта на местните избори ми е интересно как ще продължи Борисов да саботира останалите партии.

111

Анонимен

преди 2 години

Гербаджиите може да са успокоят тъй като Герб власт повече няма да видят както и противоконституционната партия ДПС. Тия всички ще ходят в затвора

110

Стар седесар

преди 2 години

Как да се справим с комуниститеПърво нарисувайте мустаци на Радев по плакатите.Второ скрийте личните карти на бабите.Трето гласувайте рано сутрин до 9 часаЧетвърто свободата и частната собственост са най важни

109

Определено

преди 2 години

Румен Радев е прокълнат, той е безбожник. Няма как да спечели изборите без християни и мюсюлмани да гласуват за него

108

Няма славяни

преди 2 години

ГЕРБ-ДПС-СДС форевар в България

107

Богат

преди 2 години

Планът на чалг.ар.я и неговите клоуни сработи! Да върнат БСП в управлението! Сега БСП ще си направят една сладка коалиция с Кирчо и ДБ и както всеки път в нашата история, милата ни родина я чака крах и падение когато комунисти се върнат на власт. Не си ли задавате въпроса - защо този смешен сайт и никоя медия в България не отразява топ световната новина за евентуалното обединението на Беларус с Русия? Нас ни чака същата тъжна съдба с Корнелия и е много важно о.вцете да не са информирани.

106

Анонимен

преди 2 години

Ние християните ще защитим наще братя евреи и мюсюлмани от радевата диктатура

105

Шонко Нъри

преди 2 години

Ако разберете ,че някой гласува за герб му вземете задължително телефонният номве. Обадете му се и му кажете ,че детето му е арестувано и ще лежи в турски затвор. Но срещу пари можете да го измъкнете. После чакайте да хвърлят пачки от балкона. Тия дето гласуват за герП щом вярват на Боко - значи вярват на всичко.

104

Анонимен

преди 2 години

За чиста и свята Република в която мюсюлмани и християни живеят в мир и разбирателство, а не както Радев иска славянска Президинтса диктатура, като в Русия

103

Шонко Нъри

преди 2 години

Боко е патологичен лъжец. Да го хване в лъжа човек е по-лесно от това да си завържеш обувките. Обаче има и ментално възпрепятсвани хорица които му вярват.