182

Анонимен

преди 2 години

Вие не разбирате ли, че въпреки вашето желание тази партия ГЕРБ няма да победи всички други без агите с вечно мрънкащия с истинско бг име Карадайъ и така ще си останат двете партии с овчия калпак и чалмата! Вече два пъти банкянския шоп не успя да състави кабинет, и сега със сричащия ага няма да състави! Дотук беше! Да ходи да почива под магнолиите и да вземе със себе си Гешев, Машева и Филипова! Чао!

181

хаха

преди 2 години

ПП окончателно ме отказаха да си дам гласа за тях,щом депутати като Ицо хазарта,ще коват законите в България.

180

Анонимен

преди 2 години

Е как няма да са първи ГЕРБ.Нали Рашков неуморно работи за това.

179

Биберон

преди 2 години

Христо с всяко измунало интервщ става все по-арогантен и злобен. Не знам какъв му е случая, но прави всичко възможно да се задържи повече под светлините на прожекторите.

178

Анонимен

преди 2 години

Статията е написана некадърно и е пълна с фактически грешки, с което печели ниско доверие за легитимност.

177

Анонимен

преди 2 години

Е кой ги па преизбира тези от ОПГ-то ГРОБ? Те сами си се преизбират - купуват вот от любимия си електорат - индийците, правят разни далаверки с ДПС, получават всякаква помощ от задграничните си господари и понеже са нацвъкали навсякъде по ключовите места свои калинки, с тяхна помощ не пускат кокала. Това накратко го описа един СИК-аджия - Аз съм *** и вие сте пррости...

176

Анонимен

преди 2 години

Освен БСП,не виждам друга нормална партия ....и Възраждане!!!!!!Всички останали са клоуни и крадци!!!!!

175

Анонимен

преди 2 години

Българинът псува, псува, все си седи на дъното на ЕУропата, ама пак си ги преизбира! Е, туйто!

174

Анонимен

преди 2 години

До Пепи - ГЕРБ УМРЕ. -... - Гладна кокшка, просо сънува!

173

кака Кури

преди 2 години

каза от чужбина да гласуват за нея, за да ги направи още повече тез де са навън

172

червен боклук

преди 2 години

по добре Боико,отколкото ко...му...н..зъм.а Мая общата не умее да върти семеиство,а ще управлява държава.ха.ха.ха!

171

хахохаха

преди 2 години

И какво, като ГЕРБа са първи? ТОЧНО НИЩО! Никой, освен етноса няма да е с тях. Тоест безсмислено тупане в гърдите. Ше умра от смЕх.

170

АК-47

преди 2 години

До 555Да, добре, че ме подсети. Йордан Цонев говори винаги най-смислено, най-аргументирано, най-точно, с анализи и факти, вижда нещата в перспектива. Всички тези новоизлюпени еднодневки, които са се засилили за власт, май трябва да ходят на лекции при него.

169

АК-47

преди 2 години

До ПепиНе знам дали ГЕРБ е умрял, но като слушам например Христо Иванов, за 10 мин. не казва нищо съществено,само "аа", три думи, "аа" пак три думи, върти-сучи, и накрая разбираш, че не поема никаква отговорност за нищо. А пък Мая Манолова, нищо лично, но като свирката на влака, "ту-тууу" и керванът си върви, нищо конкретно, ту тук, ту там. А "Няма такъв народ", там е повече от трагично, изобщо не проумявам какво си въобразиха. Та затова хората не искат да гласуват, и гербаджиите излизат напред

168

анонимен

преди 2 години

Вчера тези,които гледаха "Панорама",би трябвало да са придобили много ясна представа за новоизлюпеното политическо "чудо" наречено Киро Петков.Не си спомням за 30 и кусур години демокрация по-арогантно,по-безочливо,по-нагло и по-отблъскващо същество.Гледа те в очите,ухилква се и те лъже.Патологичен лъжец,който преди да са минали изборите вече се самоназначи за премиер и си реди кабинет.Просто нямам думи как може да има толкова заблудени хора,не виждащи очевадното и готови да гласуват за него.

167

Радеф отблъсква

преди 2 години

Представяте ли си тоя грозник да го гледаме още 5 г.?

166

хахо

преди 2 години

до 188 . сега на тия избори хората на ушатия ще контролират вси4ко , и когато боко пак го набута на ушатия тогава каква песен ще пееш

165

Марин

преди 2 години

Не са сметнали 220-те машини, които червените крият.

164

Анонимен

преди 2 години

Галъп нещо много са сгрешили. Аз за набодени политици няма да гласувам.

163

До 186 Пепи

преди 2 години

Защото мислят, че чорапите са по - важни от акъла. Смятай.