142

Мунчо

преди 2 години

Майче, Майче, що не си стоя омбудсман, ами скачаш срещу този, който те назначи?

141

ПП с найголям резерв

преди 2 години

Как няма да е с най-голям резерв като Асен Василев е световно признат в покупката и продажбата на софтуери.Проф.Константинов каза сутринта че който притежава кода той печели изборите.Нали не се съмнявате че с милионите наляти в Партията на промяната от неизвестни олигарси и "обикновени" милионери и при НИКАКЪВ контрол на ЦИК върху софтуера (той е собственост на фирма) какъв е РЕЗЕРВА НА ПП.Затова говорителя на ЦИК Томов ходи по ТВстудия да обяснява ЗАЩО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ БРОЯТ КОНТРОЛНИТЕ РАСПИСКИ

140

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да лъжете хората че гербавите крадци са първи няма кой да ви повярва , те са вече политически трупове

139

Миукащия Божанков

преди 2 години

Не е изненада.Бсп гласува за ГЕРБ в община .Всички се отговарят .32г играят едно .Ако се разтърсят журналята ще видят общи фирми БСП +Герб+ДПС .

138

Анонимен

преди 2 години

УжасТ!

137

Evgenia

преди 2 години

Кой нормален човек гласува за ГЕРБ и БСП. Явно наистина всеки народ си заслужава съдбата. Последни по ваксинирани, винаги избираме мутри да ни крадът. Разбира се ще семе първи по бедност, първи по простотия и т.н. *** народ слаба държава.

136

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Ако някой смята да прави...кариера с присъствието си в и...подкрепата за ГЕРП,да се...отегли навреме.Това е кауза пертута,каквото беше...беше; Мара вече се...осети и си вдигна г***те. (платено...съобщение на Кривунделово интернешъл болкан)

135

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ ще са 30%, БСП 15%, ПП 12%, останалите под 10%

134

До Смях

преди 2 години

Мая Манолова е била любовница на братя Галеви, оттам и прозвището и "сестра Галева", така е известна.

133

Анонимен

преди 2 години

Първи и печелят мнозинство - ГЕРБВтори - БСПТрети - ПпромянатаЧетвърти са ДПСПето и т.н. място ДБ, ИТН, като за ИТН не зная дали изобщо ще са в парламента...

132

Смях

преди 2 години

Така ще са нещата с мутрите от Герб и Изправете се мутри вън. Докато Мая Манолова не каже, че Бойко Борисов е мутра, също както братята Васил и Георги Илиеви, партиите им ще са под чертата. Все пак, така и не разбрах Манолова на кого е била гадже, преди до го убият. На Васил или на Георги. Продължават промяната ще предлагат новото правителство на България. За ужас и кошмари на Мутрата от Банкя и на Корнелия Нинова от БСП.

131

Време

преди 2 години

Време е да сменим Руснаците, турците и ДС агентите с Кандаци.За да може най-накрая да се оправим.

130

Жалък факт

преди 2 години

Не може в Инициативния комитет на Румен Радев да има 27 агенти на Държавна сигурност, но е факт жалък за Радев.

129

Само за Възраждане !

преди 2 години

Аз няма всеки път да се ядосвам ! Да идват Възраждане и да прочистват всичко което е негодно и крадливо !

128

И отново

преди 2 години

И отново волята на безумците, пускащи за едни и същи а очакващи различен резултат ще надделее.Всеки нов и различен е омаскарен.Всички сме готови да гласуваме и да редуваме метастазите на ДПС( БСП,ГЕРБ и Патриоти) във управлението надолу надолу надолу, вече далеч след Румъния и там още надолу.Дори една Македония направи магистрала през цялата си държава от край до край, без дори да е в ЕС. А тук чували с пари се наляха а цялостна магистрала няма. Само реклама, джипки, пачки, чекмеджета.

127

Анонимен

преди 2 години

Този път всички трябва да гласуваме за да изкараме България от блатото.

126

Българин

преди 2 години

Изненадан съм от разликата между ГЕРБ и втората партия - само 10%.

125

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ приключи с голямата политика в България!-:)

124

очаквано

преди 2 години

ПП открадна гласовете на ДБ, която продължава да се кълне във вярност на ПП.ИБГН ще гледа парламента от коня, и събират пари за яйца и домати. Бат Бойко не хвърлял пари от джипката, а събирал гласове. Бойко се връща на бял джип. Очаквано.

123

Каун Грипенов

преди 2 години

Тоя пък бил твърдо зад Харвардите, не,те са ти твърдо отзад натопорчени.