162

Пепи

преди 2 години

Абсолютно грешна прогноза. ГЕРБ УМРЕ.

161

Shark

преди 2 години

До 199. анонимен, няма да говориш за хора, които не познаваш! Докажи че съм комунист! Хайде, ела и ми го кажи в лицето, че съм комунист, какво ми драскаш тук анонимни . И я ми обясни как тъй съм забранявал аз да влизат хора където и да било и какво общо имам със сертификата!! Ела и ми го кажи лично. След което ще те осъдя за клевета, тарикат! Освен това обясни за милиардите заеми на ГЕРБ! Заминавате си, прави са никой да не иска коалиция с вас, !

160

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха -ха .Баламосфаха ви с кюлчета , с пачки (по 500) ,със свидетели и РЕЗУЛТАТА пак същият .

159

Анонимен

преди 2 години

Нещеме комунизъм , никога вече гробарите комунисти на власт

158

Анонимен

преди 2 години

До SharkАбе нямат, само дето напарвиха за тия години БВП на България от 63 млрд при Станишев на 135 млрд в момента и магазините се пръскаха от хора да купуват, докато вие комунистите не им забранихте да влизат с фашисткия симсертификат.Тъпкани ще ви го върнем сега на изборите!

157

Shark

преди 2 години

До 555. Хубав призив. И правилен! Само че проблемът е, че ГЕРБ нямат такива хора. Те не са научени да работят за общото благо. Нямат и кадърни кадри, това се видя през тези 12 години. Иначе това наистина би бил най-добрият вариант за България!

156

555

преди 2 години

Призовавам Нинова , Борисов и Карадаиъ - ако имате чувство за отговорност към българския народ , ако поне малко мислите за родината си - загърбете тясно партийните си интереси , егото си , обидите , които сте подмятали един-друг и с най-кадърните и доказани кадри направете коалиционно правителство , за да тръгне България напред и да не се срамува народа от това подобие на държавно управление.

155

555

преди 2 години

Всичко е ясно и предначертано : въдиците за шарани са заложени , отстреляни са глухари и слепоци с марксистко-ленински фишеци, лъжите манипулациите и срамежливото потъпкване на конституцията се превърнаха в приоритет на държавно управление в последната година. Инфлация , мизерия и несигурност държат висок % на причинителите и на края най-важния въпрос- Дали пък 47.6 % от българския народ не си заслужава да влачи дълго време ярема ? Ами другите ? Две Българии ли сме ?

154

Гиб Мелсън

преди 2 години

Всички проучвания показват, че българите с по един пръст чело на главите са най-много, около 20%. Все пак е успокоително, че не са 50%. Значи има напредък в развитието на народа. Дори заедно с хората на Дуган, Винету не може да събере мнозинство и хората с по един пръст чело на главите никога повече няма да управляват.

153

Анонимен

преди 2 години

Да, нека ГЕРБ управлява с БСП. Какво толкова? Поне са зрели! Иначе Славе, Мая, Кире и Христо има да се скубят и щипят, да се сърдят и надуват и *** правителството и стабилност.

152

Анонимен

преди 2 години

Представете си само правителство със Славе, който постоянно е в мензис (цикъл). Каква стабилност, какви 6 лева?

151

Анонимен

преди 2 години

Да ви кажа, по-добре 3на коалиция ГЕРБ-БСП-ДПС, отколкото 5орна коалиция ПП-ИТН-ДБ-Мая Манолова -БСП

150

Долу ГРОБ и Прасчо

преди 2 години

ГРОБ ще е номер едно, докато съществува гласуването на хартия.

149

sd

преди 2 години

Гласуваш за ГЕРБ, получаваш тройна коалицаия с БСП и ДПС.

148

Герб

преди 2 години

Нека си изберьт герб буци ще ги оправи - без зелен сертификат и до тоалетната няма да идатА след -10 г дори може да настигнем зимбабве по доходи , марар да не е много сигурно

147

хахо

преди 2 години

искам да попитам ушатият със зелените 4орапи защо хората гласуват наи много за боко

146

Смятай

преди 2 години

що народ се облажва от кражбите на тая противна мафиотска клика ГЕРБ, щом толкова много хора ще гласуват за тях. В противен случай, не знам колко трябва да си фрост, и да ти харесва да те оНоожддат а**лно, за да гласуваш за тези нагли противари и престъпници. Гласуваш за наглата лъжлива и престъпна мутро-мафия ГЕРП, получаваш Пеевски, Доган и милиарди кражби, за сметка на здравеопазване, образование и по - висок стандарт за децата ти и теб самия.

145

Анонимен

преди 2 години

Само Харвардите могат да се справят с шайката на ГерП! Опичайте си акъла като гласувате да няма после хленчене и мрънкане

144

аз

преди 2 години

РазБойко може и да е първи на вота но пак няма с кой да направи правителство!

143

Миукащия Божанков

преди 2 години

Слави Василев комунето заедно с дъртия Василев да кажат какви неща са правили Филип Боков и Ирина Бокова ???Слави питай баща си за Фил Боков?