38

Анонимен

преди 2 години

"Няма да плюят в плик,а в мини комтейнерчета.Правиш ли разлика?"==== ===== ===== Не.

37

Радеф

преди 2 години

Бойко е виновен!!!

36

До 32

преди 2 години

Не, чакат да останат сираци, като заразят родителите си и тогава ще ги вземат. Тези тестове са с много нисък процент на достоверност около 50% и то само в активната фаза при изразени симптоми.

35

Анонимен

преди 2 години

"В цял свят се тестват учениците, тука все нещо неясно и трудно излиза. Бах ти народа!"_____________________________ Ами те през 40-те в цяла Европа са товарели евреите на влаковете към концлагерите, а останалите са вярвали, че така ги предпазват от страшна заплаха и са го приемали в реда на нещата. И тогава само ние - Бах ти народа! - наинат сме се "цепили" и сме си правили каквото си знаем. И ... така сме спасили от смърт евреите си.

34

Анонимен

преди 2 години

Двамата хубавци Кацаров и Денков са в служебното правителство, но бяха наложени от Да България, ако Радев имаше топки щеше да ги е изхвърлил отдавна.

33

Анонимен

преди 2 години

Министърът на здравеопазването Стойчо Кацаров целенасочено избягва всякакви мерки за опазване живота и здравето на населението в България, което нарежда страната сред лидерите по смъртност от Ковид-19 в света. Каква е целта на подобно пасивно, граничещо с малоумие поведение?

32

Анонимен

преди 2 години

Аз като ходя в лабораторията за тест понеже пътувам често и ни го изискват от работата лаборанта е облечен, като космонавт, освен това чистотата е на 100% дезинфекция, влизаме по един и т.н. Не виждам как си го представят това тестване по училищата и то от учителки. За хигиената да не говорим, една жена на преклонна възраст забърсва с един моп и кофа вода цял етаж тип казарма.Та големо учене ще падне. Кацаров, Денков и кресливите майки да направят едно демо в някое голямо столично училище.

31

Й.В.Сталин

преди 2 години

Нет тест, нет проблем!

30

Анонимен

преди 2 години

Всичко това е по предложение на норвежките НПО-та--- и който не плюе в плика социалните идват и го отнемат нали ?

29

Анонимен

преди 2 години

Всичко това е по предложение на норвежките НПО-та, които не успяха да прокарат *** конвенцията у нас и сега ще изпозараят родителите за да останат децата сираци и да могат да ги осиновяват, понеже там са *** повечето и раждаемостта е много ниска.

28

Анонимен

преди 2 години

Стига сте ревали, много нежни днешните отрочета. Никакви умения нямат. Аз, като малък от 2 метра дистанция закачват плюнка централно на косите на съученичките. Сега една фунийка от 20 см нямало да улучат.

27

Анонимен

преди 2 години

Тоз народ след Живков е вече изтърван . Живее в свободия и беззаконие - а се вайка защо заплатите ни били такива, защо стандарта ни били такъва. Пълна анархия е настанала

26

Противоречие тотално

преди 2 години

Маските бяха да не се разнасят слюнки, пряко издишан въздух, а сега това е точно обратното- максимално ще се заразят децата и по ръцете им ще се наслагват още мръсотии, вируси и бактерии. *** са тези, които само простотии и опасности налагат - политици и протежетата платени.

25

До 12

преди 2 години

Няма да плюят в плик,а в мини комтейнерчета.Правиш ли разлика?

24

Анонимен

преди 2 години

Десет минути на дете, в клас са 22 - 26 деца.После да съберат биологичният материал, да проветрят и да дезинфекцират и то станало време да си ходят, повечето използвайки безопасният градски транспорт.Голямо учене ще падне.

23

Анонимен

преди 2 години

тук учениците ги тестват всеки ден , никой не мрънка .

22

Анонимен

преди 2 години

В цял свят се тестват учениците, тука все нещо неясно и трудно излиза. Бах ти народа!

21

баба мара

преди 2 години

изобщо не е трудно моят внук се справя за секунди с плюнката при малките всичкое на шега обаче в аптеките няма тестове и 1 бр струва 15.50 лв което еабсурдно

20

Анонимен

преди 2 години

Да, аз критикувам и ще ви кажа решението, уважаеми умници по- долу! 1- изчистват се американските агенти от властта. 2- ревизия на заемите за последните 30год. 3-обявяване на дълга към МВФ и СБ за нищожен. Те са лостовете които налагат Кромид доктрината. 4- премахване на пътеката за лечение на измислената болест. 5- национализация на медиите. 6- бъдещи заеми и търговски отношения с независими от МВФ и СБ държави. 7- премахване на протоколите за лечение, а само по симптоми

19

Анонимен

преди 2 години

Кацата и чорапа ги интересува само комисионната, а не дали са подходящи тестовете.