98

Дедо Пенс

преди 2 години

А не може ли с ,,ако,,???? Ще си кендзат дечицата и готово..,

97

Активист на БСП

преди 2 години

Диян Стаматов беше зам.министър в едно ТИКВЕНО правителство!!! Та затова така се ежи!!! Ама след изборите ще се укроти...

96

ха ха

преди 2 години

СМЕШЕН ПЛАЧ! Трууудно да се изпюе детето в пликче.....

95

Анонимен

преди 2 години

Българинът е станал безпрецедентен лигльо.

94

Анонимен

преди 2 години

Стаматов!Гледай каква маркировка!

93

изнервен

преди 2 години

Пълен хаос. Оставка, некадърници.

92

Анонимен

преди 2 години

Щетрябват няколко часа да се тестват учениците в колко часа трябва да са на училище в 5часа сутринта ли сестрата от училището да им орави проби трябва график за училищата

91

Анонимен

преди 2 години

Е Радев и некадърниците му начело с този плъх Денков и Кацаров-пълни *** този път тотално се ОСР АХА.

90

Анонимен

преди 2 години

Верно са избрали много скапани тестове, няма как малките деща да 4 клас сами да си ги направят, един да беше прескочил до Германия да види как стават нещата нямаше да е зле

89

123

преди 2 години

Вместо да пишете тук и да се вайкате, да бяхте излезли на улицата и да потърсите сметка на виновните за тези безумни решения. Ама в нета всички сте силни. Време е за действия, дами и господа!

88

До 89

преди 2 години

По инструкция от производителят са необходими 15-20 минути след като капка от слюнката е капната върху плочката за тестване. Времето за пробонабиране преди това не е уточнено. Интересно коя ли е фирмата продала тестовете?

87

Абсолютно невъзможно

преди 2 години

Това и в Германия едва ли може да стане, кво остава за дисциплинирана и работлива нация като нас! Плюене , тестване от немедицински лица , съгласие от родители...абсурд! Но вече парите са дадени и ще се гледа сеир!

86

Тралала

преди 2 години

Ще приберат субсидиите за училищата и ще издевателстват над учителите

85

Тралала

преди 2 години

Като са притеснени да си подадат молбите за напускане. Единственото нещо, което ги притеснява да не ги сменят. Това ще е поредната изпълнена заповед от тях.

84

Анонимен

преди 2 години

Това е абсолютно нереализуемо дори за 1 час, трябва възрастен до всяко дете, за да стане тестът за 10мин.тия 2мата министри са бъгнати отвсякъде

83

анонимен

преди 2 години

Този Кацаров едно нещо не можа да свърши като хората,а Рундьо продължава да го държи докато хептен не съсипе всичко.Изобщо ми е интересно какъв беше този конкурс та на едно място да се събират толкова некадърници-смешници-Рашков,Кацаров,Комитова,К.Петков и още знайни и незнайни екземпляри,имената на които дори не успяхме да научим и запомним.

82

Анонимен

преди 2 години

Децата, които са прекарали вируса нали бяха 90%, сега останалите 10% ли крещят Катина умряло?

81

Аде

преди 2 години

Нашите баби и дядовци са мъртви, но не от Ковид и не може да държим децата затворени заради вашите, които не желаят да се ваксинират. Много от хората в работна възраст в София сме ваксинирани, има и ваксинирани ученици, има и много, които са прекарали вируса Защо трябва да стоим затворени и да пазим задниците на едни дърти егоисти.

80

Анонимен

преди 2 години

Усвояват се с тези текстове едни пари, и тормоз за децата, учителите. Как учителите ще правят тези текстове , те не са медицински лица. Освен това това с малките ученици това занимание ще отнеме повече от час - два. После коментари и какво ще учат децата г-н Министър и професор Денков.

79

Анонимен

преди 2 години

до 63Мислехме , че Борисов е ***, ама Радев го задмина с 200...по простотия. Факт