78

Анонимен

преди 2 години

Не можеш да им угодиш и тва е ! Маймунска нация!

77

Анонимен

преди 2 години

Хич не поставяйте звездички. Откъде накъде тестове ще се правят по класните стаи , като във всяко училище има лекарски кабинет и манипулационна. Какви са тези министри, които Радев е наслагал. Това не са калинки, това са торни бръмбари и те могат да ни заведат само на някое laj . no разбира се.

76

Анонимен

преди 2 години

Този ***,който остава след детския тест наистина е отвратителноопасен. Кой го е измислил не знам, ама е неприемлив. Представям си цяла кофа за ***, пълна с пликчета слюнка. Какви неща ни дойдоха до главите.

75

Активист на БСП

преди 2 години

Пазете децата! Те са целта на евреите!!!

74

Баба Марта

преди 2 години

Сатани, оставете децата на мира! Долу мръсните продажни антибългарски ръце от децата! Егати учителите, егати директорите!

73

МУН ЧО

преди 2 години

ДЕЦАТА МОГАТ ЛИ ДА СЕ ПЛЮЯТ ЕДНО ДРУГО ДОКАТО ГИ ТЕСТВАТ? ДАСКАЛИЦАТА ДА ГИ РАЗДЕЛИ НА ДВА ОТБАРА И ЩЕ СПЕЧЕЛИ КОЙТО Е ПО СУХ!

72

Анонимен

преди 2 години

Сатанистите са коварни и са способни сега на извъртане. Може да обърнат палачинката и да определят всички деца да ходят на училище без тестове. Това е ясна клопка. Без значение с тестове или без, децата повече няма да стъпят в тези училища. Посланието е ясно и то е веднъж да ги пуснем на училище, независимо с тестове или бе, за да ги отровят с ваксините, както направиха във Финландия. Там се боде без разрешение на родителите. И тук се подготвят за това!

71

Анонимен

преди 2 години

Сутрин рано, всеки понеделник и четвъртък, целия МС да дава пример как става! Всички дружно да плюят в ефир и министър Денков да им събира контейнерчета...

70

Анонимен

преди 2 години

Учителите не са лаборанти няма как нормален човек да се съгласи в пика на пандемията да му плюят насреща 24 човечета, за дете тест между 10-15 мин, като са в класна стая докато тестват всички са достатъчно контактни или на - 20 ще ги водим в 5 ч сутрин да се тестват до 8

69

Анонимен

преди 2 години

Извинете, господа управляващи, гавра с беззащитните деца ли си правите?! Нали сте много притеснени от високата заболеваемост, а решихте да жертвате най-малките!

68

Анонимен

преди 2 години

Айде да не ги тествате тия деца и да ги оставите на мира. Кво ще кажете, а?

67

Луна Йорданова

преди 2 години

Дали Радеff ще докачи поне третото място на изборите?!

66

Анонимен

преди 2 години

Имам само един много *** въпрос: Учителите, които и без това не достигат могат ли да се заразят докато тестват, обработват и изхвърлят биологичният материал на отрочетата ви? Явно предпочитате накъсан образователен процес - тоест, учениците да не учат материала си, а просто да са на училище, на занималня, Ама нали всички са компетентни....

65

До66

преди 2 години

Нормалните хора приемат НОРМАЛНИТЕ мерки които са нужни за да се справим с тая зараза,на НОРМАЛНИТЕ хора е дадена възможност сами да решат дали да си пуснат детето на училище след евентуално тестване или да го задържат в къщи!Та ти от кой Нормални си???Най вероятно от вечно мрънкащите или???

64

Анонимен

преди 2 години

При толкова много болни пускат децата на училище. Безумие.Пазете децата

63

Анонимен

преди 2 години

При 57% достоверност на неинвазивните тестове, ще имаме 15 000 а може и 20 000 "заразени" до 2 седмици.

62

Анонимен

преди 2 години

57 чааавета са децата на сектантките от сдружението на родителите. Ние децата си ги гледаме и сме ги раждали с мисълта ние да ги гледаме, а не някой друг, я държава, я секта. Начина по който говориш за децата е типичен за старците, които мразят внуците си, бащите които ги бият, понеже не разбират урока и майките с по 3 защото са сектантки или с по 2-3 брака и от всеки по 2. Ние не сме от тая група. Ние сме нормалните хора в тая държава

61

Анонимен

преди 2 години

Кой ще прави тестовете на децата? Осигурихте ли допълнителни медицински сестри по училищата защото не е редно учителите поемат и тези функции?

60

A

преди 2 години

Все несъгласни,все стачкуват все на кръчма и чалга искат,а децата да глупеят вкъщи.Няма угодия този народ а и политиците са страхливци.Все някой им виновен

59

Гуди

преди 2 години

К....ацара брат изобщо не знае що върши...