18

с ОБРАЗОВАНИЕТО

преди 2 години

присъствено се ПРИКЛЮЧИ....Хубаво е и директори да го разберат....РОДИТЕЛИТЕ НЕ ОТГЛЕЖДАТ ОПИТНИ МИШКИ....И стига сте се пънали пред "господарите" и те ходят до тоалетна и не са нищо повече от заобикалящите ги хора...Имайте малко повече достойство, не ставайте ***...

17

Факт

преди 2 години

Директорчета продадени, училището приключи и никой нормален родител няма да прати децата си на училище, за да ги бодат тайно без родителско знание! Вземаме си децата и от ясли и детски градини, защото ако още малко постоят с чудовища като вас, ще започнат бързи ваксинации без знание на родителите. Ще си гледаме децата на смени с приятели и комшии, но няма да ги пуснем в концлагерите ви!

16

Мен

преди 2 години

До 7 Ами не си пускай твоя лигльо на училище

15

Анонимен

преди 2 години

Като ще ги карат да плюят в плик, да не забравят да осигурят за проверяващите тестовете и достатъчно пликове за повръщане! Представям си каква гнусна работа ще е това!

14

Анонимен

преди 2 години

"очакванията са били това да са близалки" - Кой задава очакванията - некомпетентните хора във Фейсбук? Чули думата "близалки" и започнали съчинение по картинка. Виждал ли е някой такива близалки?

13

Мен

преди 2 години

Каквото и да се реши,ние само мрънкаме и недоволстваме.После не се били взимали мерки. Егати простия народ.

12

Анонимен

преди 2 години

Няма да им се сърдим ако просто си приберат 13-те милиона, и без това вече сме ги прежалили, но да оставят децата, учителите и родителите на мира!

11

Танчо Стоянов

преди 2 години

Ваксинация трябва! Точка!

10

до 9

преди 2 години

Ще плюят в плик, защото после част от материала заминава в банките с ДНК материал. За хубаво е, нали се сещате!

9

Анонимен

преди 2 години

Всеки критикува, никой не идва с идеи, как аджаба ще се намали натиска към болниците, без да се спре държавата. Автобуси не могат да се спрат, понеже хора отиват на работа.

8

Анонимен

преди 2 години

Аре стига експерименти. Решението за връщане на учениците да го вземе редовно избрано правителство. Това изглежда като зле измислена предизборна кампания за президентски избори.

7

Анонимен

преди 2 години

Избрали тестове, при които децата да плюят в плик! Ще се побъркам.

6

irkd

преди 2 години

чак пък 2ма човека да му помагат - айде не подценявайте децата, защото се оправят много по-добре от вас дърти ***

5

Анонимен

преди 2 години

Ай сия представете си вашето дете как ще се чувства. Влизат всички, сядат на чиновете и им дават да плюят. После им прибират торбичките и след 20мин. някоя строга леличка и идва и извежда вашето дете или друго пред погледите на всички като прокажено. Чудо на чудесата. Бива да сте кухи ама ще видим ако си пратите децата там да ги мачкат и да се чувстват прокажени. А може би са пили безалкохолно което им е осигурило срам и домашен арест.

4

Shark

преди 2 години

До 1. Аз отдавна си го задавам този въпрос с IQ-то и отговорът е доста неприятен. Май май наистина ни е много ниско, без майтап. Ама за сметка на това имаме самочувствие до небето

3

минувач

преди 2 години

Къде са общественните поръчки?

2

Анонимен

преди 2 години

Да не им се бърка в устата, сега пък що няма да им се бърка в устата, няма оправия, или даскала или родителя недоволни

1

House M.D.

преди 2 години

А кой е производителят на антигенните тестове?