58

мимоходом

преди 2 години

Току-що изгледах клипче с приложението на въпросните тестове.Не ми се коментира самата процедура, че изобщо не е кратка за примерно 30 деца. Най-интересна е частта, когато детето се изплю във фунийката и естествено, избърса устата си с ръчичката си. Питам се - дали ръчичката на детето е достатъчно чиста, за да си пипа устата, както и замърсяването на ръчичката след избърсването на устата. За какви мерки и каква хигиена говорим??!!

57

Анонимен

преди 2 години

Само не разбрах, като е пик на заболеваемостта и се спират плановите операции защо децата се връщат в клас!? От поне 50 г в такава ситуация децата излизат в грипна ваканция. Така се пази общественото здраве, доказано ефективно. А не с плюене по чиновете ако не уцелиш пликчето. Мислех че служебното е стигнало дъното, но те направо задълбаха към центъра на земята.

56

Анонимен

преди 2 години

Нищо няма да стане с тези тестове, ще има репортажи за циркове отново.

55

Анонимен

преди 2 години

Ами дръжте си тогава малките чавета в къщи да блеят пред компютрите та белким нещо им влезе в главиците!

54

6

преди 2 години

Директорите са недоволни защото са гербаджии!До 14-ти ноември!Анулиране на всички дсегашни конкурси за директори като политически предрешени!

53

Анонимен

преди 2 години

Докато директори и учители не се вдигнат срещу тази шизофрения няма да стане. А те съдействат! Какви будители са това! Те са за будене, че са заспали дълбоко!!!

52

Анонимен

преди 2 години

Деян Стаматов, земестник министър при управлението на ГЕРБ. Какво може да каже тази герберска под лога?!

51

Анонимен

преди 2 години

Училищата да не са лаборатории бе? Какви са тея шизофрении?

50

Анонимен

преди 2 години

Точно тези тестове позитивират на Ред Бул, гледайте клипчетата на една българска ромка от Германия, която показва как ни лъжат!!!

49

Анонимен

преди 2 години

Спирате планов прием и операции в болниците , а изпращате децата на училище? Не можахте да задържите още 2 седмици? Наближаващите избори са по-важни от живота и здравето?

48

Анонимен

преди 2 години

Дръжте си децата в къщи. Няма тестове, няма лоши учители, няма ранно ставане за ходене на школото. Направо кеф, за вас и вашите деца!

47

Анонимен

преди 2 години

Една наша фирма се нагуши!!!

46

До 43

преди 2 години

Дошли са и са закупени, днес ги показаха в столична община.Ето го и вида, можеш да прочетеш и инструкциите.

45

българин

преди 2 години

Самият факт, че споменатите директори и учители са се продали и участват в плана за ваксинация на нашите деца, прави общуването на децата с тях невъзможно! Не може децата да се учат при палачите си! Завинаги прекъсваме обучението на децата в инквизиторските училища, детски градини и пр. След края на световния конфликт тези уж учители няма да избегнат наказанията. Тогава децата отново ще учат при непрестъпни учители! Дотогава ще се грижим вкъщи за тях!!!

44

Анонимен

преди 2 години

Ей няма да мирясате,вечно на някой нещо не му е както трябва!

43

Анонимен

преди 2 години

Ако бяхте взели мерки още в началото учениците от горен курс да започнат дистанционно щеше да се освободи място за малките, които не могат да учат и да седят у дома сами да са по 10-12 деца в клас и София нямаше да е в тъмночервено.

42

Анонимен

преди 2 години

Дебелите се съгласиха децата да се тестват и сега собствената им глупост се връща като бумеранг върху главите им. При кървавочервено ще си играем на тестове. Явно някой е решил да довърши тая държава. А това за биологичният ***, каквото са тестовете, бе повдигнато като въпрос още в деня, в който се заговори за тестове, но директорите се направиха на глухи. Споко, сега ще се дадат още 10 милиона за фирми, които да изземват торбите с използвани тестове, а учителите ще ги изхвърлят като чистачк

41

Анонимен

преди 2 години

Още не дошли тестовете но знаем калко са СЛОЖНИ, ба си мрънкалата, ми дръжте си шебе ците в къщи

40

Анонимен

преди 2 години

В инструкцията на теста си пише, капнете с пипетката върху плочката и изчакайте 15-20 минути за резултата. Колко време ще остане за учене при 25 деца в клас?

39

Анонимен

преди 2 години

Как решиха, че 30 деца ще плюят безопасно в една стая?