153

Анонимен

преди 6 месеца

164 Радев е знаел, че назначава министър с двойно гражданство. Едва ли, ченгетата от ДС, в президентството, ще пропуснат тази подробност. Те не пропускат нищо, което би им донесло пари. Някой си е платил, за да вкара двойния гражданин в кабинета на руския човек Гумен Радев.

152

Анонимен

преди 6 месеца

163 Вдигни копитото от клавиатурата. ГЕРБ ви чака на финала, винаги ще е първа политическа сила. Защото с ГЕРБ са работещите и можещите хора, които произвеждат блага. Хвалипръцковците от Харвард, ги чака съдбата на ИТН, накъде по периферията.

151

мълчанието не е злат

преди 6 месеца

Румен Радев мълчи и пред поп Киро че Кирил и Методи не са българи.

150

Анонимен

преди 6 месеца

Ами мълчи Радев, защото е п...а. При това омазана. И писукането на протестърите не променя това.

149

Анонимен

преди 6 месеца

ППП = ПРОПАДНАЛА ПРОПРЕЗИДЕНТСКА ПАРТИЯ НА КИРЧО И КОКОРЧО

148

Христо Христов

преди 6 месеца

Не е ясно дали Радев е знаел за това. Трябва да се разследва и ако се окаже, че е знаел - да си понесе последствията, а ако трябва да лежи и в затвора.Инак - поредната неадекватна проява на ид'иота дет щял да обединява овцете с вълка. ПП. Хубаво е да се разследва и Плевнелиев за същия случай със служебен министър с двойно грагданство.

147

Анонимен

преди 6 месеца

До Отвратен........Ти вкара смут в рехавите герберастки редички! Ха сега, кой е по-противен - Герджика или Плевника? Накъде сочат пръстчетата? Аз съм от другите и на мен Плевнята ми е толкова противен, че стрелката се огъна, тъй зашкали!

146

до ПроСТоТо

преди 6 месеца

Атрофиралото ти мозъче не може да сътвори нищо смислено...

145

Анонимен

преди 6 месеца

Харанция,че тук оплюват Генерал Радев,точно "млади петленца" дето и хабер си нямат,кой точно е "дедо им Борисов"! Да разбираме ви,не сте били родени тогава още,ама дедо ви Борисов има и "минало" бре деца! Ами щом не "помните" и няма как да помните разбира се,но днес имате НЕТА бре деца! Ами влезте и ЧЕТЕТЕ,ЧЕТЕТЕ до побъркване ако е нужно и едва тогава изказвайте мнение!Там всичко пише! Вярвате ми поне,че не съм го писал аз лично нали?!! Ама да ми го хваляте колко е велико борчето с бухалка? НЕ!

144

Анонимен

преди 6 месеца

Умният човек се възползва от глупостите на простия. А по-*** не може да станеш..Даже и след решение на КС.

143

Аха

преди 6 месеца

Ами няма никакво знаение дали крадев е знаел или не знаел, че киро е двойник. В момента, в който нещата се размирисаха , трябваше веднага да се направи проверка и при най-малкото съмнение - да го отстрани. Но не го направи и продължава да го защитава. Това е истината.

142

Анонимен

преди 6 месеца

Защото не върви да вдигне Юмрук и на тях

141

Анонимен

преди 6 месеца

Професоре няма да се напъваш толкова много,защото току виж си отнел титлата на Плевнелиев-пръв Поплювко!

140

ПроСоТо

преди 6 месеца

До Ха-ха-ха..искаш да кажеш,че "пилешките мозъци" нямат шанс срещу "мозъка" на пуйката?

139

ПроСоТо

преди 6 месеца

До до ПроСТоТо....Ооооо!..Ти ме ласкаеш,драга!..Не знам какви охлюви и чорапи бълникат в гаванката ти,но щом твърдиш,че съм "най-яркия",това...това си е ласкателство..Благодаря!..Пожелавам ти и ти да блеснеш в сиянието си!

138

Анонимен

преди 6 месеца

Господи Герджиков,няма ли да попитате,защо мълчи лицето Борисов след подадения сигнал в прокуратурата срещу него за което Същият ще бъде обвинен и осъден по Член 326 от Наказателният Кодекс

137

помнещ

преди 6 месеца

Този,бързо влезе в ролята на Плевналиев!-:( Ами това ли са "демократичните" президенти днес 32 г почти след 1989 г ? И добре е .че е само "кандидат" такъв този ! Гаранция Че и такъв и ще си остане!Желев на времето,колкото и да беше невзрачен на външен вид тогава ,не би влязъл в съюз с Борисов в никакъв случай! Това идва да покаже,че нещата от страна на Борисов изобщо не са читави! Питам се,освен с тези 9 000 лева,Борисов с какво друго държи тоя индивид?-:( Да! Той самият само си знае!-:)))

136

Отвратен

преди 6 месеца

Този е по-противен и от Плевнелиев.Езикът на тялото му говори за роболепие и слугинаж.

135

Анонимен

преди 6 месеца

Този професор го подкара съвсем през просото. Защо не попита конституционния съд дали президентът е нарушил конституцията? Оттам ще му отговорят, като Делфийският оракул.

134

доАнонимен142

преди 6 месеца

Момче, явно не знаеш какво правят пилотите в България през 99%-то си стоене на земята. Пият. Объркал си чорапа с професора. И не вдигай много чашката като пишеш по форумите, защото изглежда виждаш размазнено. Но пък нали ти е платено да плюеш.