133

И М П И Й Ч М Ъ Н Т.

преди 6 месеца

НА НАРУШИЛИЯ КОНСТИТУЦИЯТА.... ЗАКОНА Е ЕДИН ЗА ВСИЧКИ-БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ЦВЕТА НА ЧОРАПИТЕ

132

Отговор

преди 6 месеца

До до Някой .Ти пак се майтапиш! Каква мисъл у Радев бе? Че той само от журналистите бяга да не му зададат някой въпрос , и да се наложи да напрегне някоя гънка! Че всички разбрахме, как си назустява написаното и репетирал речите пред огледалото! Всички помним надгробните му речи навръх Нова година! А за гафовете му като политик, няма да стигне форумът! Той е срам за България!

131

опс са

преди 6 месеца

Ще гласувам за Обединителя Герба джиков!! Щял да ме обединява с Безос, Зукърбърк, Мъск и другите там! Какво било това разединение? ААмаха! М?;)

130

крум

преди 6 месеца

Плевналиев 2 - Каза че протестиращите са били ПОЛИЦАИ - такъв не се среща често

129

до абе

преди 6 месеца

Я марш обратно в тоалетната чиния!

128

Анонимен

преди 6 месеца

До Някой.....Само си въобразяваш, че си "някой"! Никой си, нищожество! Наизусти ти как се кара...кола! В изтребителната авиация решенията се вземат за части от секундата, то затова днес се използва изкуствен интелект в най-модерните изтребители, в помощ на пилота. Точно бързата мисъл и решителността са качествата, нужни на един голям ръководител!Мисъл, облечена в ясна реч, а не злобното пиянско боково пелтечене или мазните слова на "обединителя" ректор!Който щял да обединява всички, ама десните

127

Анонимен

преди 6 месеца

Какъв мътен алкохолен поглед. Питам се дали фокусира или вижда тройно.

126

Анонимен

преди 6 месеца

Човекът ти го каза Ясно.Решенията на КС не се Коментират!Какво има да се упражняваш още по тая тема?Аман от поплювковци,доскоро имахме един такъв,Плевнелиев се зовеше,сега имаме поредният кандидат за поста пръв Поплювко!

125

абе

преди 6 месеца

Само на мен ли ми се струва, че на това същество мама тъкмо му е намазала филийката, сипала му е чайчето, лъснала му е обувките. Казала му е да се избръсне гладичко и да си запаше ризката в гащите. После да иде да кандидатства за президент и да внимава, като пресича??

124

Патриот

преди 6 месеца

Ако Радев пак стане президент означава,че всички с двойно - тройно гражданство могат да стават депутати и президенти в България.

123

Saki

преди 6 месеца

Герджиков....опс Лейтенат Грубер, не бъдете такъв груби*ян

122

Zezka

преди 6 месеца

Nr.2

121

До 120

преди 6 месеца

Ми той Бaцe е лежал в затвор, но това не попречи да ни "управлява" 12 години!

120

Анонимен

преди 6 месеца

Е толкова яко ви бръкна в здравето Радев, че в паниката си извадихте тъкмо този индивид, който не е виждал дрон в живота си, па камо ли самальот. Цял живот киснал в канцеларии сред прашясали папки и грам не си е показвал носа в истинския живот. На Бац такъв му допада. Накъдето го поведеш, натам ще тръгне.

119

Анонимен

преди 6 месеца

Когато не си сложи червило много прилича на Цецка Цачева.

118

Анонимен

преди 6 месеца

Някой знае ли защо всички неприятни са в ГЕРБ ?

117

Анонимен

преди 6 месеца

Герджиков, ти ГEPБepacт мaлoyмeн, ти ли не знаеш, че решения на Конституционния съд не се коментират?

116

до ПроСТоТо

преди 6 месеца

Ти си най-яркия представител от oxлювите на Чорапа тук.

115

Анонимен

преди 6 месеца

Розовия чорапогащник нещо много се активизира напоследък.

114

анонимен

преди 6 месеца

До Алекс Ами нека не проверява,не той лично,а сътрудниците му,които той трябва да контролира.Така в един момент можем да се окажем с министър не само с двойно гражданство,а да кажем с висяща присъда или лежал в затвора просто защото няма да им поискат/проверят свидетелствата за съдимост.Не стигайте до абсурдност защитавайки липовия генерал,който изглежда под фуражката има много малко акъл.