122

до абе

преди 2 години

Я марш обратно в тоалетната чиния!

121

Анонимен

преди 2 години

До Някой.....Само си въобразяваш, че си "някой"! Никой си, нищожество! Наизусти ти как се кара...кола! В изтребителната авиация решенията се вземат за части от секундата, то затова днес се използва изкуствен интелект в най-модерните изтребители, в помощ на пилота. Точно бързата мисъл и решителността са качествата, нужни на един голям ръководител!Мисъл, облечена в ясна реч, а не злобното пиянско боково пелтечене или мазните слова на "обединителя" ректор!Който щял да обединява всички, ама десните

120

Анонимен

преди 2 години

Какъв мътен алкохолен поглед. Питам се дали фокусира или вижда тройно.

119

Анонимен

преди 2 години

Човекът ти го каза Ясно.Решенията на КС не се Коментират!Какво има да се упражняваш още по тая тема?Аман от поплювковци,доскоро имахме един такъв,Плевнелиев се зовеше,сега имаме поредният кандидат за поста пръв Поплювко!

118

абе

преди 2 години

Само на мен ли ми се струва, че на това същество мама тъкмо му е намазала филийката, сипала му е чайчето, лъснала му е обувките. Казала му е да се избръсне гладичко и да си запаше ризката в гащите. После да иде да кандидатства за президент и да внимава, като пресича??

117

Патриот

преди 2 години

Ако Радев пак стане президент означава,че всички с двойно - тройно гражданство могат да стават депутати и президенти в България.

116

Saki

преди 2 години

Герджиков....опс Лейтенат Грубер, не бъдете такъв груби*ян

115

Zezka

преди 2 години

Nr.2

114

До 120

преди 2 години

Ми той Бaцe е лежал в затвор, но това не попречи да ни "управлява" 12 години!

113

Анонимен

преди 2 години

Е толкова яко ви бръкна в здравето Радев, че в паниката си извадихте тъкмо този индивид, който не е виждал дрон в живота си, па камо ли самальот. Цял живот киснал в канцеларии сред прашясали папки и грам не си е показвал носа в истинския живот. На Бац такъв му допада. Накъдето го поведеш, натам ще тръгне.

112

Анонимен

преди 2 години

Герджиков, ти ГEPБepacт мaлoyмeн, ти ли не знаеш, че решения на Конституционния съд не се коментират?

111

анонимен

преди 2 години

До Алекс Ами нека не проверява,не той лично,а сътрудниците му,които той трябва да контролира.Така в един момент можем да се окажем с министър не само с двойно гражданство,а да кажем с висяща присъда или лежал в затвора просто защото няма да им поискат/проверят свидетелствата за съдимост.Не стигайте до абсурдност защитавайки липовия генерал,който изглежда под фуражката има много малко акъл.

110

ПроСоТо

преди 2 години

До Алекс ..напълно си прав,уважаеми..Но работата е там,че не Петков е "МИШЕНАТА"!!!!.."Мишената" е БОЛЕСТТА НА ПСИХАРЯ ОТ БАНКЯ-.Където седне,където падне,психото от Банкя дъвче САМО едно:..-Радев,та Радев..Е,и тежко засегнатите от действията на Петков като Министър на икономиката са пощръкляли,но...всъщност,както стана ясно и на АЙДИОТИТЕ,ЦЕЛТА е .."Радев"...-ШИЗОФРЕННАТА МАНИЯ на полуеднокнижника от Банкя,мило наричан от хората "Боко Тиквата"..

109

Анонимен

преди 2 години

Жалките тролчетата на Чорапа с основно образование, не могат да напишат нищо смислено...

108

Анонимен

преди 2 години

Авторът на чалга текстовете "Рокер" и "Два мерцедеса".За 500 кинта...

107

Анонимен

преди 2 години

До Позорът на българия---------Хкремент размазан, България се пише с ГЛАВНА БУКВА! Това твоето е съзнателна клевета! Бре, не забравихте това ДС! Защо ли? Защото ти и твоите доносничехте срещу почтени хора! ДС вербуваше само от вашата пасмина, а не комунисти!

106

Анонимен

преди 2 години

Жалък алкохолик е Герджиков и така му личи как си дръпва постоянно от павурчето, че няма накъде. Да не заплете крачка пред войската ?

105

Отговор

преди 2 години

До Алекс Да излезе Радев и да кажекато мъж , аз бях подведен ,и Кирето ме е излъга! А не да се крие под полите на Йотова и Деса, и да се прави че миризмата на неговия указ ,не била от него!

104

Виж сега

преди 2 години

Прав си, но да очакваш този надут пу як да понесе морална отговорност, е все едно да чакаш котка да изцвили като кон ! Ако не се намери кой да го задължи, забрави..!

103

Алекс

преди 2 години

Герджиков,хвани някой колега от Юридическия да ти обясни.Румен Радев НЕ Е нарушил Конституцията.Назначил е Кирил Петков на базата на декларация,в която той декларира че няма двойно гражданство.Президентът НЕ Е длъжен да проверява декларацията.И правилно заяви,че решенията на Конституционния съд не се коментират.