182

Анонимен

преди 2 години

Г-Н ГЕРДЖИКОВ, КАКВО ВИ Е МНЕНИЕТО ЗА ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ ? ЗА ПЪРВИ ПЪТ ИМАМЕ КАНДИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ.....И НИ ВЪЛНУВА ТОЗИ ВЪПРОС?!?!

181

Анонимен

преди 2 години

Попитай Осман Октай, човека ви каза, че сега е момента заедно с Бойко да поздравите новата партия.....Ще го разберете и вие вече за кой път? Най-великият адвокат Марковси в ефир успя да изненада Виктор Николаев и да обясни какви глупости ръсите с Бойко относно разни игрички и се скара на колегите си, които повтарят подобни глупости, които са в абсолютна несъстоятелност....Хайде отивай да мрънкаш някъде другаде...

180

Анонимен

преди 2 години

Защото с това си действие на абсурд КС даде още много гласове за Румен Радев - Кирил Петков. И Герджиков, колко уважавани политици и обикновени хора трябва да ти кажат, че не ставаш за Президент. Нямаме нужда от втори мрън-мрън и въртене на опашка около Бойко....Имахме си вече Плевнелиев. С този си акт на КС, можете спокойно да поздравите с победата на изборите, тези, които ви докараха безсънни нощи и така елегентно ви изкараха истинската същност. Рейтинг - 0.

179

гост

преди 2 години

Да земе Герджи да се произнесе по решението на съда, които е оторизиран да се произнася по казуси свързани с прилагане на конституцията на РБ.

178

Tcatcov

преди 2 години

Dokato ima sots. partii vse 6te e taka.Ot tova BG naroda ne se e izlikuval o6te.Pozor.

177

Анонимен

преди 2 години

Тоя хем плюе радев, хем повтаря всичко казано от радев. Да каже какво различно предлага от радев...

176

Анонимен

преди 2 години

Спондж боб розови га-щи

175

Анонимен

преди 2 години

186 След многократното нарушаване, на конституцията, предаване, на класифицирана информация на Москва, покриване на руските шпиони у нас, оглавявано, на щурма срещу парламента, с вдигнатия му юмрук, отстъпление от позицията ни за РСМ, лобиране за сваляне, на санкциите срещу Русия, в разрез със заявената официално, българска позиция, следва само импийчмънт.

174

Анонимен

преди 2 години

199 Не искай от Герджиков, да се държи като червен професор.

173

Tcatcov

преди 2 години

Bravo Profesore Radev e minalo....

172

Бай Йордан

преди 2 години

Абе Герджиков. дръж се като професор не като гербаджия. То бива злоба......Не съм убеден че като мяташ *** по Радев ще цъфнеш и вържеш.

171

Анонимен

преди 2 години

Проф. Герджиков, вие с Пожарникаря не спирате да говорите срещу президента, а преди две седмици гърмяхте по адрес на П.Илиев за плагиатство и сполучихте в целта си. Какво ще кажете, професоре, сега една комисия да обследва и анализира дисертацията на вашия лидер Б.Борисов и ако се установи, че е наллице плагиатство, хората да разберат какъв човек ги е управлявал 12 години? Може пък и от тази трънка да излезе заек - ние всички кога без повод ,кога с повод грешимСамо Бог е безгрешен.

170

Бай Гроздан

преди 2 години

Не Конституционният съд избира,а хората и те ще си кажат мнението с гласуването си и за решението му.

169

Бай Гроздан

преди 2 години

Досега никой дошъл от странство не е надебелял,нито Царя,нито Дянков,нито Петков и Василев.А местните пуснаха тумбаци като каци за зеле!

168

Киро Жарта

преди 2 години

Тоя е написал текста на ,,Радка пиратка,, !!! Интелект....

167

Ха-ха

преди 2 години

До Радо Смисълът всеки трябва да го намери сам за себе си,щом има глава на раменете си! Ако изреченията са ти "сложни", и от липса на "точки" не си могъл да схванеш "смисълът", проблемът си е твой! Всъщност,каза ли нещо?

166

Той/Тя може

преди 2 години

ако Ректорът желае ама истински желае и то само по възрожденски убеждения и дълбок патриотизъм да ни стане Президент зофордно немедлено имидително сейчасно веднъга е те сегъ да премине в ИК на Президента Радев и изцяло подкрепи с дела, думи и мисли избора на Радев, иначе ни Ректор че видиме, ни Муцка на Прехода ще зърнем камо ли *** му па да прифане пак некой договор и защо не кат е могла за 9000 са да отчепи от касата 90 каймета и то без да преписва от други книги

165

Анонимен

преди 2 години

тва био ректалче глуо ли е или га се е въргалял с бай Пешо у дъскорезницата са му се запушили ушите с трици запечени с мъжки протеинен инджекшън. Някакви двойници се врът из НЕТа и злепоставят Ректора на Софийския Университет който по, с и в правото си да се кандидатира на изборна позиция за Президент на РБ

164

Радо

преди 2 години

До всички ***, поели грижата за този новинарски портал.Много Ви личи! Често чета статии тук и забелязах, че имате модел на изказване. Въпреки смяната на имената, което е много лесно тук, видими са:- Неграмотността в изказа (синтаксис)- Липса на познания по пунктуация (точките и запетайките)- Ползването на обиди - Прилагането на умалителни подигравателни имена До онзи, които не слага точка на 5-10 сложни изречения, в които се губи смисълът. До онзи с "ха, ха, хахахаха". Прозирате.

163

ЗАЩО МЕ ИЗТРИХТЕ?

преди 2 години

защото писах, че ме е срам, че Софийският университет е на 600-но място в световната класация? И други неща писах, но предпочитам да поспя, отколкото да цъкам ***!