192

Анонимен

преди 6 месеца

Г-Н ГЕРДЖИКОВ, КАКВО ВИ Е МНЕНИЕТО ЗА ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ ? ЗА ПЪРВИ ПЪТ ИМАМЕ КАНДИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ.....И НИ ВЪЛНУВА ТОЗИ ВЪПРОС?!?!

191

Анонимен

преди 6 месеца

Попитай Осман Октай, човека ви каза, че сега е момента заедно с Бойко да поздравите новата партия.....Ще го разберете и вие вече за кой път? Най-великият адвокат Марковси в ефир успя да изненада Виктор Николаев и да обясни какви глупости ръсите с Бойко относно разни игрички и се скара на колегите си, които повтарят подобни глупости, които са в абсолютна несъстоятелност....Хайде отивай да мрънкаш някъде другаде...

190

Анонимен

преди 6 месеца

Защото с това си действие на абсурд КС даде още много гласове за Румен Радев - Кирил Петков. И Герджиков, колко уважавани политици и обикновени хора трябва да ти кажат, че не ставаш за Президент. Нямаме нужда от втори мрън-мрън и въртене на опашка около Бойко....Имахме си вече Плевнелиев. С този си акт на КС, можете спокойно да поздравите с победата на изборите, тези, които ви докараха безсънни нощи и така елегентно ви изкараха истинската същност. Рейтинг - 0.

189

гост

преди 6 месеца

Да земе Герджи да се произнесе по решението на съда, които е оторизиран да се произнася по казуси свързани с прилагане на конституцията на РБ.

188

Tcatcov

преди 6 месеца

Dokato ima sots. partii vse 6te e taka.Ot tova BG naroda ne se e izlikuval o6te.Pozor.

187

Анонимен

преди 6 месеца

СЛЕД КАМИЛАТА И КАШАЛОТА, СКАЛНИЯТ ОРЕЛ ЛАТИНСКАТА МАЗНОСТ ЩЕ СМОТА !!!

186

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя хем плюе радев, хем повтаря всичко казано от радев. Да каже какво различно предлага от радев...

185

Анонимен

преди 6 месеца

Спондж боб розови га-щи

184

Анонимен

преди 6 месеца

ХАЙДЕ МАЗНИ ГЕРДЖИКОВ ОБЯСНИ НИ КАК МРРБ ИМА ИНФОРМАЦИЯ ЗА КАНАДСКОТО ГРАЖДАНСТВО НА КИРИЛ ПЕТКОВ, СЛЕД КАТО ДВА МЕСЕЦА КОНСТИТУЦИОННИЯТ СЪД ЧАКАШЕ ДА ПОЛУЧИ ДОКУМЕНТИ ОТ КИРИЛ ПЕТКОВ. ОБЯСНИ НИ СЪЩО ПО КАКЪВ СВРЪХЕСТЕСТВЕН ТАЕН МЕХАНИЗЪМ ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ ЩЕ Е ПОЛУЧИЛ ТАКИВА ДАННИ ЗА ПЕТКОВ, ПРЕДИ ДА ГО НАЗНАЧИ ЗА СЛУЖЕБЕН МИНИСТЪР. ХАЙДЕ ОБЯСНИ НИ КАК РЕШАВА ПОЛУЧАВАНЕТО НА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ГРАЖДАНСТВОТО НА БГ ГРАЖДАНИТЕ БЪЛГАРСКИЯТ ЗАКОН ИНАЧИ СИ ОСТАВАШ ЕВТИН БУДА-ЕРЗАЦ!!! ПРЕМИНЕТЕ РУБИКОН.

183

Анонимен

преди 6 месеца

186 След многократното нарушаване, на конституцията, предаване, на класифицирана информация на Москва, покриване на руските шпиони у нас, оглавявано, на щурма срещу парламента, с вдигнатия му юмрук, отстъпление от позицията ни за РСМ, лобиране за сваляне, на санкциите срещу Русия, в разрез със заявената официално, българска позиция, следва само импийчмънт.

182

Анонимен

преди 6 месеца

199 Не искай от Герджиков, да се държи като червен професор.

181

Анонимен

преди 6 месеца

ЗАЩОТО НЕ ПАДА ДО НИВОТО НА МАЗНИЯТ ГЕРДЖИКОВ!!!

180

Tcatcov

преди 6 месеца

Bravo Profesore Radev e minalo....

179

Бай Йордан

преди 6 месеца

Абе Герджиков. дръж се като професор не като гербаджия. То бива злоба......Не съм убеден че като мяташ фъшкии по Радев ще цъфнеш и вържеш.

178

Анонимен

преди 6 месеца

Проф. Герджиков, вие с Пожарникаря не спирате да говорите срещу президента, а преди две седмици гърмяхте по адрес на П.Илиев за плагиатство и сполучихте в целта си. Какво ще кажете, професоре, сега една комисия да обследва и анализира дисертацията на вашия лидер Б.Борисов и ако се установи, че е наллице плагиатство, хората да разберат какъв човек ги е управлявал 12 години? Може пък и от тази трънка да излезе заек - ние всички кога без повод ,кога с повод грешимСамо Бог е безгрешен.

177

Бай Гроздан

преди 6 месеца

Не Конституционният съд избира,а хората и те ще си кажат мнението с гласуването си и за решението му.

176

Бай Гроздан

преди 6 месеца

Досега никой дошъл от странство не е надебелял,нито Царя,нито Дянков,нито Петков и Василев.А местните пуснаха тумбаци като каци за зеле!

175

Киро Жарта

преди 6 месеца

Тоя е написал текста на ,,Радка пиратка,, !!! Интелект....

174

Ха-ха

преди 6 месеца

До Радо Смисълът всеки трябва да го намери сам за себе си,щом има глава на раменете си! Ако изреченията са ти "сложни", и от липса на "точки" не си могъл да схванеш "смисълът", проблемът си е твой! Всъщност,каза ли нещо?

173

Той/Тя може

преди 6 месеца

ако Ректорът желае ама истински желае и то само по възрожденски убеждения и дълбок патриотизъм да ни стане Президент зофордно немедлено имидително сейчасно веднъга е те сегъ да премине в ИК на Президента Радев и изцяло подкрепи с дела, думи и мисли избора на Радев, иначе ни Ректор че видиме, ни Муцка на Прехода ще зърнем камо ли макя му па да прифане пак некой договор и защо не кат е могла за 9000 са да отчепи от касата 90 каймета и то без да преписва от други книги