172

Анонимен

преди 6 месеца

тва био ректалче глуо ли е или га се е въргалял с бай Пешо у дъскорезницата са му се запушили ушите с трици запечени с мъжки протеинен инджекшън. Някакви двойници се врът из НЕТа и злепоставят Ректора на Софийския Университет който по, с и в правото си да се кандидатира на изборна позиция за Президент на РБ

171

Радо

преди 6 месеца

До всички Тролове, поели грижата за този новинарски портал.Много Ви личи! Често чета статии тук и забелязах, че имате модел на изказване. Въпреки смяната на имената, което е много лесно тук, видими са:- Неграмотността в изказа (синтаксис)- Липса на познания по пунктуация (точките и запетайките)- Ползването на обиди - Прилагането на умалителни подигравателни имена До онзи, които не слага точка на 5-10 сложни изречения, в които се губи смисълът. До онзи с "ха, ха, хахахаха". Прозирате.

170

ЗАЩО МЕ ИЗТРИХТЕ?

преди 6 месеца

защото писах, че ме е срам, че Софийският университет е на 600-но място в световната класация? И други неща писах, но предпочитам да поспя, отколкото да цъкам гниди!

169

От "Вера су&quo

преди 6 месеца

"РАДЕВ ДАВА КРИЛАААААААА.."......НЕМА ДА СЕ ДАВИТЕ....ХА,ХА,ХААААААААА

168

Анонимен

преди 6 месеца

Този пишман кандидат-президент започна да говори всеки ден срещу Радев като ментора си. Професоре, не забравяйте, че сте кандидат на ГЕРБ - факт, който не може и не трябва да се игнорира. Да се надяваме, че няма да стигнете до умственото ниво на ББ. По отношение на арогантността на изказванията и вече използвания само един адресат на вашите нападки Боце може да ви пише отличен (6).

167

ПЛАКАТА ЗА ПРЕЗИДЕТ

преди 6 месеца

...НА РАДЕВ ---Е СНИМКАТА НА РАДЕВ НА ФОНА НА ПОТЪНАЛИЯ "ВЕРА СУ"...С ВДИГНАТ ЮМРУК!!

166

Анонимен

преди 6 месеца

Радев ще те бие всякак!-:) С това шкембенце,знаеш ли какво е лицева опора? -:(( Що ли те питам? Я бегай при майка си професорката! То вие 2 мата,освен с "титлата" си "професор" с друго нямате с какво да се похваляте! -:) Аут си бре! Къде си тръгнал???!

165

НЕ МЪЛЧИ ,БЕ....

преди 6 месеца

ОТ УТРЕ ШЕ ВОДИ ПРОТЕСТИТЕ СРЕЩУ "ЗЕЛЕНИЯ СЕРТИФИКАТ " С ЮМРУЧЕТО ...НА ОРЛОВ МОСТ...ХА,ХА,ХААААААААА.....И СЛЕД ТОВА СИ ОТИВА У ХАСКЬОЙ...!

164

Анонимен

преди 6 месеца

Герджи,верно ли си писал текстове за чалга песни?

163

Анонимен

преди 6 месеца

"Обединителю,защо не обединиш кръчмарите с другите хора и да ги накараш да проявят солидарност с мерките на правителството,пред вид тежкото положение в болниците и многото заразени и починали.Ама най-лесно е да плюеш срещу опонента.Това няма да те направи президент.Вервай ми.

162

българин

преди 6 месеца

Оттегли се преди да си станал за РЕЗИЛ Герберв!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

161

Анонимен

преди 6 месеца

Меката китка!

160

Анонимен

преди 6 месеца

Твоята любоов убииииииваме.нищо сърцето ще плати.

159

Радев потъва

преди 6 месеца

Открийте петте разлики между правителството на Радев и потъващият кораб Вера Су. Прави сте, единствената разлика е, че едното е кораб, а другото е некадърното правителство на Радеф, потопяващо постепенно България.

158

Анонимен

преди 6 месеца

А от къде идва предложението за кандидата за министър,ако е от Бакдън нашепващ как комунист,то всички комунисти ще са съгладни,ако и да врякат,че кандидат министъра имал друго гражданство,но не чуждо откъм интернационал тъй както и приди врякаха,че Президента бил избран по препоръки нашепнати от друг комунистически представител,но индиректно не тъй деректно на които той откликнал,понеже молбите били представени в срок и входирани за изпълнение,което се счело за дата за представянане с назначение

157

Анонимен

преди 6 месеца

до 172 " Таня" ! Ти май са "Диана" а?-:) Хайде не отричай! Па после " Позитано" а? И в Оригинал,си дъртият Гербер Бойкофил " СТРАНДЖАТА"!-:) Ти няма ли дя се спреш вече бре? Прозрачен си! Борисов отдавна е пътник! Кого "защитаваш" бре? Работиш? -:((И как спиш вечер манипулирайки хиляди млади българи с глупостите си?

156

Решетникав

преди 6 месеца

Молчать !

155

Таня

преди 6 месеца

Защото,Фигурата е страхливец той много се страхува да не си създава врагове,цели се само в Борисов,защото зад гърба му са ченгета ,олигарси,мафиоти и цял ОФ създаден от тях,за да махнат Борисов ,защото той им пречи.Всички са некадърници и комплексирани от Борисов.То се видя какво могат,България е пълно блато,но всички те са глухи, слепи и онемяха. Мръсотия това е!

154

Касандра

преди 6 месеца

Като го преизберат и ако има НС, да му гласуват импичмент.

153

Анонимен

преди 6 месеца

до 163 Най отвратителен до сега беше Плевналиев! Ами защитава си строителният бизнес човека! Няма лошо.Той Техно парк София,се строи само с пари нали? Частен парцел с "държавни средства" къде го им нали? Ами в България и точно в София! Ами ето защо оплюва др Плевел гн генерал Радев!1 во че взе законно нвластта след него.И 2 ро,обезкости "шефа" му др Борисов и показа истинското лице на бившата комунистическа мутра Борисов след 12 г му "царуване" на политическата сцена след 1989 г до днес!-:)