162

От "Вера су&quo

преди 2 години

"РАДЕВ ДАВА КРИЛАААААААА.."......НЕМА ДА СЕ ДАВИТЕ....ХА,ХА,ХААААААААА

161

Анонимен

преди 2 години

Този пишман кандидат-президент започна да говори всеки ден срещу Радев като ментора си. Професоре, не забравяйте, че сте кандидат на ГЕРБ - факт, който не може и не трябва да се игнорира. Да се надяваме, че няма да стигнете до умственото ниво на ББ. По отношение на арогантността на изказванията и вече използвания само един адресат на вашите нападки Боце може да ви пише отличен (6).

160

ПЛАКАТА ЗА ПРЕЗИДЕТ

преди 2 години

...НА РАДЕВ ---Е СНИМКАТА НА РАДЕВ НА ФОНА НА ПОТЪНАЛИЯ "ВЕРА СУ"...С ВДИГНАТ ЮМРУК!!

159

Анонимен

преди 2 години

Радев ще те бие всякак!-:) С това шкембенце,знаеш ли какво е лицева опора? -:(( Що ли те питам? Я бегай при майка си професорката! То вие 2 мата,освен с "титлата" си "професор" с друго нямате с какво да се похваляте! -:) Аут си бре! Къде си тръгнал???!

158

НЕ МЪЛЧИ ,БЕ....

преди 2 години

ОТ УТРЕ ШЕ ВОДИ ПРОТЕСТИТЕ СРЕЩУ "ЗЕЛЕНИЯ СЕРТИФИКАТ " С ЮМРУЧЕТО ...НА ОРЛОВ МОСТ...ХА,ХА,ХААААААААА.....И СЛЕД ТОВА СИ ОТИВА У ХАСКЬОЙ...!

157

Анонимен

преди 2 години

Герджи,верно ли си писал текстове за чалга песни?

156

Анонимен

преди 2 години

"Обединителю,защо не обединиш кръчмарите с другите хора и да ги накараш да проявят солидарност с мерките на правителството,пред вид тежкото положение в болниците и многото заразени и починали.Ама най-лесно е да плюеш срещу опонента.Това няма да те направи президент.Вервай ми.

155

българин

преди 2 години

Оттегли се преди да си станал за РЕЗИЛ Герберв!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

154

Анонимен

преди 2 години

Меката китка!

153

Анонимен

преди 2 години

Твоята любоов убииииииваме.нищо сърцето ще плати.

152

Радев потъва

преди 2 години

Открийте петте разлики между правителството на Радев и потъващият кораб Вера Су. Прави сте, единствената разлика е, че едното е кораб, а другото е некадърното правителство на Радеф, потопяващо постепенно България.

151

Анонимен

преди 2 години

А от къде идва предложението за кандидата за министър,ако е от Бакдън нашепващ как комунист,то всички комунисти ще са съгладни,ако и да врякат,че кандидат министъра имал друго гражданство,но не чуждо откъм интернационал тъй както и приди врякаха,че Президента бил избран по препоръки нашепнати от друг комунистически представител,но индиректно не тъй деректно на които той откликнал,понеже молбите били представени в срок и входирани за изпълнение,което се счело за дата за представянане с назначение

150

Анонимен

преди 2 години

до 172 " Таня" ! Ти май са "Диана" а?-:) Хайде не отричай! Па после " Позитано" а? И в Оригинал,си дъртият Гербер Бойкофил " СТРАНДЖАТА"!-:) Ти няма ли дя се спреш вече бре? Прозрачен си! Борисов отдавна е пътник! Кого "защитаваш" бре? Работиш? -:((И как спиш вечер манипулирайки хиляди млади българи с глупостите си?

149

Таня

преди 2 години

Защото,Фигурата е страхливец той много се страхува да не си създава врагове,цели се само в Борисов,защото зад гърба му са ченгета ,олигарси,мафиоти и цял ОФ създаден от тях,за да махнат Борисов ,защото той им пречи.Всички са некадърници и комплексирани от Борисов.То се видя какво могат,България е пълно блато,но всички те са глухи, слепи и онемяха. Мръсотия това е!

148

Касандра

преди 2 години

Като го преизберат и ако има НС, да му гласуват импичмент.

147

Анонимен

преди 2 години

до 163 Най отвратителен до сега беше Плевналиев! Ами защитава си строителният бизнес човека! Няма лошо.Той Техно парк София,се строи само с пари нали? Частен парцел с "държавни средства" къде го им нали? Ами в България и точно в София! Ами ето защо оплюва др Плевел гн генерал Радев!1 во че взе законно нвластта след него.И 2 ро,обезкости "шефа" му др Борисов и показа истинското лице на бившата комунистическа мутра Борисов след 12 г му "царуване" на политическата сцена след 1989 г до днес!-:)

146

Анонимен

преди 2 години

164 Радев е знаел, че назначава министър с двойно гражданство. Едва ли, ченгетата от ДС, в президентството, ще пропуснат тази подробност. Те не пропускат нищо, което би им донесло пари. Някой си е платил, за да вкара двойния гражданин в кабинета на руския човек Гумен Радев.

145

Анонимен

преди 2 години

163 Вдигни копитото от клавиатурата. ГЕРБ ви чака на финала, винаги ще е първа политическа сила. Защото с ГЕРБ са работещите и можещите хора, които произвеждат блага. Хвалипръцковците от Харвард, ги чака съдбата на ИТН, накъде по периферията.

144

мълчанието не е злат

преди 2 години

Румен Радев мълчи и пред поп Киро че Кирил и Методи не са българи.

143

Анонимен

преди 2 години

Ами мълчи Радев, защото е п...а. При това омазана. И писукането на протестърите не променя това.