78

Анонимен

преди 2 години

Румбата-кошмарът за България!

77

Аман от загубеняци

преди 2 години

Стигате с то Радев.Добре разбрахме платено е и трябва да пишете,ама ставате досадни,отвратителни и смешни.

76

Отровна гад

преди 2 години

Поскъпването на живота в България е по вина само и единствено на Румен Радев! На някой друг!

75

морски

преди 2 години

Още повече бедни в европа, още повече социалтуристи през Лятото ни.А и досега не достигаше персонал.

74

Христо Христов

преди 2 години

Некадърните психопати в Брюксел ще решават проблемите, които те самите създадоха.Няма по-разрушително нещо от неуморен ***.

73

ръждата

преди 2 години

ЕС закрива АЕЦовете под натиска на САЩ! Урановите ресурси на планетата ни са много малко. А, сега познайте коя държава експлоатира най-много АЕЦове в света!!!!!! Джокер - не, не е Русия, нито Китай, дори взети заедно!!!!! В РФ - 38, в Китай - 35. В САЩ - 93!!!!!!! -))))))))

72

Анонимен

преди 2 години

защо не построихте Белене бе простаци...на ви сега демокрация..гейовете от Брюксел да ви плащат скъпия ток и храната

71

Анонимен

преди 2 години

НА ВИ ЗЕЛЕНА СДЕЛКА, СЕВЕРРЕН И ЮП!

70

Анонимен

преди 2 години

Ха да ни е честит Новият световен ред! И това с данъците в последното изречение много радва... Време е да огледаме здравината на уличните стълбове.

69

Анонимен

преди 2 години

Милен Керемедчиев е от статуквото и какво е казал не ни интересува

68

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Ясно е, че без атомните централи "зелена сделка" на този етап е невъзможно." - Русия залага на атомната енергия, защото ресурсите и не са вечни. Атомната енергия е със нулеви емисии, но ЕС никага няма да я призмае, защото целта е да се задуши икономиката на Русия и Китай. Ако се признае за зелена атомната енергия, то няма да могат да налагат въглеродни такси на стоките произведени в Русия и Китай, а и двете страни изнасят много за ЕС.

67

Анонимен

преди 2 години

Демокрация???? ..!!!!! Иде времето на Д.ивият Диктаторски Капитализъм!!!! Жал ми е единствено за децата и за възрастните!

66

Анонимен

преди 2 години

До резултатитеТроле,не разбра ли,че кризата е Световна?Откъде ви събират,такава ?

65

Що"Да"Вида

преди 2 години

Ще увеличат данъците, с парите ще подпомогнат частните електроразпределители за да може цените на тока да се задържат поне на сегашното ниво.Масрафа го плаща народа винаги.Да не забравяме, че частниците изнасят и 30% навън при огромни печалби.

64

Анонимен

преди 2 години

В България ще бъде още по-зле, заради хаоса в държавата от "мъдрото" управление на Чорапа...

63

Анонимен

преди 2 години

Населението на планетата ни нарастна твърде много, а ресурсите намалят в пъти по-бързо пропорционално с ръста на насесението! Извода е...???? Именно! Рязко спнижаване численоста на населението, за да може "богоизбрания" процент да продължи съществуването си. Новите скрити научно открити енергоизточници не ги удовлетворяват защото ако бъдат приложени те биха загубили власта и контрола над обществото.

62

Анонимен

преди 2 години

Тези със зелените сделки или са колосални некадърниици или са типажи тип Бойко. Колко трябва да си шашав по цялата глава да затваряш масово ТЕЦ-цове и АЕЦ, да налагаш огромни въглеродни такси, срещу скромната надежда, че някак за две-три години ще минем всички дружно на мелници и панели. Е в краен случай си си оставил вратичка - газови централи :))). И то при почти един доставчик - Русия, на която от години налагаш санкции заради САЩ, които сега си траят. Това се вика да паднеш на воле на Вовата

61

резултатите

преди 2 години

Управлението на Радев доведе до политическа икономическа а скоро и финансова криза като ни спрат парите и не може да плащаме по дълга. Пълна разруха и разпад на държавата.

60

Анонимен

преди 2 години

Стагфлационната спирала в действие. Колкото повече се повишават цените.толкова повече се свива потреблението. И така до безкрай.

59

Анонимен

преди 2 години

"Но за Китай никой нищо не казва" Ако не е Китай ще се върнете в байТошово време. Няма да има много стоки по магазините, а за тези които има, ще се чака с години и ще струват 10 пъти по-скъпо от сега. Така че, да благодарим на братския китайски народ за лукса в който живеем.