98

Анонимен

преди 2 години

Ти нямаш ток да се обръснеш, но смело затваряш де що има Тецове и АЕЦ, защото си басии екото. Освен това агресивно репресираш автомобилния бранш да минава и той на ток. Ама се оказа, че перките и панелките не правят достатъчно ток. Така изведнъж, Вовата Путин се оказва единственият ти спасител с неговата газчица. Само дето ти с години си му налагаш санкции и сега и той се е понаточил да те уважи изодзад и да си върне загубеното. А нашите ортаци отвъд океана си трайкат и гледат сеир. Те газ имат.

97

Стамболов

преди 2 години

До Христо ХристовЛаладжия , празна била .празнаа е само в България .Гърците даже вече са на азерска газ.Но вие умните и хубавите само знаете да ланкате с вдигнат юмрук.Празни пози и прказки.

96

до меншевик

преди 2 години

Бих гласувал единствено за Дарт Вейдър!!! -))))

95

Падаря

преди 2 години

се премества в Германия

94

Падаря

преди 2 години

Неква фалирала фирмичка за некви електро триколки щели били да инвестират...Действаща българска печиливша фирма за производство на електро бусове от Русе собственост на бизнесмена Росен Даскалов се мести в Германия .В Германия-Където заплатите в сектора са нат 10 хиляди лева!

93

Меншевик

преди 2 години

Предлагам от некъде да ни дойдат некакви меншевики да гласуваме за тях. Нема смисъл да гласуваме за болшевиките.

92

до предложение

преди 2 години

Вината не е нито в Гърбавите, нито в Бошевиките, а в Нас!!!!! Ние гласуваме за тях, ние ги избраме и ние ги делегираме с власта да ни управляват!!!!!

91

Анонимен

преди 2 години

А Бойко за 12 години защо не тури едн чypка на на Таджикистан на газопровода да точиме сега от нея ефтина таджикска газ, а? Пак гласувайте на 14ти за ГЕРБ и за Борисов!

90

F-16 Blocl-70V

преди 2 години

Ако Южен поток беше построен сега нямаше да има Северен поток 2, нямаше да има енергийна криза, нямаше да растат цените в България, а страната ни щеше да е основен енергиен играч в Европа.

89

Анонимен

преди 2 години

Имам синдром на раздразненото черво. Не мога да ям боб.

88

Стамболов

преди 2 години

Имаме траба от азерите и руснаците, Бойко щеше да ни превърне в енергиен играч.ЕС компаниите щяха да се местят в България заради евтините и стъбилни енергийни източници. Ноооо " вдигнатия юмрук" спряха всичко-пълна липса на визия ,пълна липса на развитие .Само демагогия и популизъм.Само някакви празни лозунги и разтягане на локуми ....

87

Предложение

преди 2 години

Предлагам ГЕРБ и Радев да вземат по 40% от вината, Слави 15%, и останалите 5 % вина може да се дадат на Мая или на Христо.

86

до тролчетата

преди 2 години

""""Радев управлява, затова цените хвъркат до небето.""""" ------- Тролчета, не съм Фен на Фърчилото, но не той управлява държавата! Президентската институция в Бг има представителна функция!!!! Пряката власт е в ръцете на Министър Председателят, с подкрепата на мнозинството в Парламента! Не Радев спря проекта Южен Поток и АЕЦ Белне, а Винету!!!! Не Радев се отказа да подпише дългосрочен догор за газ с РФ, а Винету!

85

Анонимен

преди 2 години

Енергийната криза няма нищо общо с ИТ компаниите.

84

Анонимен

преди 2 години

Видими резултати от управлението на кремълския агент Радев.

83

Антрополог

преди 2 години

В момента има битка за преразпределяне и влияние дори управление .Високо технологичните компании и компаниите от социалната ИТ индустрия срещу старите индустриални корпорации.Досега ИТ коорпорациите обраха каймака от пандемията ,а индустриялницте само губиха.Тази нова енергийна криза е част от битката....

82

Анонимен

преди 2 години

"ЕС закрива АЕЦовете под натиска на САЩ! Урановите ресурси на планетата ни са много малко." На вас са ви много малко, но Русия има изобилие от уранови ресурси. А газта и нефта и също са много, има най-много от всички, но намалвят. Затова изгражда енергиймата си стратегия на базата на ядрената енергетика.

81

Анонимен

преди 2 години

резултата след 12 години ГЕРБ! инфлация , взема парите тиквата и се скри

80

Анонимен

преди 2 години

Що не са си запълнили хъбове строили специално за туй както си запълниха нефтените хранилища,че тези на техните производни,иначе заплатите на всички заети в тоз сектор заедно с охранителите по фирми са си течели канализирано,като по тръба,но газ не донесли,ама на други донесли за заплати по високи изчислени на основа стокооборот ангажиран с тези дет си получавали заплатите без натрупан запас за ресурс необходим,като за пазар,че още на момента реализиран,ако има на кого от бърз скок за иновативни

79

Анонимен

преди 2 години

Ами кой е виновен бе чалгар?От както вдигна юмрука всичко тръгна надолу!И вие му се вързахте!