18

Анонимен

преди 2 години

Яжте насекоми. Съдържат протеини и всички амино-киселини. Ще ядете насекоми и синтетични химически каши вмесо плодове и месо защото няма да има селско стопанство и растителност за плодове, зеленчуци и животновъдство. Всичко ще бъде покрито със соларни панели и вятърни перки за ток, които могат да произведат едва 10% от необходимата енергия. Няма да има газ и нефт. Но ще спасим планетата.

17

Зоро Имишънов

преди 2 години

Да спасим планета. Създаването на капацитет за възобновяеми енергийни източници изисква отчуждаване на обширни територии, а такива в Европа няма. Огромни парцели земя ще трябва да бъдат отчуждени за вятърни мелници, слънчеви електроцентрали, близки предприятия, ликвидиране на населени места и евакуиране на населението. Това изисква значително намаляване на населението. Например в резултат на многократни вълни от пандемия и свързани с тях дейности, които в крайна сметка трябва да освободят територията от хората. Може да се приложи и доброволна евтаназия в името на спасяването на планетата.

16

Анонимен

преди 2 години

Франц Тимерманс, еврокомисар с половин милион евро заплата винаги носещ гейска (в цветовете на дъгата) ковид-19 маска: "Газът няма място в Европа и трябва да се изключи от списъка на енергийните източици".

15

Анонимен

преди 2 години

До По-високи цени "Повече ДДС в хазната. Да махнат и 9% за ресторантите. Нямаше ефект." - предполагам това ще им е следващия ход на некадърниците. След вдигането на тока следва вдигане на данъци и ДДС. Вместо 20% за всички ако може 25-30% да го направят. Това е мисленето на *** глави. Типично мислене на червени комунисти. Така разсипват икономиките че накрая не остава нищо. Даже и за тях самите няма.

14

Анонимен

преди 2 години

Какво ще стане когато спрат социалните помощи за *** в западния свят? Всеки да си развихри фантазията, че ме мързи да пиша сценарий за хорър филм.

13

ъъъ

преди 2 години

Радев Радев до къде ни докара А сега се криеш

12

Анонимен

преди 2 години

От боб има много газове.

11

Анонимен

преди 2 години

Може да отида и до Швеция. Тук има един настървен мигрант от Швеция който пише по цял ден и плюе по България. Братко, ще ме вземеш ли в Швеция, за да ме насилват мигрантите преди да ме изядат?

10

Анонимен

преди 2 години

Аз ще мигрирам в Австралия, сиднитУ ще ме посрещне. Заедно ще живеем в концлагера. Сидни, тук ли си? Опс, забравих, че ви спряха нета ха-ха

9

хаха Керемедчиев

преди 2 години

На пръв поглед ми се видя като Чекмеджиев и ми стана много смешно :D

8

Анонимен

преди 2 години

Яжте боб и зеле и пийте пълномаслено прясно мляко да има повече газ и да паднат цените.

7

Анонимен

преди 2 години

Всички танкери с втечнена газ пътуват към Азия, предимно Китай, където цените се по-високи.

6

По-високи цени

преди 2 години

Повече ДДС в хазната. Да махнат и 9% за ресторантите. Нямаше ефект.

5

Анонимен

преди 2 години

Помощникът на президента на САЩ по национална сигурност Джейк Съливан смята, че в Русия трябва да отговорят на потребностите на пазара за увеличаване на доставките на газ за Европа. "Ние отдавна сме загрижени, че Русия използва енергията като инструмент за принуда и политическо оръжие". Ами защо САЩ не доставят газ на Европа да неутрализират газовото оръжия на Русия?

4

Анонимен

преди 2 години

Ората са гладни и озверели.

3

ГЕРБ

преди 2 години

И да ми поставяте минуси това няма да ви отърве от безумните цени.

2

ГЕРБ

преди 2 години

Защо бе хунтата на ПУЧА Радев много гот управлява .ХАК Е НА ВСИЧКИ ПРЕВРАТАДЖИИ

1

Анонимен

преди 2 години

Раев вдигна тока. Сега ни грози криза.