118

Христо Христов

преди 2 години

До 125"Каква опорка ве , кви турци трабата си е руска до България" - ми нали и аз нова пиша бе ***: трАбата си е руска. Ама вместо директно до България, минава през Турция.

117

Христо Христов

преди 2 години

До 139Защото Зелените са страхливи лицемери. Преди 39г. противниците на АЕЦ Белене Нешка Робева, Слабаков и сие НЕ стояха на студено защитовайки идеите си.

116

кайзер созе

преди 2 години

Защо в последните 3-4 месеца не виждам никой от тъй-наречените "зелени" в медиите. Нека някой от тях да излезе и обясни сегашната ситуация и да я защити , ако може. Най-добре да е на живо пред публика.

115

Анонимен

преди 2 години

Газова и електроенергийна диверсификация и либерализация, за да могат повече старни да спекулират на пазара и да вдигат цената, да препродават и изнасят.

114

Анонимен

преди 2 години

129 Новак да си прави с ресурсите каквото иска, аз питам конкретно ЗАЩО руските агенти СПРЯХА добива на шистов и природен газ у нас??? В полза на Русия ли ? Или от грижа за " природата", която сега НЕ ПАЗИТЕ и плюете фотоволтиците? Че " възобновяемите" са шитня е ясно, обаче ЗАЩО спряхте Бг 2012-13г. да добива собствен газ и нефт, който сега го добиват РУМЪНЦИТЕ ( находищата са близки в шелфа на Ч. море) Не ви ли е срам бе двуличници изкуфяли?

113

Видимо

преди 2 години

Те с един кораб не могат да се справят, а тръгнали държавата да оправят. По цените ще ги познаете!

112

Да

преди 2 години

Някъде прочетох играта на думи Вера Су и СуВерена. И тъй като не вярвам в случайностите, това ми изглежда една зловеща ирония между лявата (разбирай глупавата) част на суверена който избра сегашната власт заедно и неспособността ѝ.

111

Анонимен

преди 2 години

Това газ диверсификацията, кат развитата димукрация , и кат светлия куманизем, бегом до хоризонта :D

110

Анонимен

преди 2 години

Голдън Зора, по мои сведения общият азерски дебит е 16 млрд куб м, от които 6 млрд куб м остават в Турция и 10 млрд куб м продължават за ЕС.

109

Анонимен

преди 2 години

До Жан Валжан - Ако не си разбрал, България е във валутен борд доста отдавна (повече от 20 години) и цената на лева към еврото е фиксирана (в началото е била фиксирана към марката). Един лев струва 1,95583 евро и няма да се промени това, докато има валутен борд. Сега прочети новините от последните 20-ина години и заповядай пак да коментираш хахаха

108

Анонимен

преди 2 години

Този либертарианец трябва да последва Каролев.

107

Анонимен

преди 2 години

"Какво по хубаво от това да може да правиш временни договори когато цените са високи" ------------------------------- За такива народът казва "Прозз, па му се такова". Търговията с ресурси, газ в това число, не е като да спекулираш на борсата с цените на кюлотите, часовниците и вратовръзките. Прозтаците си представят, че Александър Новак е по-*** от тях и ще се навие да сключи три или шестмесечен договор за доставка на газ. Да си смени безценните ресурси за свежонапечатани хартийки без покритие

106

Жан Валжан

преди 2 години

Както е тръгнало да няма 1 евро 8.50 лева.

105

Анонимен

преди 2 години

хнСЦПЦ;Л'СФ

104

Анонимен

преди 2 години

Корена на днешната енергийна сделка е самоубийствената за икономиката на ЕС зелена сделка. Заложените там драстични намаления на въглеродните квоти, принудиха бизнеса да търси алтернативи в лицето на природния газ. Налудничевия отказ от ядрената енергия и още по-налудничевото изкуствено налага на нерентабилни и изключително ненадежни енергоизточници като фотолтаици и ветрогенератори, взривиха цената на ел. енергията. За кризата днес са виновни зелени фанатици и слабоумниците в Брюксел!

103

Стамболов

преди 2 години

До Христо ХристовКаква опорка ве , кви турци трабата си е руска до България това, че минава от там не знаачи, че е турска . Само пропаганда и анти сте всичките дето не виждате по-далеч от носовете си.

102

Анонимен

преди 2 години

Левът се приравнява към еврото - 1 лев за 1 евро!!!

101

Роко2

преди 2 години

До Пешо ПешевТой Ицо Ицов газ неще иска да върти *** на колело с динамо на стойка.

100

Пешо Пешев

преди 2 години

До Христо ХристовАми да какво по хубаво от това да може да правиш временни договори когато цените са високи,но нищо не вдяваш от икономика само мрънкаш

99

Голдън Зора

преди 2 години

До СтамболовГърците не само ,че внасят ,но и препродават азерска газ.А Италянците купуват 16 милярда куб.м. ,а турците 10 милярда куб.м,от азерите годишно...