163

Анонимен

преди 2 години

Българина е едно от най-интелигентните същества на планетата. Дава 300 лв. за нещо което е безплатно. Естествения подбор ще си каже думата с времето.

162

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

ПРИ ГЕРБ --НЯМАШЕ ТАКИВА ФАЛШИВИ СЕРТИФИКАТИ....ПА ВИЕ СИ РАЗПРАВЯЙТЕ , КВОТО ЩЕТЕ...!

161

Евро-Либераст

преди 2 години

Сащ е 10 пъти по-вредна за Бг и за света, отколкото Русия. Но тем,ата е за експерименталните течности а не за историп или политика! Тука даже некъф Груйо разсъждава за ледниците :) ... само дето сибир е 2 пъти по-голям от канада

160

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

"Елита" няма да остави хората докато не ги жигосат изцяло или ............ докато хората не ги разкарат физически ! Имаме избор !

159

Анонимен

преди 2 години

Това е естествена реакция, ще има още фалшиви сертификати, докато не утихне жалката пропаганда.

158

До Карамбол

преди 2 години

Опасността е там, че като има по-голям шанс да се разболее включително и с по-тежко прекарване и хоспитализиране 1) изкривява статистиката за ефективността на ваксините 2) натоварва здравната система с "по-големият си шанс" и така ако много хора с "по-големи шансове" се озоват по едно и също време там най-вероятно ще се стигне пак до локдаун. Но това да ни е проблема в нашата държавица всичко е про-форма за сертификта и за ГТП, и годност на асансьора, и за качество на строителство.

157

Евгения

преди 2 години

НИКОГА НЯМА ДА СЕ ВАКСИНИРАМ! пишете си квото щете! грам не ме вълнува кво производство са! дръжте си ги за вас!

156

Анонимен

преди 2 години

Всъчност Сибир са блата с много ниска надморска височина. Ако наистина ледът по полюсите се разтопи и нивото на водата се вдигне с 67 метра, първо потъва нидерландия, после Сибир. Та това дето си го измислил за подходящите условия там е лъжа. Сам ли го измисли или някой агент от пасолството ти го каза?

155

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 169.....Защо не пускат руската ваксина Спутник-V.....Ваксините Спутник и Астра Зенека са едни и същи разработени съвместно от Галатая и Зенека груп! :))))))))))))))))))Чети преди да си покажеш ганювлъка!:)))))))))))))))

154

Пфуу

преди 2 години

В началото на лятото беше 100...докато се наканя, поскъпнаха.

153

Сертификатите

преди 2 години

Не са фалшиви. Истински са. Фалшива е информацията, че титулярът е ваксиниран. Отговорност трябва да носи лекарят.

152

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 169 Днес в Русия 29300 новозаразени и 968 новоумрели. Ти как прецени, че Спутник е добра ваксина? Но по принцип съм ЗА - нека има избор. По предварителни списъци и заявка да им се осигури на желаещите руска ваксина.

151

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 168 Очен харашо. Нашите русофили кога заминавате за новите градове на сибир?

150

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 168....Много "ЩЕ" имаш в писанията! Бъдещето продължително време е символ на ганюгите било то от България или СССР! :))))))))))))) ..Преди това обаче би трябвало да изтрезнеят!:))))))))

149

Луди

преди 2 години

Умират 70-80 годишни те седнали да пеят мантрата сертификатите са фалшиви за какво са им фалшиви на тези баби и дядовци хептен за *** ни взеха

148

Анонимен

преди 2 години

Защо не пускат руската ваксина Спутник-V, която се оказа най-ефикасна и без странични ефекти. Ами инжектират хората с безполезни препарати съдържащи тъкани от абортирани човешки клетки!

147

Анонимен

преди 2 години

В Сибир ще се модернизират съществуващите, но на първо място ще се строят нови градове в удобни природно-климатични зони, градове от съвременен тип и логика на разполагане, чието развитие ще се свърже с природните ресурси. Това ще бъдат градове с най-модерна архитектура, с развита инфраструктура и наука, образование и здравеопазване, удобни градове, привлекателни и интересни за живот най-вече за младежта. Тези градове на народната империя ще станат места на сглобяване на Руския свят.

146

Анонимен

преди 2 години

А Кристалинка колко взема?

145

Германец

преди 2 години

Таня, напиши ги тез неща в блог. Имаш дарба :)

144

абортирана тъкан

преди 2 години

Въпрос: Ваксините за ковид 19 съдържат ли клетки от абортирани ембриони. Отговор от медицинския експерт и практикуващ католик James Lawler: Не, ваксините срещу ковид 19 не съдържат тъкан от абортирани ембриони. Vanessa Gelman, Pfizers senior director - "искаме да избегнем информацията за абортирани клетки, вредата от изтичане на такава информация ще бъде по голяма от ползата от ваксините".