143

Краси

преди 2 години

Всички народи имат прости и неуки хора.Но,в РБ процентът им е най-висок.Затова и сме начело във всички лоши класации.Най-бедни,най-болни,най-голяма смъртност,най-голяма корупция,най-лошо качество на живот,най-много комунисти-слуги на въшливите мужици !

142

Пука ми

преди 2 години

Че ще заразя някой. Най-много да прихване малко от моя ум и духовна красота.

141

Анонимен

преди 2 години

До 161: Не трябва да бъдат съдени. Трябва да застанат до румънската стена. Кефът от възмездието ще е по- голям.

140

Анонимен

преди 2 години

Всички комисари в Брюксел начело Урсула трябва да бъдат съдени за измамата с препаратите с които насилствено инжектират хората. Тези препарати се оказаха без никакъе ефект, без никаква полза. Похарчиха за тях десетки милиарди от парите на данъкоплатците.

139

Анонимен

преди 2 години

Фалшива пандемия заслужава фалшив сертификат. Точно тези с фалшивите сертификати обаче ни натискат да се набодем срещу часовник. Пародия!!!!

138

Анонимен

преди 2 години

Дойче Микровеле прави разследване в България, а не гледа, че в Дойчланд всеки втори лечен лекар прави фалшиви сертификати за 150-200ойро. При турските лекари няма да коментирам. Но нали трябва да се му се набие в гравата на българина, че е най-зле във всичко

137

Анонимен

преди 2 години

Само не разбрах за чий ми е сертификат, било то истински или фалшив?

136

Вие наричате нас

преди 2 години

***, че не сме се ваксинирали. Безплатен обяд няма. Ако имате дори елементарна мозъчна активност ще се замислите за всички сектори от живота ви. Държавата кога е помагала за развитието на някой от тях? Помагат на думи преди избори, точно както сега. Избраха служебно правителство, то излезна с план за действие при определени заболели, хората са спокойни, че някой мисли за общото здраве. Не се направи коалиция, сега има нови избори, а те не си изпълняват плана? Можете ли да отговорите защо?

135

SHEFA

преди 2 години

УДАРИ НИ ПАНДЕМИЯ-КОВИД!-УВЕЛИЧАВАТ ЦЕНИТЕ ТОК-ПАРНО-ВОДА.ХРАНИТЕЛНИТЕ ПРОДУКТИ И ТНТ.-И ПА ЧЕ ОЦЕЛЕЕМЕ НА ПУК НА ТЪ.ПАНА.РИТЕ П.РОС.ТИ.-АЕ ИСКАМ ДА ГИ ВИДА ДОКАДЕ ЩЕ СТИГНАТ.-Я ЗНАМ ЩО ЧЕ СТАНЕ.

134

Анонимен

преди 2 години

Търсят под вола теле да докажат, че ваксините работят.

133

Таня

преди 2 години

После се замислих за горките западняци. Чета, че те имали 70-80-90% ваксинирани. Проверявам в компутера и разбирам, че те имамбаялдъ нямат, следователно нямат какво да крият и не се притесняват. Очевидно е, че искат да окрадат нашето и да си го произвеждат те. Обаче аз няма са дам. С комшийката кака Стояна ще правим протест на мегданя, само да мине погребението на нейния ***. Завалията от настинка умря. Тъй каза как' Стояна

132

стефчо

преди 2 години

Просто семе сме,за нищо не ставаме. Няма да ни бъде като народ и нация..уви!

131

Анонимен

преди 2 години

Дрън- дрън та пляс, ако лекаря го направи както трябва, няма как да се разбере че сертификата е фалшив.

130

Анонимен

преди 2 години

Супер ваксина! Хората плащат пари, за да не се ваксинират! Това говори достатъчно колко е добра ваксината. Къде сте видели хората да си плащат, за да не получат нещо, което е безплатно ако това нещо е супер?

129

11

преди 2 години

До Анонимен 143 ---- Не само с две ръце, ами и с моя Швепс.

128

aa

преди 2 години

преди две седмици напръскаха софия яко, и маскаджии и ваксиновци всички ще го отнесете.

127

До Таня

преди 2 години

Аз не се ваксинирам, защото като после ме следят, ще виждат, че по цял ден си драпам чатала. И ако решат на сила да ме накарат да ходя на работа, тогава кой ще носи отговорност, а? Къде е държавата, затова ли подписваме съгласие, че никой не носи отговорност?

126

11

преди 2 години

Не знам колко имат, ама знам, че ако стане задължително за кръчми, 50% от ваксините ще са в мивката.

125

Таня

преди 2 години

И кат се примирих, че сатанистите ще откраднат имамбаялдъто на мама, дето го знае от баба, дето го знае от оня от Чипровци и си викам, че то туй малкото зло. Ам ако решат да ни изключат и ако вече не можем да плащаме данъци, да се бъхтим за 600лв и да им купуваме вносните стоки, аджаба те няма ли да почват да обедняват? И тогиз пак ми просветна - че те затова ми крадат имамбаялдъти бре - да има какво да ядат кат затрият всички. Разбрах защо е пландемията.

124

Анонимен

преди 2 години

С две ръце подкрепям фалшивите сертификати!