183

ПО-ЦИНИЧЕН

преди 2 години

Антиваксърите са като племенните народи...суеверие и страх от неизвестното, защото са прости и неуки. Оказа се че броят им в БГ е значителен, може би най-много като процент от населението в световен мащаб ! Най-фрапантното е, че си мислят че някой иска да ги следи и се интересува от техния жалък нелеп животец....

182

Хаха

преди 2 години

До ВАКСИНИРАЙ СЕЯ разкажи сега с по-спокоен тон как точно смяташ да си опазиш децата и родителите. Не пропускай, моля, факта, че ваксинираните боледуват и заразяват, а безценната игла пази единствено (до някаква степен) техния собствен 3aднuk.

181

В.

преди 2 години

На крива ваксина и е виновна .....

180

ЦИНИК

преди 2 години

Кадя моа си изкарам фашлиф сертификат ,че уж съм ваксан ? Триста леаа кво са ?

179

Анонимен

преди 2 години

До Спутник-V 194...Нали Астра зенека и руската ваксина са били едни същи? Защо от Астра зенека хората умират, а от руската Спутник-V не умират......Има починали и от Спътника, кой е казал че няма! Милиарди са ваксинираните с ваксините на Астра и Спътник, починалите се броят на пръсти!:

178

ММ

преди 2 години

Защо да плащаш ако искаш сертификат?Намираш си човек, тези пред центъра за кръводаряване сигурно го предлагат в Пирогов си попълваш формуляра и ти биятваксината никой не ти проверя л.к., един пациент може да мине с колкото си иска чужди л.к..

177

Киро Х

преди 2 години

Ако не беше ваксинационния тероризъм и насилственото ваксиниране, нямаше да има и фалшиви сертификати, а и нивото на ваксинация щеше да е доста по-високо! Гаранция! Ако блеещите още си мислят, че сатанинския елит ги натиска да се оваксат защото много ги обича им му пука за тях, много се лъжат! Но, поне са си спокойни, след третата игла едно добри хорица ще им подсигурят и 4-та игла. Напълно безплатно!

176

Ха, ха,ха, СМЕХ

преди 2 години

ВАКСИНИРАЙТЕ СЕ ,БЕ СЪС СПУТНИК-5....НИЕ ОТ АНТИКОМУНИСТИЧИСКИЯ СЪЮЗ , ОТКОГА ЧАКАМЕ ТОВА...! ТОВА Е НАЙ-ДОБРОТО РЕШЕНИЕ ЗА ЦЕЛА БЪЛГАРИЯ!ЕСТЕСТВЕНИЯ ПОДБОР ЩЕ РЕШИ ВСИЧКИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ!

175

Анонимен

преди 2 години

Иде бустерката за съвестно набодените тъпчовци.....Ше има 3то, 4то и 5то бодене, за меден, сребърен и златен сертификат. С часовник, таблет, и екскурзия то набодена над 70% дестинация. Следвани от платинен и диамантен за най отдадените. Преди бореха пиратките по Славейков, ся ше борят сретификатите..... в същото време банда мерзавци морят българския народ, почти век, като се пребоядисват според съюза, на който слугуват

174

...

преди 2 години

Антиваксърите нямат нужда от ваксиниране.На тях е необходимо да се инжектира мозък в *** глави...

173

Анонимен

преди 2 години

И какво сертифицира тоя сертификат - че си склонил глава. Оваксания също се разболява и също може да заразява и също може да умре. И ако не му ъпдейтнат ваксата на всеки 6 месеца няма сертификат. Едва ли не целия ни живот да зависи от проклетия сертификат.

172

До програмист

преди 2 години

Тъкмо мислех да напиша същото.

171

Спутник-V

преди 2 години

В Англяи вчера 40 хил заразени, в Русия - 30 хил, при това Русия е с два пъту повече население.

170

Спутник-V

преди 2 години

Нали Астра зенека и руската ваксина са били едни същи? Защо от Астра зенека хората умират, а от руската Спутник-V не умират.

169

Анонимен

преди 2 години

Ще си го влачим още години този ковид. Никой не плаща за нещо безплатно а за това да му се издаде фалшив документ. Колко струва едно разрешителното за строеж в защитена зона - пъти повече от такова в урбанизирана. Аз се ваксинирах не заради сертификат, а затова, че мисля че това е начина да се справим. Лошото е, че хората които са ваксинирани наистина няма да им се признават сертификатите и пак трябва да плащат за тестове при пътуване.

168

Анонимен

преди 2 години

О, не, мерси, предпочитам да разчитам на естествения имунитет. Големите букви почти ме накараха да запазя час за бодеж

167

ВАКСИНИРАЙ СЕ

преди 2 години

До Евгения УМИРАХ ОТ СТРАХ И КОГАТО МОИ БЛИЗКИ СЕ ОКАЗАХА В ИНТЕНЗИВНОТО С ДОКАЗАН КОВИД НА КИСЛОРОД И НИСКА САТУРАЦИЯ, КОЕТО НЕЗАБАВНО МЕ ИЗСТРЕЛЯ В ДКЦ то и си поставих ВАКСИНА НА ПФАЙЗЕР- НЕ УСЕТИХ НИЩО,НЕ МЕ БОЛЯ НИКЪДЕ, НЕ МИ ИЗЛЕЗЕ ТРЕТИ КРАК, РЪКА, ИЛИ ОКО НЕ СЪМ ЧИПИРАНА- СЕГА ЧАКАМ ЗА ВТОРА ДОЗА- ВАКСИНИРАЙТЕ СЕ И БЪДЕТЕ ОТГОВОРНИ КЪМ ДЕЦАТА СИ И ВЪЗРАСТНИТЕ СИ РОДИТЕЛИ- ИМАМЕ НАЙ МНОГО ПОЧИНАЛИ. ВАКСИНИРАЙ СЕ И СЕ ПАЗИ!

166

Анонимен

преди 2 години

Кой си плаща за сертификат?Тоя къде не го бърка сметката за парно и за тока.

165

до 185

преди 2 години

Той вече си я казва - такива като теб, които вярват на партии и правителства :D

164

В Русия

преди 2 години

Само 2% от новозаразените са ваксинирани. Не е регистриран нито един случай на тромбоза след ваксиниране със Спътник.