223

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираният умрял, най-здравият умрял на света!!! Нещо подобно бяха лозунгите през комунизма:"Съветският болен, най-здравият болен на света!" Комунизмът не си е отишъл. Той е в главите на много хора.

222

Анонимен

преди 2 години

Не са фалшиви новини, аз лично познавам трима с фалшив сертификат. Аз се ваксинирах с Пфайзер и пак ще го направя. Нищо не ми стана, но дори да дава минимален шанс да го изкараш леко и да не стигаш до болница за мен е успокоение. Много сме арогантни българите, все знаем по-добре и сме безсмъртни и е само грип. До момента, в който не стигне някой до болница и не го прецакат некадърните ни мързеливи лекари

221

Личен избор

преди 2 години

Аз лично се ваксинирах, но твърдо подкрепям правото на избор. Ваксини трябва да има и който реши да си слага да заповяда, но целият този натиск изглежда, че има обратен ефект.

220

Анонимен

преди 2 години

Ваксърите са проклятие за всяко общество!

219

Анонимен

преди 2 години

Ваксинация- всеки месец! Яко бустер ваксини. Само така ще умрете здрав, а не болен!

218

Истина

преди 2 години

С тоя министър на здравеопазване , който не ев час какво се случва и изпълнява нарежданията на Радев какво може да се случи

217

Анонимен

преди 2 години

Издаване на фалшив сертификат за ваканция е корупция - даваш подкуп и без да ти бият ваксина ти дават документ, че си ваксиниран. Тук питам Радев, Рашков и служебния кабинет как се борят с тази корупция??? Или промяната е подмяната?

216

Анонимен

преди 2 години

Бай *** пак се прави на тарикат. Пак разбира най-много и ще излъже тези от Западна Европа. Ама Бай *** пак е последен. И на ваксиниране е последен и на заплата е последен. Който и да управлява, Бай *** няма да забогатее, защото си е ***. И всеки път ще идват нови и нови управляващи, ще го лъжат и той ще им вярва. Те пак ще крадат, а *** пак ще е беден, но пък ще е горд, че е прецакал западняците. Те нали са по-простички милите.

215

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 233 Ваксинираните умират по-малко. Обяснявам: един умрял ваксиниран е по-малко умрял от един умрял неваксиниран... Горе-долу така го обясняват експертите.

214

Анонимен

преди 2 години

И колко опасни са тези сертификати? Колкото фалшивите ТЕЛК-ове или колкото фалшив пропуск за паркинг?

213

Анонимен

преди 2 години

в*

212

Анонимен

преди 2 години

Българинът все се чуди как да изхитрува и затова все си ходи с магарешки ан*** :))))

211

Анонимен

преди 2 години

това ли да е приоритета на правителството точно сега - да гони фалшивите сертификати. браво бе гербери, много сте умни.

210

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 235- Да бе да. Както преди за пътуваш по чужбина си имамаше и легален начин. Подаваш молба до партийната организация за партийно решение, като се вричаш за вярност в Партията. Навеждаш се и клякаш смирено. И ако мине- мине. Иначе те стрелят на границата. Законно.

209

Ха!!!!!

преди 2 години

До Анонимен 232- A тези дето ги пишат починали от ковид, да се забрани да бъдат проверявани. Нали? И какво се чудят и упрекват че хората се опитват да избегнат тиранията им. Хората се борят за свобода нормален живот. Едно време такива ги застрелваха по границите.

208

Анонимен

преди 2 години

Те затова европейците предпочитат африканци пред българи. Няма такава напаст. Като не искате ваксини, има тестове. Докога ще пренасяте навсякъде корупцията си???? После защо така било. Защото сте прозди!

207

Хемус

преди 2 години

Те и ваксините са фалшиви!Правят мангизи от физиологичен разтвор!

206

Анонимен

преди 2 години

Май трябва всички, които се водят ваксинирани, но влизат в болница, да бъдат проверявани дали сертификата им не е фалшив.

205

Анонимен

преди 2 години

Антиваксите, веганите и пеерасите са най-голямото проклятие на всяко общество.

204

SS

преди 2 години

Виц: Един си изкарал фалшив сертификат за да може да пътува. След 2 год го дали под съд за фалшификация на документ ! Той попитал .Е как разбрахте ,че е фалшив ? Е как. С тая ваксина до две год. щеше да си мъртав,щом си жив и здрав значи сертификата е фалшив.Честито на всички ваксинирани !!!!?