203

Анонимен

преди 2 години

Антиваксите ша опаткат здравната система, ша опаткат и икономиката. Това и ний трябва да изстрадаме и да ги изтърпим л.uгльoвцuтe!

202

Анонимен

преди 2 години

Антиваксите ша опаткат здравната система, ша опаткат и икономиката. Това и ний трябва да изстрадаме и да ги изтърпи л.uгльoвцuтe!

201

Анонимен

преди 2 години

Обявете затвор от 10 години за лекар издал фалшив сертификат и всичко ще приключи.

200

Анонимен

преди 2 години

Нямам против правото на личен избор на всеки да избере да се ваксинира или не. Ако си избрал да не го правиш не си купувай сертификат за да лъжеш и да заобикаляш правилата ами си плащай за тестове всеки път. Това е България за съжаление - всеки е тарикат.

199

ььь до 221

преди 2 години

Толкова ли няма букви в азбуката, бе промитак? ОК, отстъпвам ти ъ-то. Вече съм ь.Сега, по темата. На този етап, и то ако разчитаме на официалната информация, само след 5-6 месеца няма никаква разлика между реално ваксиниран и ваксиниран срещу 300 лв.

198

Анонимен

преди 2 години

Като е обществена тайна що няма докторчета в затвора

197

Аз съм другият...

преди 2 години

До АМИ ДРУГИТЕ, А?Просто си живял(а) само на ограничена територия намираща се на дъното на всички класации и не знаеш нищо за ДРУГИТЕ.

196

Анонимен

преди 2 години

Цитат: До средата на май, когато още управляваше правителството на Бойко Борисов, бяха поставени близо 1,3 милиона дози, а в месеците до днес, което е приблизително същият период, не са повече - удвоиха се до 2 570 248....И истината. По времето на управлението на Бойко Борисов бяха поставени 999239 дози ваксини, а до вчера са 2585560 дози, т.е. след Бойко Борисов са поставени 1586321 дози или с 60% повече дози са поставени след Бойко Борисов.

195

ъъъ

преди 2 години

Оставете ги антиваксърите да поизмрат сами и се решава проблемът. То малко дете да беше, щеше в един момент след много тръшкане да стопли. Тук шанс няма, така че - природата да си ги чисти.

194

Селджан Тарикатоглу

преди 2 години

Записвайте на тилифоня как отваря ампулата, как ви набива инжекцията, без прекъсвания на видьото.

193

ЮДЕЙСКАТА "ВАКС

преди 2 години

ОТРОВА "ВАКСИНА" НА ДЕЦАТА СИ НЯМА ДА СЛОЖА!!!!

192

Този

преди 2 години

тип сертификати не са фалшиви, тъй като се издадени по надлежния ред като са налични в системата за регистрация...по-скоро трябва да се нарекат "празни...

191

Анонимен

преди 2 години

До vlady"За човек под 40 без хронични заболявания е по-добре да преболедува - рискът е много по-малък"Колко пъти е по-малък?

190

Анонимен

преди 2 години

Около 50% от сертификатите са фалшиви ...

189

Закривай...

преди 2 години

Когато обикновенни гашници, квартални кибици и най-обикновенни зомбирани фейсъри се изказват висококомпетентно за вирусология, тази държава я считайте за загубена....

188

АМИ ДРУГИТЕ, А?

преди 2 години

А защо трябва да приемаме сляпо, че резултатите от ваксинацията в останалите страни от ЕС са верни? А? Само ние в БГ-то ли сме единствените татикати? А? НЕ, НЕ СМЕ!!! НО НЕ СМЕ ЕДИННИ, КАКТО СА ДРУГИ И ИМАМЕ СКЛОННОСТ ДА БЪДЕМ ПРЕДАТЕЛИ И РОДООТСТЪПНИЦИ. - - - Инак, доколкото знам при личните лекари има и представители на РЗИ, така че там трудно може да се направи фалшификация. Освен това лично познавам твърде много РЕАЛНО ваксинирани - за съжаление вече и починали сред тях има от Ковод..

187

vlady

преди 2 години

Първо да предложат нормална ваксина, съдържаща цялата обвивка на вируса за изграждане на пълноценен имунитет и минала пълни изпитания с цел минимум странични ефекти, а не скалъпените набързо недоразумения. За човек под 40 без хронични заболявания е по-добре да преболедува - рискът е много по-малък отколкото от недодяланите подобия на ваксини или да купи фалшив сертификат. Ако предложат нормални ваксини фалшификатите ще намалеят рязко.

186

До 209

преди 2 години

Проблема е че такива като теб антиваксъри искат да си налагат мнението над мнозинството. Не съм чул някой ваксиниран да си налага мнението....

185

:)

преди 2 години

Дори корабокрушенци не искат да слязат на тази територия...член съм на малък, но много *** народ...

184

Анонимен

преди 2 години

Който желае да се ваксинират,е свободен,нека го направи,но да бъде така добър да не налага своите решения на другите.Всеки разполага със мнение по въпроси,които касаят здравето и живота му.Не решавай вместо мен какво да правя, имам право на избор имам права по Конституция ,не ме интересува какво правят в другите страни Кога ще стигнем техният жизнен стандарт?Колко години сме членове на ЕС,Кое ни е европейското? Колко заеми, какво заробване..ще ги плащат внуците ни,ако се родят в България.И.д.и.о