95

Анонимен

преди 2 години

По времето на НДСВ ядохме баххура от такива татини синчета, пратени с много пари на запад в престижни американски и европейски университети. Върнаха се тук за да разграбят държавтата. Сега пак такива Харвардски *** се опитват да завземат властта с този проект "Промяната продължава"

94

Демократ

преди 2 години

При комунизма нямаше свобода и пpocтитутки, а при демокрацията имаме свобода да бегаме на запад да миеме улиците и да пpocтитуираме.

93

Демократ

преди 2 години

При комунизма нямаше тоалетна хартия и банани а при демокрацията имаме тоалетна хартия и банани и западни стоки в магазините като корекоми.

92

Българин

преди 2 години

До някой - "Политиците управляват държавната политика така, че да дават инициатива на такива като тебе да променят нещо. И тогава може да получиш по-голяма заплата." - Това е прекрасно. Великолепно. Аз съм във възхищение от демокрацията. Малък въпрос само - какво е по-точно това "нещо" което мога да променям при демокрацията за да получавам голяма заплата?

91

Байтошо

преди 2 години

До 90. Тази стара червена плоча колко време ще я дрънкате? То и кошари нямаше при комунизма, нали? И *** нямаше. Ами защото нямаше свобода бе, църввул, и милицията ги гонене и прибираме такива. Да ва евва в зомбираните ***.

90

Демократ

преди 2 години

Здравейте приятели демократи. Иска да напревя следното демократично предложение. Прелдожение: предлагам да ни дойдат едни политици които да ни дадат инициативата н нас ние да променяме нещо. Хайде приятели демократи, споделете тук във форума, какво мислите за моето демократично предложение.

89

реалист

преди 2 години

Няма да е лошо поне за през зимата да се върне ГЕРБ,за да може страната малко да се стабилизира,защото в момента е страшно и обедняваме с ужасни темпове

88

Гербер

преди 2 години

До променител. Хе-хе, ще му отвеят топките с уста, ей тва ще отвеят.

87

Анонимен

преди 2 години

До някой - при комунизма пенсионерите не ровеха в кофите за огризки от храна.

86

Анонимен

преди 2 години

Цените ще растат. Народът ще обеднява. Без значените кой ще управлява.

85

Реалист

преди 2 години

ГЕРБ ОТНОВО е първа политическа сила - ФАКТ.

84

някой

преди 2 години

До: номер 74 (Българин) Твоят начин на мислене е следствие инерцията от комунизма (и чл.1 в Живковата Конституция за ръководната роля на БКП). Затова захапваш като шapaн всяка въдичка която ти пуснат! Политиците да ни дигнат заплатите? Политици заплати не дигат. Политиците управляват държавната политика така, че да дават инициатива на такива като тебе да променят нещо. И тогава може да получиш по-голяма заплата.

83

Българин

преди 2 години

Ние българите искаме промяна. Долу ГЕРБ!

82

Изнервен

преди 2 години

Този червен *** или нищо не познава или прави поръчкови изявления. "Галошш интернешънъл".

81

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ е политически труп - факт!

80

Лъжите продължават

преди 2 години

Когато стане напечено, *** пускат Първансимеоновската агенцийка да изманипулира наивния български народец. Сега понеже видяха "дебелия", който идва за тях на предстоящите избори, започнаха с лъжите, които да се самомобилизират пред урните. А истината е една и тя е: Подръжката за миналогодишните метежници е около 30 % от избирателите с тенденция за намаляване. Каквито и врътки да прави Фигуранта със създаването на разни нови проекти, то те само се преливат от една партия в друга.

79

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен..........Гласувам за ГЕРБ......Абе и аз, но с омерзение - на принципите на изключването и по-малкото зло.

78

Променител

преди 2 години

Кирил и Асен ще отвеят ГЕРБ като куцо пиле домат!

77

Анонимен

преди 2 години

Так е Българин! Но не и правителство пак от ГЕРБ! Приключихме с Борисов отдавна!-:)))

76

отровна гад

преди 2 години

Бойко Борисов ще спечели и предсрочните, и президентските избори, а Румен Радев ще отлети за Дубай! Корнелия Нинова ще се самообеси, Мая Манолова ще я вкарат в лудницата, Христо Иванов ще стане дюрекс на Бойко Борисов, Слави Трифонов ще си прекръсти телевизията на 8/7, канадските харвардчета ще духнат в Северна Македония да си търсят нови балъци, отровното трио ще го изяде един четворен!