135

ДЕЛО НА БКП-ДС

преди 2 години

ДА СИ ПРЕБРОЯТ КОМУНИСТИТЕ!

134

КЛОПКАТА

преди 2 години

КОЛКО ВОЙСКА ЗА НАТО ДА МОБИЛИЗИРАТ! ГЕНЕРАЛИТЕ И ОФИЦЕРИТЕ СА БЕЗ АРМИЯ!

133

ПРЕБРОЯВАНЕ Е КЛОПКА

преди 2 години

КРАЙНАТА ЦЕЛ Е КОЛКО ДАНЪЦИ ДА ИЗМИСЛЯТ И НИ ОДЕРАТ КОЖИТЕ!ЗАДНИ МИСЛИ КОЛКОТО ИСКАШ

132

ГАЛЪП ЛИ!

преди 2 години

Човек трябва да е комунист в червата и нег.рамотник за да повярва на Галъп, където вилнеят червените ментори Първан Симеонов, Кънчо Стойчев, Кольо Колев е Андрей Райчев. И да съставят правителство селските метежници на Радев, нищо не може да спаси руските шпиони в България, защото наближава Нов световен ред, който ще ги помете в небитието завинаги, а Европейска България ще продължи да бъде част от Свободния свят.

131

Георги Ковачев

преди 2 години

Дo 139: за съжаление съм съвсем с ума си. Но нека все пак да разгледаме партиите от последния парламент. ИТН - честно казано, имах големи надежди за тях. Но! Започнаха да се държат като банкянския Тиквун. Опитаха се да изнудват останалите партии, не им се получи и казаха "няма пък да си играем с вас".Партията на Мая Манолова - в общи линии линии люспа от БСП. Бледо подобие на АБВ на Първанов.ДБ - опит за имитация на едновремешното СДС от 90-те.Необходимо ли е да обсъждаме другите три?

130

до Георги Ковачев

преди 2 години

Ти си се побъркал бе човек. Сериозно! Нямаш пари в банката и не ти пука че ще я изпразнят БСП ли? Че те само с това се занимават. Когато отидат на *** заедно с бкп2=герб само тогава ще тръгнем напред. 100 г БСП = 100 години робство и мизерия.

129

Няма шанс

преди 2 години

Хаасан иска ГЕРБ + ДПС щото те казват за кой да гласуваме. Другите ги неискаме.

128

тато

преди 2 години

Да се въведе 15% бариера за влизане в Народното събрание! Останалото е само разпиляване на енергия и преливане от пусто в празно! Видя се в 45 и 46 НС как дребните партии и коалиции, освен да пречат, нищо конструктивно не можа да се наложи. При тази граница ще има 3 до 4 парламентарни групи и съставянето на правителство ще е далеч по-леко.

127

Георги Ковачев

преди 2 години

Абе не знам за тези протестърски партии - първия път се изложиха, втория път се оплескаха само защото не умеят да играят заедно. Почти ме изкушават да гласувам за БСП - те поне са една идея по-малко зло от ГРОБ, но поне си го познаваме.

126

Анонимен

преди 2 години

Че те и в предните парламенти имаха мнозинство с комунистите. Този Първан е много неориентиран - доскоро показваше симпатия и величаеше ИНТ, а те разбира се се оказаха абсолютни профани.

125

Анонимен

преди 2 години

Не няма шанс. Комунистите ще бъдат изметени за винаги от България.

124

АРКАДАШ....

преди 2 години

До Турчин...кога ще се върнете?

123

гяур

преди 2 години

До Турчин----затова българин аскер не е служил в турската армия? Нямали са доверие

122

ЛЕВСКИ- крадеца

преди 2 години

До Турчин......ненапразна Левски са го обесили за кражби и рекет а ние го считаме за национален герой! - крадец и убиец!

121

характерна черта

преди 2 години

До Турчин------.....................................................................ХАРАКТЕРНА ЧЕРТА НА ВСЕКИ БЪЛГАРИН Е ДА КРАДЕ!!!!!!!!!!!!!!!

120

Турчин

преди 2 години

Българите са недъгави и не могат да управляват държава.Генетически те,нямат закваската и отговорността да ръководят държава.Поради тази причина живеят в психически,морален и духовен упадък.II. Българско царство е изградено от кумани-авари-днес така наречените Помаци.Третото българско царство е на австрийските родове.Къде са българите Няма ги.Българинът мисли държавното за чуждо и краде на поразия.Никога няма да успеят да постигнат политически и икономически подем-защото кражбата е начин на живот

119

Константин Иречек

преди 2 години

ВСИЧКИ БЪЛГАРИ СА БИВШИ, НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ УПРАВНИЦИ.....

118

Народе!!!

преди 2 години

Един Бог-една вяра-един цар-едно отечество!Забравете що е Партия и демокрация!Навсякъде ви лъжат и обещават докато вземат властта и ви забравят. Не им вярвайте.ВЯРВАЙТЕ САМО НА БОГА-ТВОРЕЦА НА СВЕТА, И САМО НА НЕГОВАТА ПРАВДА И ЗАКОНИ

117

Анонимен

преди 2 години

До Тоя от Галъп О Кирчо и Асанчо много са подготвени Единият лъже,другият краде

116

Анонимен

преди 2 години

До ОСТАВКА Какво беше това "ИТН"? Има Такива Недоносчета.....