55

Анонимен

преди 2 години

На сестра Галева палатките още стоят пред съдебната палата, сигурно ще се настани пак в тях като не влезе в парламента.

54

Анонимен

преди 2 години

ТУРСКИ ПОТОК, СПИРАНЕ НА ВЕЦОВЕТЕ СЪС ЗАПОВЕД НА ББ, 11 МЛДР ЗАЕМ. ПОМПАЩ ИНФЛАЦИЯТА, РАЗДАВАНЕ И ТО В КРИЗА НА ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ. СКЛЮЧЕНИ НЕОБЕЗПЕЧЕНИ ФИНАНСОВО ДОГОВОРИ ЗА СТРОЕЖИ НА А МГИСТРАЛИ...И ДАЖЕ НАГЛЕЯТ ТУЛУ ПИТЕ ДА СИ ПРИЗНАВАТ ТУК... РАШКОВ, УСЕТИ СЕ БЕ! ПОГВАЙ ГИ ПО ЗАТВОРИТЕ ТИЯ ЗА ДЪРЖАВЕН САБОТАЖ!

53

Българин

преди 2 години

Трябва ни правителство което да ни освободи от прегръдката на комунизма и да ни въведе един як капитализъм да живееме като капиталисти както е на запад при демокрацията в материално богатство и да се разхождаме със щастливи лица в мола да си купуваме красиви западни стоки!

52

ЧЕРВЕНИТЕ ОТРЕПКИ ЛИ

преди 2 години

И ЩЕ МЕ УПРАВЛЯВАТ МАФИОТИТЕ ГАЛЕВА ПИНОКИО, ХАДЖИТУ С ПРАШКИТЕ, СМЪРХОЛЯН, ОНЯ С КОВЧЕЗИТЕ, ДРУГИЯ С ИЗЦЪКЛЕНИТЕ ОЧИ, ПИКАЕЩИЯТ ВЪВ ФОНТАНИ, ТОШИТУ, ДРУГИЯ С МАГИСТРАЛКАТА И ЛИМБАТА И ЧЕРЕПА НА ПРЪСТЧЕТО- ЕХА- КАКВА ДРУЖИНКА СЛАВНА- ИЗТЪРГАХА ГЕНЕРАЛ А ДЪЖДОВЕТЕ ДОВЛЯКАХА ФЕКАЛИИТЕ НА ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЧНА МАФИЯ- *** КРАДЛИВИ.

51

Кратък шанс

преди 2 години

Черкезинът и метежниците му могат и да съставят правителство, но то ще просъществува за много кратък период от време и не заради бунтове на политически нег.рамотното население, а защото много скоро Новият световен ред ще разтури всички комунистически тумори в България.

50

опетков

преди 2 години

До Анонимен Тошко ще го дръпнат назад, че много поразии направи с "поразяващата си уста" за ИТН. Може да се каже, че 90% от спада им се дължи на него. Не че ми е жал. Добре е, че навреме показаха истинското си лице.

49

Долу маските

преди 2 години

Трябват ми министри, които да МАХНАТ маските за Българи, като влезеш в МАГАЗИНИ... НЕ ми трябват някакви гладници, да седнат на мястото на *** Борисов или на мястото на СЛужебните министри- мошеници, за да КРАДАТ и да носят маски, като някакви Роби в Харема на араби- ислямисти !!!А в същото време тия пускаха някакви м.а.йм.уняци да обикалят по градовете и стадионите, спортни зали, БЕЗ маски и да ни ЗАРАЗЯВАТ.

48

Търговец

преди 2 години

Моля, полегналите на сестра Галева, имам за продаване палатки. Ще ви ги дам с намаление - да имате къде да спите като няма да сте в Парламента. Имам и 2 тона вазелин за Кокорчо и Киро-Язовиро.

47

Мнозинство?

преди 2 години

Вярно ли ви харесва това което се случва в държавта? Хъм може тогава да ги виждам сбъркано нещата и червената олигархия да се окаже че добра за България и за българския народ. Де да знаеш.

46

Mitaka

преди 2 години

Абсолютно същите шансове имаше вече два пъти тази година и видяхме резултата.Слави в коалиции не участва - може единствено сам.ДБ и БСП няма как да участват в едно правителство и то да е стабилно, ще се скарат на втората седмица.Единственото стабилно правителство, което може да свърши работа е Герб и ПП. Другите са лаладжии, скандалжии и сеирджии.

45

Пурко

преди 2 години

Българите имат къса памет и трябва периодично да им се припомня как се живееше при Луканов и Жан Виденов. Ех какви времена бяха. Тънеш в разкош и ти идва да се гръмнеш от кеф. Скоро ще можем да кажем, че и ония времена са били по-добри от Каунските.

44

Мъдрец

преди 2 години

Така става когато една мъ.р.ша стане президент , а около него са ченгесарите на ДС ! Започна отново тъжната съдба на суверена и отчайващото опростачване ще ни докара национална катастрофа!

43

САМО питаме...

преди 2 години

КВО ШЕ ПАЛИМЕ У СТУДА-ЗИМАТА....МС или ПРЕЗИДЕНСТВОТО....??!!

42

Анонимен

преди 2 години

много с те силни,сте тука ту лупите... ама ще видим на 14.11...аз пък гласувам за Киро!

41

ВАЖНОТО Е...

преди 2 години

...ЧЕ ПАК ШЕ ИМА "РАДЕВА ЗИМА"...КАТО ВИДЕНОВАТА...!

40

Анонимен

преди 2 години

Ако гласувам за мутрите на МаяМа, Татяна Дончева колко К ще ми предложи . . .

39

ШАНС ИМА БЕ...

преди 2 години

...мизата се вдига на 1000-К... ама за нас с гайдите--СРЕДЕН ПРАСТ...

38

Калеко Шебеко

преди 2 години

Важното е , че всички партии декларираха , че с ГЕРБ няма да седнат на масата

37

Анонимен

преди 2 години

Слава на цар Радо Шишарката! Царство Чалгария - абсолютна маймунархия!

36

Истукан

преди 2 години

Партиите на протеста не стават, както не стават БСП, ДПС, ГЕРБ и ИТН. Няма да има никога правителство с тези партии, а и да има, ще падне много бързо и хората ще се вдигнат на бунт.