15

Анонимен

преди 2 години

аАЗ ИСКАМ ДА СЕ ВЪРНЕ БИБИТКО НА БЯЛА ДЖИПКА, КАКТО ИСКАТ ТРОЛОВЕТЕ! ДА СИ СЪРБА ПОПАРАТА ЗИМЪС, ДЕТО НАДРОБИ! НЕ ДРУГ ДА МУ ОПРАВЯ БАТАЦИТЕ!

14

Калеко Алеко

преди 2 години

Тези от Адвокатскта колегия на мутрите са на ръба по презумпция и точно затова са най-гласовити в НС, за да компенсират с нещо своята недостатъчност и несъстоятелност ... За сметка на това си имат прасе - касички, че не се знае докога ще могат да бъркат в кацата с меда, а и спонсорът от Дубай няма да ги дондурка вечно ... !!!

13

отровна гад

преди 2 години

Единственото, което служебното правителство на Радев не е направило все още, е да започне да взривява построеното от Бойко Борисов!

12

Константин Матеев

преди 2 години

Ами на ръба са - да. Биха получили 117 гласа без БСП. А относно баячките и врачките, както купените проучвания, винаги имайте едно наум, че всички те се правят към определен момент преди изборите, а на самите избори винаги са възможни малки и не толкова изненади, защото примерно някой може да е станал с някоя част от тялото нагору, друт надолу, трети друго и това дава отражение на картината. Изборите, както и проучванията са моментни снимки, докато животът си тече непрекъснато.

11

бай Ламби

преди 2 години

Ако напраят тия правителство ша е пълен смех.Едните викат на другите "чалгари", чалгарите викат на другите пък "измамници и харвардски мошенници".Една от двете лелки /тая с тишината в спалнята си/ ходи в парламента с едно листче с надпис "500 К" по другите парламентарни групи да пазари депутати. Другата лелка /по наглата/ тя пък вика "абе обещайте му нещо на Спондж Боб и после го излъжете,кво толкоз".....и тия михлюзи щели правителство да праят?!?!?Смееех!

10

Дедо

преди 2 години

Иииии по-лошо сме виждали.

9

Гроби Таласомо

преди 2 години

Политиката като всяка друга област има нужда от врачки и баячки, пророци и оракули, които да спекулират политическият процес в своя полза или визията за правителство, което те изповядат според каноните на тяхната цоциология. Само дето живият живот често носи изненади и не сички предсказания се сбъдват. Досега се сбъдна само моето, хахахаха, но аз не съм цоциолог, т.е. не съм на хранилка, за да говоря глупости или да говоря с вероятности "ще стане-нема да стане, ако..." Акото цапало гащите...;)))

8

истина

преди 2 години

Партиите на протеста били на ръба на мнозинството. Истината е че някой от тези партии са под ръба за влизане в парламента.

7

Анонимен

преди 2 години

Ако протестните партии се коалиртат с БСП, това ще е пагубно!

6

Хахаха

преди 2 години

До Анонимен 4 Брей. Пък ти сигурно си много смел и никога не се подмазваш. Тц. Тц. Тц. Форумен безстрашен юнак.

5

БАЛАБАНЯ

преди 2 години

Аве шефе, аве Славуне, бе Харвардите ни изместиха и веке са на второ место, а ние се сриваме чак до четвъртото бре, какво ще правим сегинка?Славун отговаря:" Не бой се бе Балабане, единия харвардец-Джон Траволтата КС скоро ще му отреже топките, щото е КАНАДЕЦ, а другия-Кокорчо, за него Тоше има неопровержими доказателства, че е КРАДЕЦ на ИНТЕЛЕКТУАЛЕН ПРОДУКТ бре!СПОКО

4

обзалагам се

преди 2 години

Идващите избори ще повторят резултата от априлските избори - Киро и Асен ще са втори като ИТН тогава, ама няма да предложат кабинет, чакайки следващите избори, когато ще са 1-ви с 25%. Та към края на февруари - пак избори.

3

Анонимен

преди 2 години

На ръба на мнозинството друг път. Колкото ИТН беше на ръба на мнозинството. Толкова далече беше от мнозинство, че Пацо Шнорхела дори не влезе в парламента за гласуване. Сега ще е същото.

2

Анонимен

преди 2 години

Ако имат мнозинство без ДБ - може и да стане.... Инак Атанасов нема да даде, пък Хр.Иванов - оше по-малко! Щото са велики и искат да управляват самостоятелно )))

1

Анонимен

преди 2 години

Да живеят селските аристократи и царство Чалгария! Нашта класа поздравява вашта класа!