115

Анонимен

преди 2 години

До ман: Бойко пак ви натакова с 200,жалки червени инсекти Хахахахаха Вие сте нищо Народът е с ГЕРБ!

114

ман

преди 2 години

До АнонименТиква ще има и ще е номер 1. Тиквата в момента полира ключетата и пренарежда шкафчето. А ти събираш стотинки за да си платиш тока.

113

Анонимен

преди 2 години

Каквото и да стане на изборите промяната е факт, никога повече няма да има Тиква!

112

Анонимен

преди 2 години

Може и е възможно и след този вод да не се състави пправителство.Напълно възможно е ББ да се върне на бял кон.Народа искаше промяна, но нея получи. Получи непрекъснато повишение на цените на хранителните стоки, а това не е мотив за гласуване.

111

Абе

преди 2 години

Къ па за 30 години демокрация и "социологически" проучвания всеки ден, един път па някой не ме спря или да ми звънне по телефона па да ме пита за мнение за нещо?!? Как се прави социологическо проучване по телефона? От де тез номера, кой си е дал съгласието да му ползват личните данни за такива цели, че баш Галап па да попаднат на 2000 "случайни"

110

абе

преди 2 години

какво правителство,какво управление!? Тия една пробита гемия в морето не могат да преместят,държава щели да управляват! Само Бокича може да изкара държавицата от блатото ,в което я вкара хунтата на Рундю!

109

Анонимен

преди 2 години

Ще има гражданска война.

108

Анонимен

преди 2 години

Искаме чалга.

107

Mitaka

преди 2 години

Олаф Шолц обяви днес в деня след изборите, че целта му е до Коледа за три месеца да се сформира правителство. Не е сигурен, защото ще трябва да се водят преговори и пишат програми, но се надява, че ще стане.Аз си мисля в България колко сме по-бързи и експедитивни. При нас в деня след изборите вече цялото вече правителство е готово, програмата е написана и се чете по телевизията.

106

Анонимен

преди 2 години

Писна ми от спасители на нацията, писнало ми е от хора чиято политика и мироглед са Против някого или нещо. Много е лесно да си АНТИ каквото и да е. Имаха възможност да управляват ама когато управляваш трябва да си ЗА и не само за приятелите и родата а ЗА България и хората в нея. Такива хора и партии все по рядко се появяват в блатото на българската политическа действителност. Ако ще по улицата да събират хора, но след тези избори ни трябва редовно правителство пък и било то от всички партии.

105

ОСТАВКА

преди 2 години

То същото беше и преди 11.07. Ама ИТН ви уби.

104

Тралала

преди 2 години

Как ще цвили Петков с голямата уста, а Прокопиев и Панов няма да могат да го успокоят, дори да искат да съдят цяла България

103

Анонимен

преди 2 години

Протестърските джендари и *** НЕ МЕРСИ

102

Анонимен

преди 2 години

Това служебно правителство един кораб не може да извади. Еле пък нещо да направи. Правителство ни трябва. Щом искате и ви харесва да ви управлява Слави, ами да ви управлява Слави. Мен лично това което виждам от партиите на промяната не ми харесва. Мисля че Слави и "партиите на промяната" са грешка, но съставят ли правителсто и ще им стискам палци да им е успешно управлението. Преди всичко искам доброто на България. В момента единственото добро което виждам е в редиците на ГЕРБ.

101

Не разбирам

преди 2 години

анализаторите, та то дори и простите хора вече разбрахме, че онези от протестните партии проста са си такива хора с такъв манталитет, че винаги са на въпреки и винаги са готови да забият нож в гърба. Просто едни непродуктивни ялови ***. Защо въобще някой очаква от тях да сътавят правителство?! За да има правителство, което освен да чагърта и руши да може да създава и развива трябва да има позитивни и трудолюбиви личности, а не лежачи по площадите.

100

Българин

преди 2 години

Идва Радевата зима! Ако изборите бяха след платени поне две зимни сметки, и картинката щеше да бъде друга! Узурпаторът Радев ще иска да се назначи едно "сламено" правителство, което да изкара зимата и да обере негативите . Пак ще бъдат назначени от ДС-сектата зад гърба му, но ще се прави че няма нищо общо! Евтини ченгеджийски постановка! А мераклии за временна лапачка с лопата да ги ринеш... Костинбродска, Тошковци, Хаджиге/Й/новци, Кокорчовци ,Ристьовци ...!

99

ТУРЧИН

преди 2 години

Българска работа

98

Анонимен

преди 2 години

До КАПИТАЛИСТ Щом сички са "мръсни комунисти", значи народът е комунистически. Няма друго решение на уравнението. Така излиза.

97

Анонимен

преди 2 години

Гласувайте за всеки, но не и за ГЕРБ и ДПС!

96

ИЗБОРДЖИЯ

преди 2 години

НЯМА състезание между ГЕРБ-СДС и мутрите-метежници, сега подкрепени от харвадските изманинници, ПРОБЛЕМ ИМА ристю, че както се вижда ДБ няма да има и 20 депутата, хаххаах КАКВО УПРАВЛЕНИЕ сънуват ли или им се привижда