62

Анонимен

преди 2 години

Аз не чух някой да спомене каква глоба ще бъде наложена на корабособственика за екологичното замърсяване. Или ще му е бонус? Говорят само за покриване на разходи за претоварване и транспортиране

61

Анонимен

преди 2 години

И колко е това известно количество тор дето се е изсипало в морето? Или май не е много известно колко?

60

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 69Е какво общо има ИТН със случая, или просто си некакъв тролейбус и залебваш

59

Видими Резултати

преди 2 години

12 години управление на Тулупа и Морска Администрация са в състояние на ПЪЛЕН ЛЕШ. Благодарим ти ве Буци! Ти онищожи България бе *** некъдъpен.

58

Анонимен

преди 2 години

Кога има чалга, е така. 650 хиляди човеци като гласуват за ИТН, халал да ви е.

57

Анонимен

преди 2 години

до az ; Нали се сещаш , че калинки ,местни феодали , службари и прочее лапаща герберска твар е все още на местата си и "доказва" че е най-кадърната , тъй че ,моля ,без "крадецът вика: дръжте крадеца" ! Значи ,12 години окопаване ,крадене и схеми и сега изведнаж се оказа , според теб , че не са те ! Смях в залата !

56

ГРОБ

преди 2 години

Какво толкова има да го разтоварват. Слагат 5 тона нафта и детонатор и готово

55

Анонимен

преди 2 години

Абе незнам ама досега можеше и на ръка да го претоврат :))) отделен въпрос е, че в нормална държава отдавна целия екипаж да е свален и в ареста да дават показания, щото и на децата е ясно какво са правили толкова близо до брега

54

Анонимен

преди 2 години

Очаквам спецеалистите да взривят каменния бряг, да се изравни нивото с кораба. После ще се построи мост до кораба и с камиони да извозят торовете. Ще отнеме максимум година. Моста ще остане и ще е атракция за туристи. Ще има и нов плаж.

53

Анонимен

преди 2 години

Пак ли Бойко ви е виновен бе червени лунатици?----------========----------Льольо, тия калинки кой ги е назначил? Машините дето ги няма за да се справят с проблема, къде са? 12 години от живота ни пропилени, докато гледаме как гербери и седесари крадат, и сега излиза някакво *** и врещи, че Бойко е невинен. Наглост!

52

vlady

преди 2 години

До ФильоКомпетентни служители има само в София - протопрезвитер Кусан Хадавян, Пазарджик - протопрезвитер Кеворк Хачерян, Пловдив - протойерей Храч Мурадян и Русе - протойерей Дирайр Хадавян. Крайно недостатъчни са и трябват такива и в другите големи градове

51

Анонимен

преди 2 години

Идва второто пришествие. Азотните съединения ще влязат в контакт със сероводорода и ще последва взрив и потоп. Първия потоп пак е бил тук. Купете си места в планините. На ниско няма оцеляване.Аз ви пиша отпалатка на Мусала.

50

Анонимен

преди 2 години

абе миналата година целото Варненско езеро и залива беше пълен с естсествена тоор, Вие сега за неколко тона изкуствена се притеснявате :)

49

Татул

преди 2 години

До въпрос: Тешев!

48

бай Ламби

преди 2 години

Бе да го дръпнат на плажа и ша станем кът на ония плаж в Миконос ли беше с оная изгнила гемия там.Барем ша привлечем туристи.То тъй или инъче на тия военните дет ни управляват сега не им пука ни за екология ни за нищо ми барем нещо полезно за туризма да напраят тия шапкари.Тцтцтцтц....до къде я докарахме през 21 век да ни управляват шапкари......

47

въпрос

преди 2 години

сега кой е виновен? Бойко, Костов, фигуранта или Тръмп?

46

Анонимен

преди 2 години

е какво може да са правили толкова близо до брега, ами контрабанда, нищо чудно и бело да са пракарвали, основния товар им е много подходящ за криене, ама нема кой да разследва, а и не бива, все пак 112 място :)

45

Мнение

преди 2 години

Трябва да се провери има ли свободна достатъчно вода от средата на кораба до кърмата. Ако има такава взема се баластна вода в най-задните танкове, носа на кораба се вдига и два яки влекача го изтеглят от подводните скали.Замърсявянето на водата е неизбежно.

44

Фильо

преди 2 години

До влади: то не само във Варна няма компетентни служители. Компетентните ги уволниха и ги заместиха с послушни. И резултатите не закъсняват.

43

sdf

преди 2 години

*** министрите на румпата няма как да бездействат, защото те са министри на румпата, а при румпата всички са интелигентни, некорумпирани и си вършат работата