82

Анонимен

преди 2 години

Интересно какво са правили толкова близо до брега

81

Анонимен

преди 2 години

Бойко нямаше да реагира 2 седмици след аварията! Той е човекна действието не на приказките. Джипката щеше да стои поне 2 дни там, на брега. А радевците им дай да дават само интервюта и разтягат масали.

80

Тиквун до Морското:

преди 2 години

Взимате едно барабанче и почвате да обикаляте България и да викате: "Тулупа не е виновен, ние сме виновни!". Викате по 12 пъти и минавате в следващото село. Нещо неясно? Заминавай!

79

Северозападняк

преди 2 години

Може да е всичко, ама Баце тези неща ги решаваше за часове ! Калинкете на Нищоправеца с зелени чорапи десет дни обикалят около кораба и само цъкат с език и търсят кусури, я на времето, я на приливите, я на предходното правителство ! Лъжци, мошенници и манипулатори ! Нищо друго не са тези отреп-ки !

78

Анонимен

преди 2 години

Давайте да се съберем да бутаме

77

ГЕРБ

преди 2 години

Граждани за Ефективно Разграбване на България какво са правили с тая Морска Администрация 12 години, че е в състояние на пълен разпад? Прокуратурата да се самосезира веднага!

76

отровна гад

преди 2 години

#КОЙ? Кой заповяда на медиите вчера да информират, че протеста на превозвачите за днес се отлага? И #КОЙ им заповяда днес да не информират, че протест на превозвачите ЩЕ ИМА?! #КОЙ #КОЙ #КОЙ #КОЙ ?

75

Нинджа

преди 2 години

Ако борисов не поеме руля на кораба спешно, ще потънем като рибарска лодка.

74

ФактИ

преди 2 години

При ''президента'' е така...върна ни в 90-те....ама то от комунист какво да очакваш? Само интриги и заговори.

73

ОСЕМ ДЕНА ДРЕМАХА

преди 2 години

СЕГА С ТИЯ ЗАМЪРСЕНИ КУРОРТИ ЧАКАЙТЕ КУРТУРИСТИ;)

72

Един от мнозинството

преди 2 години

Аиде сега пак Бойко Борисов е виновин !?Комунистическите некадърници и техните под-логи драскащи небивалици тук пак се опитват да обвинят някой друг заради щетите нанесети от тяхната неграмотност и безхаберие. Натискаха се за власт - излъгаха наивния народец (и продължават да го лъжат), а сега като видяха, че не ги бива за нищо, започнаха да търсят оправдание. Никой друг не ви е виновен ! За хаоса, некадърността, калинковщината и шуробъджанащината която дойде с появяването ви - сте виновни ВИЕ!

71

до 80

преди 2 години

Зелените неща подобни неща не ги интересуват. Няма как да усвоят средства.

70

Анонимен

преди 2 години

Завета на БУЦИ - морска администрация, пълна с калинки, които повдигат рамене и нищо не знаят, нищо не са чули и нищо не са видели, също като Гешев Радост.

69

отровна гад

преди 2 години

Над 4 месеца в България на власт е Румен Радев! На абсолютно еднолична власт! И именно поради това абсолютно никой друг освен него не носи отговорност за каквото и да било! Още през първите 3-4 седмици изчегъртаха де що имаше назначени по времето на Бойко Борисов и си назначиха свои верни хора! Няма кой друг да носи отговорност за днешните събития в България освен Румен Радев!

68

Следовател

преди 2 години

Някой да каже, този дето е издал документа, че корабът и товара му погинали по чие управление е назначен и чии интереси обслужва. Корабът е турски, а този документ определено е национално предателство. Не е трудно да си спомним кой посети Ердоган преди изборите...

67

Анонимен

преди 2 години

айде зелените къде са да помагат, само за данъци и такси могат да говорят

66

Анонимен

преди 2 години

Както и да го гледам това, прилича на чиста застрахователна измама. Ние обаче ще отнесем екологичните последствия.

65

СЛОЧАЕНОС?

преди 2 години

Защо си мисля, че тоя кораб не се заби случайно в скалите?

64

Анонимен

преди 2 години

дано нещо от контрабандата не се е изсипала, че ако са карали бело рибата че пощурее:)

63

Взривете го

преди 2 години

Взривете го, ше се получи кратер като на пристанището в Ливан. Там също амониева селитра се е взривила - съшото като товара на кораба Верка Су