42

АнонимеН

преди 2 години

УПРАВЛЕНИЕТО НА РАДЕВ Е СВРЪХ НЕКАДЪРНО! СТАВА САМО ДА РАЗДАВА ОТ РЕЗЕРВА НА ПЕНСИОНЕРИТЕ И ДА УВЕЛИЧИ МАЙЧИНСКИТЕ ЗА ОНЕЗИ ЗА ДА КУПУВА ИЗБОРИТЕ! ИНАЧЕ СЕ ИСКА ПОМОЩ ОТ ЕС АКО НЕ МОГАТ ДА СЕ СПРАВЯТ!

41

Состин

преди 2 години

Пак ли Бойко ви е виновен бе червени лунатици??? Чорапа и гадовете му гледат само как да докопат власта и не ги интересуват ни фърчащите цени ни некъв кораб...нито пък масовата мор от короната...пак да си ги изберете да затръкват тая държава и да се приключва, ненормалници скапани

40

Анонимен

преди 2 години

Русия обмисля да отнеме лиценза на Дойче Веле за територията на Руската федерация.

39

vlady

преди 2 години

За съжаление във Варна вече повече от две години няма компетентен служител, който да поеме случая - работната виза на свещеник Нъждех Кешишян не беше удължена заради конфликта между Епархийски съвет и духовенството.

38

Кибика

преди 2 години

Ако Бойко беше премиер тоя кораб щеше яко дим да изчезне до 72 часа от произшествието. Да не говорим колко глави варненски щеха да изфърчат заради некъдърност. Ама сега какво да кажем... Гарван гарвану око не вади. Ще траем и това е.

37

az

преди 2 години

хахаха нали е най-одобряваното уж тва служебно и се видя, че работи и най-добре да стане редовно?

36

Анонимен

преди 2 години

Какво можем да очакваме след 12-годишното управление на Единокнижния. За това време всички просттаци и некадърници заеха всички възможни държавни ръководни постове, истинските спецалисти и достойни хора или са в чужбина или в частния сектор. Това е резултатът. Можеше само да се поиска помощ от съседна страна. Срамно, но поне щеше да е ефективно.

35

Анонимен

преди 2 години

Навремето гледах един филм по Нешънъл Джиографик за Черно море че под 40-50 метра е мъртво, нищо не вирее само няколко видове заради концентрацията на сероводород и че всяка година това ниво се качва нагоре, т.е. след около стотина години Черно море ще стане изцяло мъртво т.к. сероводорода ще достигне повърхността. Вия за няколко тона гyмнa се тревожите дето се изсипват с тонове всяка година от крайбрежните канализации и Дунав.

34

F-16 Block-70V

преди 2 години

Северна Корея обяви, че тестовете на новата хиперзвукова ракета са преминали успешно.

33

Анонимен

преди 2 години

Некадърните лъжливи комунисти от служебното правителство за заети с крадене на пари от държавния бюджет. Не ги занимавайте с некав кораб, ще се разбие и не им пука.

32

Тони

преди 2 години

Тия клепари начело с баш пилота спаха толкова време и сега ще се хващат за палците.

31

Анонимен

преди 2 години

Ще се раждат риби с три глави и пет опашки. Ако беше на власт Геройко досега щеше с голи ръце да е разтоварил кораба. Бездействието има съвсем резонно обяснение. За 12 г. всичко в държавата се свеждаше до един човек, а институциите бяха парализирани и свикнаха с бездействието от страх да не се ядоса "божеството" от Банкя. Сега вместо да действат те се подмотават, а герберските *** изкарват Янев виновен. Твърде примитивно и напълно несъстоятелно обвинение.

30

пияница мистик

преди 2 години

"А специалисти по морско право, капитани и пом.-капитани на търговски кораби, както и военни анализатори, бяха категорични, че бездействието на служебното правителство в лицето на МВР, военно министерство, МОСВ и всички структури на транспортно министерство и морската администрация, е създало риск за националната ни сигурност." == Дамаджанов сега е зает от много по-важни неща. Не му е до някакви кораби и екокатастрофи. Търси компромати срещу Борисов, на него ртова му е основната и единствена цел

29

Анонимен

преди 2 години

Абе защо никой не разследва, какво аджеба е правил тоя кораб толкова близо до брега ? незнам ама на мене много съмнително ми се струва тая ситуация

28

Анонимен

преди 2 години

Кой е назначил шефа на Морска администрация.Лато го видях как бавно говори,сигурно и така мисли и действа.Поредния гербав послушко,който чака указания отгоре.

27

пена

преди 2 години

Всеки ден в Черно море от каналите се влива стотици пъти повече азот отколкото има на тоя кораб. Поредните "експерти" ****ли!

26

Анонимен

преди 2 години

То под тая статия коментариите са само от ***! А иначе поредното днешно заглавие с въпросителен знак. Явно от днес бг цяла сутрин са много очудени!

25

Анонимен

преди 2 години

Ами тонове азотен тор се изсипаха в морето. Понеже багера им бил повреден. Великите министри на Радев. Толкова си могат. Един месец се туткаха докато започнат.

24

Русия

преди 2 години

Умишлено са унищожава северното черноморие и са развива южното, щот скору туркулизцити ши дадат Източна Румелия на родината им Туркия.

23

до 27

преди 2 години

На кой си писал бе? На мика си ли си писал?