28

пффф

преди 2 години

"Стремя се да постъпвам правилно и последователно" ахахахахах - по-голяма последователност от неговата не бях виждал досега. Последователен е в хаотичността, егоизма и месианския си комплекс. За нищо друго не може да се каже, че е последователен. Може би само и в простотията, която той и придворните му шyтове излъчват.

27

xaxsasб

преди 2 години

Не ми ли издигнете Криско за премиер и Мишо Шамара за министър на култулата нема да гласувам. Даже и лична карта няма да си извадя, вече втора година карам без документи, бачкам си от в къщи, апване, пийване, подигравки по цял ден. Друго като България няма. Хахаха. Да живее мързела и липсата на идеологии. Исуската го е казал, да си немаш идоли в човешка плът и кръв, как ще ходя да гласувам за спасител, та то ни е против религията...! Хахахах

26

Ken

преди 2 години

Предлагам, както Слави общува с електората - през Фейсбук, на изборите и те да гасуват за ИТН там - във Фейсбук.

25

Анонимен

преди 2 години

Сега да подкрепят Луна за президент! Лика-прилика са си.

24

Анонимен

преди 2 години

Бахахаха, да бе. Да видим колко овце останаха.

23

Итн пак

преди 2 години

Итн пак тръгва да разбива всички опити за съставяне на нормално правителство /както направиха и предните 2 пъти/..... Тикви!

22

Асан

преди 2 години

Асан Василев е дърт ерген на 45 гаджето му е Спецов :)))

21

Анонимен

преди 2 години

Фотографа... Що не му се заврехте у носа на Тошко? Нема ли зуум камерата ви?

20

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Чезвай бе талаш!!! Заради тебе за пръв път в историята служебен кабинет преедавва властта на служебен кабинет и имаме 3 избори в рамките на една година. Ако не беше ти и ттошко лудия щяхме да имаме редовен кабинет още май месец. Сатанист долллен.

19

Анонимен

преди 2 години

Никога повече крадливите лъжьи от ПП ГPOБ!!!

18

Т К О

преди 2 години

Защо не се споменава най-голямата стара партия на бсп-дс(бкп)....а само герб и дпс??

17

Анонимен

преди 2 години

Този подпухналия с мътния поглед откъде ли ми е познат? Дали не го прескочих тази сутрин на "Пиротска" точни до "Трите смока"?

16

Мнение

преди 2 години

Той да си греши за собствена сметка а не да баламосва будалите и да гледа сеира отстрани!Да изчезва тоя илитерат,двойник на другия-мутрата!

15

българина

преди 2 години

по действията ще ги познаете, не е ясно към какво се стремят, а и избирателите вече не ги и интересува.... сещам се за гостито на БМБ при слави, не беше отдавна, там СТ гледаше в земята като малко момченце, последователността изискваше да не прави партия и да не се репчи повече, защото това заяви негласно на това интервю!!!

14

stan

преди 2 години

Всеки греши в политиката. Слави направи грешка, ще се надявам да я поправи. Проблема е тоя Петър Илиев, който не понасям. Все пак ще му дам още един шанс да видим какво ще свърши. Предпочитам ИТН да е първа политичекса сила пред крадливите ГЕРБ

13

Анонимен

преди 2 години

Слави премина своя апогей. Сега е като падаща зведа! Бавно, но сигурно губи своята яркост и сила!

12

Въпрос

преди 2 години

Диванчапраз Чалгар от диванчето и фейсбоклука ли се регистрира или си направи труда да отиде на място?До тука беше тяхната!

11

ИТН за продажба

преди 2 години

Да бяха си продали партийката на Киро И Асен.

10

Атанас Велмазов

преди 2 години

ЗАТВАРЯЙ ЦИРКА ЧАЛГАР !

9

Анонимен

преди 2 години

Всъщност, българският политически живот е отражение на самите нас - затова и не ви щем! Вашето отражение е неприятно, злобно и неефективни в която и да е сфера на живота!